Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

QUOTE(*plepute* @ 2008 06 26, 16:15)
Karminis rysis, kitaip nepaaiskinsi laugh.gif

Jau pradedu tuo tikėti. biggrin.gif Bet tikrai, nori nenori, bet kažkuo tikėti tai reikia. thumbup.gif
Atsakyti
sveika Plepute,

noreciau ir as gauti tavo patarima - nusprendziau susirasti darba, bet jokios darbines patirties, isskyrus praktika mokslu metu neturiu. kazkada esu oficialiai dirbus, bet tai buvo kazkur pries 4m. tai nzn, ar cv nurodyti, kad esu dirbus pries tiek laiko, ar isvis nurodyti tik ka baigus esu.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 06 26, 13:32)
Linkiu sulaukti teigiamo atsakymo abiejose vietose biggrin.gif ir pasirinkti ta, kuri bus labiau prie sirdies 4u.gif

Kas arčiau širdies jau dabar žinau ax.gif
Ačiū už palaikymą aciuks.gif
Atsakyti
Merginos, as labai noreciau kad ir visu CV perziureti, bet fiziskai tai neimanoma. Bozzena atsiunte savo CV, bet dar nepaziurejau, gal pavyks tai padaryti siandien. Mane jos atvejis sudomino, tai savo miego saskaita jos CV paziuresiu, bet kitiems tiesiog bijau kazka prizadeti. Kad ir kaip noreciau. Nebent jums visiska neviltis, tada siuskite, bet net ir tokiu atveju negaliu nieko pazadeti doh.gif
[/quote]

Jaučiuosi ne kaip dėl to. Bet pagalbos noras didesnis. Dar kartą labai Jums Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos jau seniai skaitau jūsų temą bet vis nedrįsdavau prisijungt , va dabar sukaupiau drąsa ir prisijungiau blush2.gif labai tikiuosi bent elementaraus supratimo ir tikiuosi labai manęs nesmerksit , aš ir taip jaučiuosi labai blogai... nenoriu pasakot smulkmenų per daug man skaudu viska prisimint , bet galiu pasakyt taip - kad gyvenimas susiklostė taip kad po mokyklos negalėjau niekur studijuot tada ne tas galvoj buvo taigi mano išsilavinimas tik - vidurines diplomas kuris nereiškia nieko.... po poros metu (ne ankščiau) tikrai žinau kad sieksiu kažko daugiau bet kol kas ne... sakykit kiek šansu man yra susirast bent normaliai apmokama darbą ar tai išvis įmanoma, virėja indu plovėja pardavėja tikrai nenoriu dirbt, bet labai reikia pinigėlių , ar uždirbti šiais laikais įmanomą tik su diplomu?.... tikriausiai taip bet viltis miršta paskutine vistiek. aš esu labai aktyvi darbšti , simpatiška komunikabili , draugiška bet kam to reikia???..... kaip ir dauguma lietuvių puikiai kalbu skaitau ir rašau, rusų, lietuvių ir lenkų kalbom ....

tikiuosi labai nepasmerksit , nes ne moralu ir pamokymų atėjau , jų man ir taip užtenka.
Atsakyti
na del gerai apmokamo darbo esu girdejus, kad "zaroj" pardavejos ir 2000lt i rankas gauna, nors ir turiu ta aukstaji ilga laika tikrai gerokai maziau uzdirbdavau, o siaip darba nera lengvas bet parduotuvej bent svarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 06 27, 20:53)
na del gerai apmokamo darbo esu girdejus, kad "zaroj" pardavejos ir 2000lt i rankas gauna, nors ir turiu ta aukstaji ilga laika tikrai gerokai maziau uzdirbdavau, o siaip darba nera lengvas bet parduotuvej bent svarus smile.gif

uzdirba tos, kurios ilga laika pradirbusios, ne metus ir ne du. Ir tai manau, kad nerealu rolleyes.gif . Daznai lankausi Zaroj bet, kad tokiu pastoviu tikrai nematau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tomkutė @ 2008 06 27, 17:42)
tik - vidurines diplomas kuris nereiškia nieko.... po poros metu (ne ankščiau) tikrai žinau kad sieksiu kažko daugiau bet kol kas ne... sakykit kiek šansu man yra susirast bent normaliai apmokama darbą ar tai išvis įmanoma, virėja indu plovėja pardavėja tikrai nenoriu dirbt, bet labai reikia pinigėlių , ar uždirbti šiais laikais įmanomą tik su diplomu?.... kaip ir dauguma lietuvių puikiai kalbu skaitau ir rašau, rusų, lietuvių ir lenkų kalbom ....

