Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

QUOTE(*plepute* @ 2008 06 25, 14:52)
Sakyk, o gal yra galimybe tau daugiau darbo pasiimti? Kazkaip savo iniciatyva parodyti ir prisiimti daugiau visokiu uzduociu? Argi taip beviltiska ten viskas? unsure.gif
Darbdavys, aisku, ziures neigiamai i tai. Nebent tau reikia labai gudriai motyvuoti - tas naujas darbas turetu buti toj pacioj srity ir is tiesu sunkesnis, nei tai, ka dabar darai. Bet tavo vietoj as buciau linkus palaukti, prisiimti sau visokios veiklos... Na, ieskoti visokiu budu kaip kuo daugiau dirbti ir mokytis siame darbe. O kartu zvalgyciausi aplink, bet ne per daug intensyviai ax.gif

Na kad dabartinis mano darbas - valstybineje istaigoje. doh.gif Tai nesinori uzsikrauti darbo ne pagal savo kompetencija ar dirbti kazka, kas man neidomu... Turiu papildomo darbelio uz kuri taip pat moka, taciau jo nera daug. Tai laukiu ziniu ar steigs nauja etata, i kuri galeciau pretenduoti ir as. Bet cia neaisku ar steigs ir man ima atrodyti, kad jo nesteigs. schmoll.gif Tai, kaip ir patarei, pasyviai zvalgausi. Tik labai bijau ir vel ne ten "nusokti". Nors palyginus su praejusiu darbu, tai cia iseina apverstas pasakymas: sokau nuo meskos ir uzsokau ant vilko. thumbup.gif Tai gal kuo toliau, tuo geriau "uzsoksiu", jei jau sitaip pradejau? biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Plepute 4u.gif na žiūrėsim kaip man ryt seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 06 25, 17:19)
Na kad dabartinis mano darbas - valstybineje istaigoje.  doh.gif  Tai nesinori uzsikrauti darbo ne pagal savo kompetencija ar dirbti kazka, kas man neidomu... Turiu papildomo darbelio uz kuri taip pat moka, taciau jo nera daug. Tai laukiu ziniu ar steigs nauja etata, i kuri galeciau pretenduoti ir as. Bet cia neaisku ar steigs ir man ima atrodyti, kad jo nesteigs.  schmoll.gif  Tai, kaip ir patarei, pasyviai zvalgausi. Tik labai bijau ir vel ne ten "nusokti". Nors palyginus su praejusiu darbu, tai cia iseina apverstas pasakymas: sokau nuo meskos ir uzsokau ant vilko.  thumbup.gif  Tai gal kuo toliau, tuo geriau "uzsoksiu", jei jau sitaip pradejau?  biggrin.gif

Gali buti biggrin.gif
Kaip bebutu, linkiu pasinaudoti visais esamo darbo privalumais, isnaudoti jo siulomas galimybes ir kiek imanoma geriau pasiruosti ateiciai. Kad kai pasirodys tavo svajoniu darbas, butum jam pasiruosusi visom prasmem cool.gif

QUOTE(tenelga @ 2008 06 26, 00:41)
Ačiū Plepute  4u.gif  na žiūrėsim kaip man ryt seksis  blush2.gif

Parasyk kaip sekesi, ok? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 06 26, 11:34)
Gali buti biggrin.gif
Kaip bebutu, linkiu pasinaudoti visais esamo darbo privalumais, isnaudoti jo siulomas galimybes ir kiek imanoma geriau pasiruosti ateiciai. Kad kai pasirodys tavo svajoniu darbas, butum jam pasiruosusi visom prasmem  cool.gif

Ačiū, *plepute*. 4u.gif Taip ir stengiuosi daryti - ruoštis ateičiai. Beje, lyg ir yra kažkokių galimybių, kad bus tas naujas etatas. Bet per daug džiūgauti, kol niekas neaišku, nenoriu. ax.gif
Atsakyti

Gryžau 4u.gif
Pokalbis buvo įtemptas bet tikrai ne nemalonus smile.gif truko 1 val. ir tik pokalbio pabaigoje apie užsienio kalbas paklausė blush2.gif Aš pasakiau kaip yra iš tikrųjų, tuomet truputį pabendravom angliškai ir viskas. Sakė bet kokiu atveju praneš. Na jei visi mano pliusai nusvers vieną pataisomą minusą, tuomet darbą gausiu.O jei ne - ryt einu į kitą pokalbį į visai neblogą darbo vietą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tenelga: 26 birželio 2008 - 13:23
Linkiu sulaukti teigiamo atsakymo abiejose vietose biggrin.gif ir pasirinkti ta, kuri bus labiau prie sirdies 4u.gif
Atsakyti
Na regis ilgai nereikėjo laukti. bigsmile.gif thumbup.gif Kazkaip man visada sekasi, kai su *plepute* pasikonsultuoju. thumbup.gif

Taigi, siulau savo darbo vieta valstybineje istaigoje, referentes pareigose, Vilniuje. smile.gif Kolektyvas geras, stresu praktiskai nera, dirbti gera malonu. Man vienintelis minusas buvo tik tai, kad truko darbo. Visur kitur - dedu pliusus.
Jei ka domintu - rasykite AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hermana: 26 birželio 2008 - 13:55
Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip suprantu, taves laukia nauji issukiai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 06 26, 15:07)
Sveikinu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaip suprantu, taves laukia nauji issukiai... bigsmile.gif

Aciu!
Taip, lauks daug nauju issukiu. Turesiu daug ko ismokti, galesiu pritaikyti tai, ka sugebu. Dziaugiuosi, kad cia pastebejo tam tikrus mano gabumus ir sugebejimus (ko nebuvo buvusioje darbovieteje privacioje imoneje...) ir sugalvojo pora tikrai neblogu pareigu, kur galeciau ir tobuleti, ir isnaudoti savo sugebejimus. thumbup.gif
Nesinori dar dziaugtis tuo, ko realiai neturiu, taciau dziaugiuosi bent to, kad visgi buvau pastebeta ir kad pasidziauge, jog esu gera darbuotoja, kad ir valdzia nori, jog as tobuleciau sitoje istaigoje. thumbup.gif Pajauciau, kad tikrai cia yra vertinami darbuotojai ir ivertinamas ju darbas, bei pastangos. Jau vien tai labai dziugina.

P.S.: mane *plepute* matyt kazkaip veikia, nes kai tik paklausiu jos patarimo, ji taip puikiai nuteikia, tada as dar puikiau nusiteikiu ir kai taip gerai nusiteikiu, tada viskas taip puikiai klostosi. Aciu *pleputei*! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hermana: 26 birželio 2008 - 15:03
Labai dziaugiuosi uz tave, Hermana drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 06 26, 16:08)
Labai dziaugiuosi uz tave, Hermana drinks_cheers.gif

Dar kartą ačiū. 4u.gif Esi tarsi mano įkvėpėja naujam darbui ar naujoms pareigoms. biggrin.gif Pirmąjį darbą radau rudenį, radusi šią temą ir truputį čia pasikonsultavusi. Kai vėl apsilankiau šioje temoje, nes svarsčiau pakeisti darbą, vėl pasikonsultavau - vėl darbas vos ne pats mane susirado. Na ir dabar, truputį pasiguodžiau, panerimavau - ir vėl tarsi savaime!

Labai tuo stebiuosi. bigsmile.gif
Atsakyti
Karminis rysis, kitaip nepaaiskinsi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 26 birželio 2008 - 15:17