QUOTE(Tomkutė @ 2008 06 27, 22:00)
Vatan tavo žodžiai tokie įkvepentis tokie palakantis , kad tikrai atrodo pasiseks

labai gaila kad aš savo atžvilgių nėsu tokia optimistė draugai aiškina "parduok" savo groži, o mano manimu jis nieko nevertas visiškai , ieškant darbo

bijau to nusivylimo nors neabejo nebandysiu nieko negausi, manau man bus velniškai sunku , nes mano mažiukas eina į daržiuką į grupė iki penkių tai darbeli reikėtu rast bent iki puses penkių kuo labai abejoju kad tokių dabar būna...

kas ji pasiims vietoj manęs tikrai nėra nes vyras grįžta tik po šešių , o pusei etato nesinori vien dėl finansinės pusės ir ta i kad tokius sunku ir surast. jetau na ir žliumbikė gi aš pasirodo

bet tokia man dabar sielos būseną nieko negaliu padaryt tiesiog esu beprotiškai savim nusvilusi... nepasitikių savim nei biški atrodo tiesiog niekada to prakeikto darbo taip ir nesurasiu ką jau kalbėt apie kažka kas nors biški patiktu.. nuo rugpjūčio menesio jau pulsiu ieškot nes kol kas vaikui darželi atostogos busim namie o va veliau jau aktiviai ieškosiu, iškart nusiteikusi blogiausiam
Mieloji SM,
auksciau nosyte, nu kokia tai depresija tau????
Bet skaitant toliau, pastebejau ne tik abejones, bet ir veja.....( o kas bus, jei tas, o kas bus jei tas...)NIEKO NEBUS, reikia bandyti!!!!!!! Ar ieskai priezasciu ten kur dar nieko net nera?
Ir is kur tas toks nepasitikejimas? Ar cia nuo sedejjimo namie taip stoga rauna?
Pradek ieskoti darbo jau dabar, nelauk rugpjucio, rasyk CV ir siusk. Vaiksciok i pokalbius ir laikui begant atsirinksi ir suprasi kaip save pateikti, ka sakyti, o kur ir patyleti geriau.
P>S> Ir pabaigai apie sunkumus: paskaityk, kaip kitos SM,ir mokosi, ir dirba, ir pora vaikuciu aukleja - visur suspeja!

Tai jos, pagal tave visai ,,klumpiu" nepatemptu!