tikiuosi labai nepasmerksit , nes ne moralu ir pamokymų atėjau , jų man ir taip užtenka.

Matote, kol nepabandysite nesuzinosite, sutelkite drasa ir bandykite. Nesakau, jog bus lengva, bus daug streso ir nusivylimo, taciau turite tai nugaleti ir bandyti. Is patirties savo ir draugiu zinau, jog nevisada issilavinimas uzdeda paskutini taska ant i, nors musu darbdaviai ir nori issilavinusiu ir ypatingai prastose pareigose. Pazystu keleta zmoniu, kurie net be vidurinio mokslo baigimo atestato ir patirties visai neblogus darbus susirado. Is dalies darbo paieskos yra lyg loterija. Skaitykite skelbimus rinkites kas jums prie sirdies ir bandykite, o gal juma pasiseks, gal jus darbdavi suzavesite kazkuo ir jus priims. Ranku nuleidimas ir nieko nedarymas tikrai situacijos nepakeis.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Vatan tavo žodžiai tokie įkvepentis tokie palakantis , kad tikrai atrodo pasiseks wub.gif labai gaila kad aš savo atžvilgių nėsu tokia optimistė draugai aiškina "parduok" savo groži, o mano manimu jis nieko nevertas visiškai , ieškant darbo schmoll.gif bijau to nusivylimo nors neabejo nebandysiu nieko negausi, manau man bus velniškai sunku , nes mano mažiukas eina į daržiuką į grupė iki penkių tai darbeli reikėtu rast bent iki puses penkių kuo labai abejoju kad tokių dabar būna... verysad.gif kas ji pasiims vietoj manęs tikrai nėra nes vyras grįžta tik po šešių , o pusei etato nesinori vien dėl finansinės pusės ir ta i kad tokius sunku ir surast. jetau na ir žliumbikė gi aš pasirodo doh.gif bet tokia man dabar sielos būseną nieko negaliu padaryt tiesiog esu beprotiškai savim nusvilusi... nepasitikių savim nei biški atrodo tiesiog niekada to prakeikto darbo taip ir nesurasiu ką jau kalbėt apie kažka kas nors biški patiktu.. nuo rugpjūčio menesio jau pulsiu ieškot nes kol kas vaikui darželi atostogos busim namie o va veliau jau aktiviai ieškosiu, iškart nusiteikusi blogiausiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomkutė @ 2008 06 27, 22:00)
Vatan tavo žodžiai tokie įkvepentis tokie palakantis , kad tikrai atrodo pasiseks  wub.gif labai gaila kad aš savo atžvilgių nėsu tokia optimistė draugai aiškina "parduok" savo groži, o mano manimu jis nieko nevertas visiškai , ieškant darbo  schmoll.gif  bijau to nusivylimo nors neabejo nebandysiu nieko negausi,  manau man bus velniškai sunku , nes mano mažiukas eina į daržiuką į grupė iki penkių tai darbeli reikėtu rast bent iki puses penkių kuo labai abejoju kad tokių dabar  būna...  verysad.gif kas ji pasiims vietoj manęs tikrai nėra nes vyras grįžta tik po šešių , o pusei etato nesinori vien dėl finansinės pusės ir ta i kad tokius sunku ir surast. jetau na ir žliumbikė gi aš pasirodo  doh.gif bet tokia man dabar sielos būseną nieko negaliu padaryt tiesiog esu beprotiškai savim nusvilusi... nepasitikių savim nei biški atrodo tiesiog niekada to prakeikto darbo taip ir nesurasiu ką jau kalbėt apie kažka kas nors biški patiktu.. nuo rugpjūčio menesio jau pulsiu ieškot nes kol kas vaikui darželi atostogos busim namie o va veliau jau aktiviai ieškosiu, iškart nusiteikusi blogiausiam  unsure.gif

