Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tu šaunuolė.

Sėkmės darbe 4u.gif

Aš šiandien irgi buvau pokalby, bet nesužavėjo manęs, todėl pati ten nedirbsiu, bet pažanga, nes nors kažkas manim pasidomėjo.
Atsakyti
sia vasara baigiau mokslus, pasiilsejau ir dabar ieskau darbo. norejau pasiklausti ar paciai reikia issiimti sodros pazymejima ar darbdavys tuom pasirupins? esu visiska neismanele siame reikale. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif O aš tai pleputės noriu paklausti, kaip darbdavys žiūri, jei kandidatas kalba lietuviškai su akcentu? Nėra tas akcentas labai jau ryškus, bet vistiek kartais išlenda blush2.gif , bet šiaip kalbu gerai, taisyklingai (manau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rojaus obuoliukas @ 2007 09 24, 18:27)
sia vasara baigiau mokslus, pasiilsejau ir dabar ieskau darbo. norejau pasiklausti ar paciai reikia issiimti sodros pazymejima ar darbdavys tuom pasirupins? esu visiska neismanele siame reikale.  blush-anim-cl.gif

ir man tai labai aktualu smile.gif

o as jau pabuvojau pokalby, ir atrodo viskas normaliai smile.gif lyg ir tenkina ir darbdavi ir mane salygos.. sake dar pagalvos ir man paskambins smile.gif tai va.. dabar laukiu skambucio ax.gif
beje, sake labai suzavejo mano motyvacinis (tiksliau ten gavosi toks kaip saves pristatymas) smile.gif
aciu Pleputei, nes vadovavausi jos rekomendacijom smile.gif

is viso siandien domejosi manim jau trys kompanijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 24 rugsėjo 2007 - 18:18
O kur Pleputės motyvacinio rekomendacijos, kaip rašyti motyvacinį laišką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2007 09 24, 20:16)
O kur Pleputės motyvacinio rekomendacijos, kaip rašyti motyvacinį laišką? blush2.gif

senesnese temose tikrai yra smile.gif tik as jau nebezinau kuriose, nes kai skaiciau, tada persikopijavau pas save i kompa si bei ta (apie CV, motyvacini ir pokalbi del darbo)
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 23, 23:01)
drinks_cheers.gif
Tai kad cia butent ne apie diplomus kalba ejo,apie issivystyma,nes popierius ne visad zmogaus gebejimus atsleidzia.
Beje gal kazkas ieskodamiesi darbo yra kreipiasi i darbo birza?Ar buvo is to naudos?

Na as turiu omenyje tai, kad kuo daugiau zmogus issilavines ir apsisvietes, tuo platesniu paziuru jis yra ir tuo maloniau su juo bendrauti. Dazniausiai tie, kurie nesiekia mokslo, nesiekia ir kitokiu kazkokiu ziniu, nesiekia sviestis. Tikrai nesaka, kad visi vienodi ir tie, kurie nieko nebaigia yra visiski nevykeliai. Yra ir labai vykusiu, tik deja, tokiu vienetai... Tarp zmoniu tarkim su aukstuoju, taip pat visokiu yra, nes tu studiju tikslai buna skirtingi. Vieni baigia, kad kazka baigtu, kiti - kad diploma turetu, treti - nes reikia (tevai pvz liepia, kiti taip daro), ketvirti - kad i armija nereiketu eiti (cia apie vyrus, zinoma) ir penkti - kad kazka ismoktu, suzinotu.
Zodziu nesvarbu, gal iskart reikejo man sneketi ne apie diplomus, bet apie savisvieta, tobulinimasi. ax.gif
Atsakyti
mane irgi sodros pazymejimas domina. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakles: 24 rugsėjo 2007 - 20:40
QUOTE(Rojaus obuoliukas @ 2007 09 24, 18:27)
sia vasara baigiau mokslus, pasiilsejau ir dabar ieskau darbo. norejau pasiklausti ar paciai reikia issiimti sodros pazymejima ar darbdavys tuom pasirupins? esu visiska neismanele siame reikale.  blush-anim-cl.gif

QUOTE(Palomina @ 2007 09 24, 19:16)
ir man tai labai aktualu  smile.gif

QUOTE(Mirakles @ 2007 09 24, 21:39)
mane irgi sodros pazymejimas domina.  smile.gif

sodra

Draudimo pažymėjimų išdavimas

Asmuo arba jo įgaliotas asmuo, norėdamas gauti draudimo pažymėjimą, Fondo valdybos teritoriniam skyriui turi pateikti:

*
asmens pasą (paso kopiją) ar tapatybės kortelę (kortelės kopiją), gimimo liudijimą (gimimo liudijimo kopiją), jeigu priimamas į darbą nepilnametis. Jei asmeniui Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka nebuvo išduotas Lietuvos Respublikos piliečio pasas ar asmens tapatybės kortelė, pateikiamas kitas asmens tapatybę patvirtinantis dokumentas;
*
pranešimą apie pirmą kartą įsidarbinusio asmens priėmimą į darbą/tarnybą (formą 1a-SD arba formą 1b-SD), arba pranešimą apie valstybinio socialinio socialinio draudimo pradžią (formą 1c-SD arba formą 1d-SD);
*
asmens nuotrauką, kurios dydis 30 mm x 40 mm. Nuotrauka gali būti spalvota arba nespalvota;
*
asmenims, sudariusiems valstybinio savanoriškojo socialinio pensijų draudimo sutartis ir neturintiems draudimo pažymėjimo, draudimo pažymėjimas išduodamas pateikus asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus ir asmens nuotrauką.
Atsakyti
Ir norėčiaupaklausti Pleputės (temoje "Darbo paieškos" šia tema tik Hermana su manim diskutavo): ką iš tikrųjų siūlo darbdaviai, siūlydami konkurencingą atlygį. Kaip čia iššifruoti, ko tikėtis?
Atsakyti
Man labai praverstu skubus atsakymas 4u.gif Ka sakyti "isejimo is seno darbo priezastys", kai naujas darbdavys klausia to? As tarkim nesutariau su sefu, nors tikrai nesu konfliktiska asmenybe, bet to juk geriau nesakyti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 25, 10:55)
Man labai praverstu skubus atsakymas 4u.gif Ka sakyti "isejimo is seno darbo priezastys", kai naujas darbdavys klausia to? As tarkim nesutariau su sefu, nors tikrai nesu konfliktiska asmenybe, bet to juk geriau nesakyti, ar ne?

pasakyk, kad nebebuvo tobulėjimo perspektyvų, kad tavo kvalifikacija jau pasidarė tokia aukšta, kad darbas tau per lengvas, jį galėtų dirbit mažiau kvalifikuotas... na, aišku, gražesniais žodžiais smile.gif
Atsakyti