Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(agnita @ 2008 01 31, 23:08)
nevedi skiepyt visai dabar? juk nuo hepatito tai dar turi skieyt, kitaip imunitetas nesusidaro g.gif

nevedu visai, nes porą mėnesių sirgo akių uždegimu, kaip tik prieš žiemą (sirgau ir aš), todėl dabar laukiu pavasario ir organizmų sustiprėjimo. džiaugiuosi, kad turiu gydytoją, su kuria dėl šitų reikalų galima tartis ir ieškot geriausio varianto. blogesnis dalykas, kad vienvalentės vakcinos nėra kompensuojamos.
o dėl imuniteto - šiaip nėra tokio skiepo, nuo kurio imunitetas susidarytų visam gyvenimui, visus juos reikia kartot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 02 01, 00:52)
nevedu visai, nes porą mėnesių sirgo akių uždegimu, kaip tik prieš žiemą (sirgau ir aš), todėl dabar laukiu pavasario ir organizmų sustiprėjimo. džiaugiuosi, kad turiu gydytoją, su kuria dėl šitų reikalų galima tartis ir ieškot geriausio varianto. blogesnis dalykas, kad vienvalentės vakcinos nėra kompensuojamos.
o dėl imuniteto - šiaip nėra tokio skiepo, nuo kurio imunitetas susidarytų visam gyvenimui, visus juos reikia kartot wink.gif

aš jaučiu taip neišdrįsčiau, nes jei susirgtų kokia difterija plaukus sau nusiraučiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 02 01, 10:55)
aš jaučiu taip neišdrįsčiau, nes jei susirgtų kokia difterija plaukus sau nusiraučiau doh.gif

ką reiškia neišdrįstum - vestum sergantį vaiką skiepyti dėl širdelės nuraminimo? ar vestum vaiką iš karto po to, kai du mėnesius jam buvo lašinami antibiotikai ir reikalingas organizmui atsigavimas? ir pirmas, ir antras variantai yra pakankamai pavojingi, o vat trečiasis - laukimas - iš visų tų trijų kelią mano galva patį mažiausią pavojų, ypač jei atsižvelgsim į tai, kad maitinamas vien MP, minimaliai būna žmonių susibūrimo vietose, į poliklinikas nevažiuojam visiškai, tai rizika tikrai nedidelė. be to, didysis į darželį neina, o svečių mes šiaip ar taip nemėgstam ir nesikviečiam. nesakau, kad rizikos nėra. bet rizika yra ir pasiskiepijus, kol inkubacinis periodas nepraėjęs, rizika yra ir kad skiepas bus atmestas.
amžinas lošimas augint vaikus - niekada dėl nieko negali būti tikras smile.gif
Atsakyti
aišku, kad tie skiepai nuo visko neapsaugo, visko gali būti ax.gif
kam taip piktai reaguojat į mano pasakymą g.gif , jūs 2 mėn. sirgot, o mum pirmą mėnesį kitokių problemų buvo, man taip pat reikėjo didelį sprendimą padaryti ir kitų spaudimą atlaikyti, kiekvienam savo 4u.gif
kaip sakoma, visada kitiem lengviau patarinėti, o jei su tokia probema nesusidūrei, tai ir nesuprasi kito iš esmės, gali tik pabandyti suprasti... rolleyes.gif
Atsakyti
aš tikrai nepiktai smile.gif gal tik skaitosi taip, o realiai rašiau netgi šypsodamasi, nes žinau, kad kartais kitiems mano poelgiai atrodo keistoki, bet nežinant tikrosios situacijos gi sunku ką nors vertinti. tik bandžiau paaiškinti, kodėl renkuosi tokį skiepų metodą - bet gink dieve, jo niekam nesiūlau. jei viskas būtų buvę gerai, laikytumėmės to priimto skiepų kalendoriaus, na tik vakcinas vienvalentes imčiau - man tai atrodo patikimiau.
net gėda pasidarė dabar, na bet tikrai tikrai nepiktai aš ten, atsiprašau, jei taip pasirodė...
Atsakyti
gimdziau neseniai.taip trecias aukstas suremontuotas.grazu.tik wc su dusu kazkaip nepritaikyti tam skyriuj.dusas paprastas nei biude nei apsipraust,turi lyst visa po dusu.be rysio.antram aukste caras gyvena.bet ten wc labiau ritaikyti gimdyvem.ir svarstykles ir biude.kadangi mane gimdyt kele is skyriaus treciame aukste as paprasiau pagimzius akuseres kad atgal mane i trecia auksta ir paguldytu.nes pirmas labai nejaukus.nes jos ten susiskambina su skyriais klausia kur yra laisvu vietu.o kad konvejeris klinikose tai tikrai taip.per dvi savaites visko prisiziurejau.bet aplinkiniu rajonu gimdyklas uzdare uztat ir veza gimdyves cia.siaip mazoka gimdyklu.
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 02 20, 14:42)
.antram aukste caras gyvena.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man klinikose cezari dare tai nemokama palata tada buvo nesuremontuota bet papuoliau su labai saunia mamyte kartu i viena palata tai mes iki siol bendraujame, ja anksciau isleido tai kai pagulde i mano palata moterele be dantu pagimdziuse 9 vaikeli ir iskart begancia kas pusvalandi parukyt tai greit persikraustem i makama palata- o ten tau super thumbup.gif ir dusas su wc palatoj, viskas nauja ir vyrui lova atskita, ir telikas, ir saldytuvas, mikrobange, virdulys.... zodziu visi patogumai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 02 20, 18:41)
man klinikose cezari dare  tai nemokama palata tada buvo nesuremontuota bet papuoliau su labai saunia mamyte kartu i viena palata tai mes iki siol bendraujame, ja anksciau isleido tai kai pagulde i mano palata moterele be dantu pagimdziuse 9 vaikeli ir iskart begancia kas pusvalandi parukyt tai greit persikraustem i makama palata- o ten tau super  thumbup.gif ir dusas su wc palatoj, viskas nauja ir vyrui lova atskita, ir telikas, ir saldytuvas, mikrobange, virdulys.... zodziu visi patogumai thumbup.gif

idomu o kur ji lekdavo rukyt?juk klinikose nerukoma.nors atsirasdavo tokiu gudruciu kur lekdavo i wc smardint protest.gif
Atsakyti
o ka man cia supasakojo kad ir paprastos palatos su dushais? g.gif ryskiai nesamoniu prikalbejo.. schmoll.gif
nu but smagu papult i mokama, jei tik bus.. ax.gif bet kaina ir nemaza.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 02 20, 19:14)
idomu o kur ji lekdavo rukyt?juk klinikose nerukoma.nors atsirasdavo tokiu gudruciu kur lekdavo i wc smardint  protest.gif

tikrai taip, nueini i wc, o ten taip dvokia ir salta doh.gif nes langai atidarineti rukanciuju. nors birzelio gale gulejau, bet va sitas ir man istrigo.
Atsakyti
AstaSl- nu nieko sau blink.gif blink.gif Siaubas kad tau taip nutiko. As gimdziau rugseji ir kai atvaziavau buvo 1val nakties tai gimdykla galejau rinktis ( tik 2buvo uzimtos) o ryte jau visose gimdyviu buvo. Tai matomai biski ir laimes reikalas- kai uzplusta gimdyviu nieko nepadarysi- laiko gi neissirinksi mirksiukas.gif

O paprastose palatose tikrai dusu ir wc nera- jie yra koridoriuje mirksiukas.gif
Atsakyti