Mieloji SM,
auksciau nosyte, nu kokia tai depresija tau???? 4u.gif
Bet skaitant toliau, pastebejau ne tik abejones, bet ir veja.....( o kas bus, jei tas, o kas bus jei tas...)NIEKO NEBUS, reikia bandyti!!!!!!! Ar ieskai priezasciu ten kur dar nieko net nera?mirksiukas.gif
Ir is kur tas toks nepasitikejimas? Ar cia nuo sedejjimo namie taip stoga rauna?
Pradek ieskoti darbo jau dabar, nelauk rugpjucio, rasyk CV ir siusk. Vaiksciok i pokalbius ir laikui begant atsirinksi ir suprasi kaip save pateikti, ka sakyti, o kur ir patyleti geriau.

P>S> Ir pabaigai apie sunkumus: paskaityk, kaip kitos SM,ir mokosi, ir dirba, ir pora vaikuciu aukleja - visur suspeja! thumbup.gif Tai jos, pagal tave visai ,,klumpiu" nepatemptu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 28 birželio 2008 - 12:14
fuksė ačiū tau 4u.gif

tai tame ir bėda kad aš tikrai klumpių nepatemčiau (sergu lietine liga esu tikrai silpnos sveikatos) bet nežinantis žmogus to net neitartu blush2.gif todėl didesnis kruvis (darbas - mokslas) mane greit paguldytu unsure.gif tai va kai pasiskaitau kaip sunkiai sekasi, išsilavinusios meginos su magistraturom sunkiai randa darbus ką jau kalbėt apoe manę praščiokė irnesakyk.gif va turbūt dėl to ir yra baisus nepasitikėjimas unsure.gif kai pasižiūriu skelbimus su ju reikalavimais nedrasu ir CV suist (kurios net parašyt nemoku) doh.gif žinau kad iš manęs butu gera darbuotoja bet.. pačiai ant savęs pikta ir viskas ...
Atsakyti
QUOTE(Tomkutė @ 2008 06 28, 14:00)
fuksė ačiū tau  4u.gif

tai tame ir bėda kad aš tikrai klumpių nepatemčiau (sergu lietine liga esu tikrai silpnos sveikatos) bet nežinantis žmogus to net neitartu  blush2.gif  todėl  didesnis kruvis (darbas - mokslas) mane greit paguldytu  unsure.gif  tai va kai pasiskaitau kaip sunkiai sekasi, išsilavinusios meginos su magistraturom sunkiai randa darbus ką jau kalbėt apoe manę praščiokė irnesakyk.gif va turbūt dėl to ir yra baisus nepasitikėjimas  unsure.gif  kai pasižiūriu skelbimus su ju reikalavimais nedrasu ir CV suist (kurios net parašyt nemoku)  doh.gif žinau kad iš manęs butu gera darbuotoja bet.. pačiai ant savęs pikta ir viskas ...

Niu dar nesimato pykto tavo veidelio!!!!! lotuliukas.gif
Kai tikrai supyksi, susirasi internete CV pvz., per vakar parasysi ir pradesi siuntineti.
Nesedek zmogau pasyviai! verysad.gif Bandyk, daryk ka nors, kad galetum vakare sau pasakyti: as meginu, bet gal ne visai isena. Pamatysi, ateis diena, kai pasakysi: man pavyko!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
O liga???????????? Paguldys? Abejoju, schmoll.gif nemeginai, tad negali taip drasiai teigti. Kai dvasine sveikata taps gera, tai ir kitos ligos pasitrauk i antra plana!
Tad, didziules tau sekmes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir butinai pranesk, kaip .................
Atsakyti