As irgi mokamoj gulejau,pirmas 2 paras paprastoj,o kaip tik atsirado laisva vieta tai persikraustem i mokama ,dusas ir wc vietoj,mikrobange,tv ir virdulys.Tikrai super
aga, man teko dvi savaites pragulet ten, faina kad ir internetu galima naudotis. tik va isvaziuojant namo tai pinigine paplonint teko. Ziauru, galetu jau ikainius mazint ir po kokios 7 paros.
QUOTE(vivaflame @ 2008 03 12, 14:44)
aga, man teko dvi savaites pragulet ten, faina kad ir internetu galima naudotis. tik va isvaziuojant namo tai pinigine paplonint teko. Ziauru, galetu jau ikainius mazint ir po kokios 7 paros.
Pritariu nes ir man teko 2 savaites ten pragulet tai isvaziuojant pinigeliu atsipurtem
o as is pradziu gulejau irgi dvivieteje, tai labai faina palata buvo 344, palatoj dusas tualetas bide, tik ji nepogimdyvine o pries gimdyma moteriskems. Kadangi vietu nebuvo tai su vaikuciais ten gulejom, labai liuks palata po paros perkele i vienviete. Nu tokia maza viskas sugrusta... galetu buti erdvesne.
Sveikos,
as pati is Klaipedos, bet gimdysiu Kaune, klinikose. ZIuriu i vienvieciu palatu foto, bet nematau kur ten teveliui ta kita lovele Ar ten i viena lova kartu gultis galima?
as pati is Klaipedos, bet gimdysiu Kaune, klinikose. ZIuriu i vienvieciu palatu foto, bet nematau kur ten teveliui ta kita lovele Ar ten i viena lova kartu gultis galima?
Ten kiek žinau tėveliui toks išskleidžiamas fotelis yra. Aš pati tai gulėjau dvivietėj nemokamoj, kadangi kai gimdžiau visos mokamos užimtos buvo, bet irgi labai faina palačikė - medinės natūralios pušies lovos, supomos lovelės leliukams, televizorius, šaldytuvas, tuoletas už poros žingsnių koridoriuje, bet irgi labai tvarkingas, taip kad kai po dienos pasiūlė mokamą, atsisakiau. Kam dabar parodau palatos nuotraukas, akis išpučia...
QUOTE(ulencija @ 2008 03 17, 12:26)
- medinės natūralios pušies lovos, supomos lovelės leliukams, televizorius, šaldytuvas, tuoletas už poros žingsnių koridoriuje,
Aš irgi tokioj gulėjau. Dar net numerį atsimenu - 321. Balkonas dar yra. Labiausiai tai įsiminė tos supamos lovelės su baldakimais.
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 17, 15:09)
Aš irgi tokioj gulėjau. Dar net numerį atsimenu - 321. Balkonas dar yra. Labiausiai tai įsiminė tos supamos lovelės su baldakimais.
kaip fainei ...
Gulėjau savaitę (nes darė cezarį) toj vienutėj. Ir tikrai tik vienutėj gulėčiau ir dar kartą. Paros kaina jeigu guli iki 3 parų - 100Lt. Jei guli daugiau nei 3 paras tada vienos paros kaina 60Lt. Visos kaip ir sakė - dušas, wc, šaldytuvas, mikrobangė, TV, virdulys, kabelis internetui (laptopą gali pasijungt), lova vyrui. Visos palutės tiek mamai tiek vaikui pastoviai papildomos, kada tik beparašytum (su niekuom jų dalintis nereikia), naktinius irgi keičia kada tik paprašai - viskas tvarkingai sudėta spintoj, net įklotai po gimdymo mamai padėti. Mane po cezario porai valandų atkėlė į dvivietę, nes vienutė dar nebuvo atsilaisvinus. Tai galvojau pati nusišausiu ir visus aplinkui iššaudysiu Mamytė normali gulėjo toj palatoj, tiesiog po operacijos tikrai pavargus ir nekaip jaučiaus, o jos mažylis pastoviai verkė (maniškiui aišku viskas aplinkui dzn - bent jau tiek gerai). Ir šiaip mane labai erzino svetimų žmonių buvimas aplinkui mane. O vienutėj pliusas dar tas kad nakčiai sau ramiai užsirakinai, daiktai saugūs ir ramiai sau miegi su mažiuku. O dvivietėj rūpinkis vaiku ir dar daiktus saugok
pabrange palatos ... as kaip sausio men gulejau tai kainavo 85 -50 Lt.