QUOTE(Sniere @ 2008 06 13, 09:58)
Sveikos,
Dirbu ilga laika (virs 10 metu) klientu aptarnavimo vadybininke. Sis darbas jau seniai pabodes ir nebeidomus. Gauti paaukstinima - nerealu, nes imones filiale dirbame tik du zmones. Ieskausi naujo darbuko, bet jau turiu problema del amziaus ( bus 37 metai). Nusiuntusi CV, negaunu pakvietimo i atranka. Patirties turiu nemazai imones administravimo, pardavimo srityse, uzsienio kalbos, ivairus kursai. Kadangi neturiu vadovavimo patirties, i aukstesnes pareigas taip pat neisiena. Ka tokiu atveju daryti? Ar imanoma CV siusti, nenurodant gimimo datos?

Dirbu ilga laika (virs 10 metu) klientu aptarnavimo vadybininke. Sis darbas jau seniai pabodes ir nebeidomus. Gauti paaukstinima - nerealu, nes imones filiale dirbame tik du zmones. Ieskausi naujo darbuko, bet jau turiu problema del amziaus ( bus 37 metai). Nusiuntusi CV, negaunu pakvietimo i atranka. Patirties turiu nemazai imones administravimo, pardavimo srityse, uzsienio kalbos, ivairus kursai. Kadangi neturiu vadovavimo patirties, i aukstesnes pareigas taip pat neisiena. Ka tokiu atveju daryti? Ar imanoma CV siusti, nenurodant gimimo datos?

Taip, cia geras variantas - nenurodyti gimimo datos. Ji nera privaloma informacija, todel drasiai trink, jei del jos jautiesi nelabai saugiai.
Ir dar as bandyciau pretenduoti ir i aukstesnes pareigas

QUOTE(Odora @ 2008 06 13, 14:25)
gal galeciau ir as savo cv atsiusti, labai norisi ivertinimo is salies
jau kelinta karta mane nustebina, kad potencialus darbdavys susizavi ta eilute kur as tik tarp kitko paminejau o visai neakcentavau. Turbut visi mato ka nori matyti ir tada viso likusio cv net neatsimena

jau kelinta karta mane nustebina, kad potencialus darbdavys susizavi ta eilute kur as tik tarp kitko paminejau o visai neakcentavau. Turbut visi mato ka nori matyti ir tada viso likusio cv net neatsimena
QUOTE(Aristokratė @ 2008 06 14, 18:24)
as irgi noreciau atsiust
. Galima 

Merginos, as labai noreciau kad ir visu CV perziureti, bet fiziskai tai neimanoma. Bozzena atsiunte savo CV, bet dar nepaziurejau, gal pavyks tai padaryti siandien. Mane jos atvejis sudomino, tai savo miego saskaita jos CV paziuresiu, bet kitiems tiesiog bijau kazka prizadeti. Kad ir kaip noreciau. Nebent jums visiska neviltis, tada siuskite, bet net ir tokiu atveju negaliu nieko pazadeti