Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

tiesiog jau bandžiau dirbt ir gulėjau paskui su išsekimu deja... nes turėjau begalo neramu vaikiuką, tai padirbau tik tris menesius, dabr aišku butu lengviau vaikiukas didesnis man ne toks krūvis smile.gif
ačiū už palaikymą šiandien pat siuntinėsiu CV pažiūrėsim kas gausis ir būtinai viska parašysiu jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomkutė @ 2008 06 30, 11:47)
tiesiog jau bandžiau dirbt ir gulėjau paskui su išsekimu deja... nes turėjau begalo neramu vaikiuką, tai padirbau tik tris menesius, dabr aišku butu lengviau vaikiukas didesnis man ne toks krūvis smile.gif
ačiū už palaikymą šiandien pat siuntinėsiu CV pažiūrėsim kas gausis ir būtinai viska parašysiu jums  bigsmile.gif

Valio!!!!!! drinks_cheers.gif Paveike!!!!!!!! thumbup.gif
Auksciau nosyte, platesne sypsena ir viskas bus O.K. mirksiukas.gif
Laukiame geru ziniu
Atsakyti
Taip šauniai viena kitą palaikot... ir aš prie jūsų.
Plepute, didelis tau ačiū, kad turi gerų patarimų kiekvienam. Tikrai reta šiais laikais tokių žmonių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mergaitės, noriu paklausti ar reikia siūsti motyvacinį laišką kai prašo tik Cv?
Kažkaip jau pradedu nervintis, nesulaukiu jokių skambučių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta2 @ 2008 07 01, 13:04)
Taip šauniai viena kitą palaikot... ir aš prie jūsų.
Plepute, didelis tau ačiū, kad turi gerų patarimų kiekvienam. Tikrai reta šiais laikais tokių žmonių. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš manyčiau, kad motyvacinis ne pro šalį būtų. smile.gif Visgi motyvacinis laiškas gali dar daugiau pasakyti apie žmogų ir jo asmenybę, nei vienas CV. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta2 @ 2008 07 01, 13:04)

delfis apie tai raso

http://www.delfi.lt/...php?id=17568716
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 07 01, 13:10)

Kaip tik siandien skaiciau sita. thumbup.gif Labai patiko pavyzdys.
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 07 01, 13:28)
Kaip tik siandien skaiciau sita.  thumbup.gif  Labai patiko pavyzdys.

Atejau, kad si straipsni ideti topsecret.gif operatyviai cia Jus friends.gif

Kaip turetu atrodyti laiskas siunciamas imonei, kuri nera paskelbus konkurso, bet dirbti joje noretusi.. Neapibreziant konkreciu pareigu, bet tik ju pobudi g.gif g.gif
Atsakyti
Įdomus straipsniukas, bet dar įdomesni komentarai biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai is tikruju, negi cia jau taip baisu, kad ieskai darbo noredamas uzdirbti pinigu? Kazkokiu mistiniu motyvaciju visi issizioje laukia, o zmogus gal valgyt neturi ko...
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 07 02, 11:00)
Bet tai is tikruju, negi cia jau taip baisu, kad ieskai darbo noredamas uzdirbti pinigu? Kazkokiu mistiniu motyvaciju visi issizioje laukia, o zmogus gal valgyt neturi ko...

tai, va. Nezinau, kiek itakos turi motyvacinis laiskas, nes kol kas gaunu pasiulymus kur siunciu tik CV. Na, jei darbdaviui yra tas labai svarbu, tai as siunciu, negi sunku biggrin.gif , sablona turiu pasidarius, pakeiciu ka reik ir viskas biggrin.gif .

---------------------------------------------------

as tai pleputes noreciau paklaust, ka reik atsakyt, jei paklausia:

kodel nori pas mus dirbti?
kodel manai esas tinkamiausias siai pozicijai?
kodel keiti darba?

ir jei, pvz. per pokalbi paklausia, kokios yra tavo neigiamos savybes. As tai zinau kokios, bet as manau, jei as taip atvirai pasakysiu, tikrai gyvenime negausiu darbo blink.gif .
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti