QUOTE(dontstop @ 2007 09 20, 08:31)
Šiuo metu aš nedirbu

Jau trečias mėnuo. Va tik pasiskundžiau vakar, kad nieks neskambina, kaip iškart sulaukiau 3 skambučių

, šiandien einu į 3 pokalbius

Matyt, tereikėjo kantriai palaukti
Papasakok kaip sekesi, gerai?
QUOTE(Ramoniukas @ 2007 09 20, 11:13)
Skaiciau pleputes patarimus. Suzaveta profesionalumu,izvalga
Gal plepute patars ka ,situacia trumpai tokia: 34m,baigusi ir dirbusi siuveja,vasara Svedijoj braskes rinkus, studijuoju ekonomika neakivaizdziai5 kursas,dirbusi pardaveja-konsultante,vaiko atostogose dabar,esu prie meno(dizainas).Reklamos sritis,marketingas manau tiktu.Turbut visoms reklamos agenturoms reik siusti cv.
Bet va kaip graziai motyvacini parasyt.
Studijuosiu dar jusu temas
Motyvaciniam verta pabrezti mokslus ir darba pardaveja-konsultante. Na ir tai,kad esi prie meno, aisku
QUOTE(Olita @ 2007 09 20, 19:13)
Hello, hello, plepute, aš ir vėl su durnu klausimu
Dirbu naujam darbe antrą savaitėlę, na, ne viskas ten patinka, buvau susitikus su panele, į kurios vietą atėjau, ji irgi nepradžiugino, sakė ilgai neužsisėdėt

na, viskas tvarkoj, ilgai ir nesiruošiau, metus maximum

Bet... atsirado labai fain skelbimukas... (šiaip mano specialybei padoresnių skelbimukų tik pora per mėnesį būna, visi ieško studenčiokų išnaudojimui

) tai mane dabar sąžinė labai kankina, noriu ten parašyt, žinau, kad sąlygos ir perspektyvos žymiai geresnės, bet jaučiuos visų pirma jau įsipareigojusi kad ir nesuperiniam darbdaviui, o antra, tai reiktų nutylėt tą faktą, kad dvi savaites dirbu naujam darbe ir vaidint, kad tebedirbu tam senajam.... Neapsisprendžiu, ar siųst cv, o jei siųst, tai šių naujų pareigų neįtraukt, matyt
Jo, jei CV siusti, tai geriau dabartinio darbo ten neitraukti. O del to ar siusti... isivaizduok tris variantus - viena, kad nusiuntei ir tave ten prieme, antras - nusiuntei ir ten nieko nesigavo, trecia - nenusiuntei ir toliau dirbi cia. Isiviazduok kaip jaustumeisi ir vertintum siandienos situacijos po kokiu metu? Ar butu daug gailescio del to, kad nebandei? Po metu isipareigojimo ir kaltes jausmo nebeliktu, liktu tik blaivus ivertinimas ar pasinaudojai tau duodama galimybe...
Na, o spresti, aisku, tau
QUOTE(Ramoniukas @ 2007 09 21, 13:16)
Na ,ka turiu skambuti,antradieni einu i pokalbi del darbo. Alga nesieks 1000,bet didele imone, nors ir kitam mieste, bet pakeliui i vyro darba,Pagal specelizacija, arba kaip as manau i ta puse,, net yra galimybe i ekonomistes iseiti,, o man tokiai bwe praktikos pats tas...tik va kaip cia nesusimauti ir nenusipiginti ir nepavesti , neprarasati pasitikejimo. kad buciau neprisikalbejus.Labai jau savimi nepasitikiu....juk prie meno....
Bet pleputes konsultacija vis tiek praverstu,
Linkiu tau kuo didziausios sekmes antradieni!!!