Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

Sveikos, pries menesi gimdziau KMUK. Gulejau 3 a., kur suremontuotos palatos. Labai patiko. Gimdyklos irgi jegines. GAila tik, kad vienvietes mokamos negavau - eile buvo be proto ir be sansu gauti sad.gif. Na, bet gerai buvo ir 2vietej smile.gif.
Atsakyti

QUOTE(rence25 @ 2007 09 18, 15:58)
MAn terimnas 22dienai blink.gif
Gimdysiu ir klinikose, tariausi su gydytoja nes man tiesiog taip ramiau..
Kaip cia suprasti kad net i gimdykla eiles yra?? g.gif  unsure.gif
Tai ka - taip ir begimdant koridoriuje tenka sedeti, na cia butu tikrai nesamone.. schmoll.gif

QUOTE(rence25 @ 2007 09 18, 18:35)
Nieko sau... g.gif  blink.gif
O idomu jei is karto atvaziuoji gimdyti (atvyksti su saremiais ar nutekejus vandenims) tai ir pirmiau dar i 3 auksta guldo? Tai turetu mano manymu tiesiai i gimdykla guldyti g.gif  Rytoj vaziuoju pas gydytoja tai net paklausiu kokia cia tvarka..as tai tikrai nezadu eileje i gimdykla "stoveti".. g.gif  Ir dar tokius pinigus sumokejus.. blink.gif Tikrai net pikta darosi... schmoll.gif

QUOTE(inetuxx @ 2007 09 20, 22:35)
sveikos nestukes:4u:
pirma karta girdziu kad klinikose gali nebuti gimdykloje vietu,juk ten  7 gimdyklos,manau visoms vietos uztekti turi, as gimdziau liepa tai tikrai buvo laisvu vietu...bent pries metus smile.gif

deja merginos, jūs neteisios, man būtent taip ir atsitiko, kad manęs į KMUK nepriėmė, nes nebuvo vietos. atvažiavau su reguliariais sarėmiais kas 5 min, paguldė tonus matuot, akušerė pareiškė, kad nė velnio čia ne sąrėmiai, o tik šiaip pažnaibymai (ji mat geriau jaučia doh.gif ) ir apskritai, aš čia išsigalvoju viską, be to, jie ir vietų neturi, net jei ir "daleiskim kad tai tikrai gimdymo veikla, tai važiuokit į kitus GN" - tokį pasiūlymą išgirdau.
atėjęs daktaras Kliučinskas šiek tiek švelniau išdėstė situaciją, bet irgi pasakė važiuot namo, palyst po šiltu dušu ir išgert brendžio, o jei jau nebeištversiu sąrėmių, tai važiuot į kitus GN. ai, dar paklausė "ar laukia čia jūsų kas nors?" mūsų nelaukė, nes planavau daktarui skambint tik kai jau "tikrai" gimdysiu - o čia gi man įrodinėja, kad negimdau (beje, buvo jau 2 dienos po termino, kuris patikslintas buvo beveik 15 ultragarsų)
grįžom namo, aš beveik kaukiau iš skausmo, vyras paskambino daktarui. daktaras liepė važiuot atgal į klinikas. ten jau akušerė perdėtai maloniai nuo TU perėjo prie JŪS, paklausė "neištvėrėte taip greit?" - norėjosi spirt į koją
bet vietų TIKRAI nebuvo. buvo laisva tik viena gimdykla - joje ir pragulėjau, tiesa, antrą kartą atvažiavau į KMUK 23.30, sūnelis gimė 3.05 - va tau ir nėra gimdymo veiklos doh.gif tai va, išrašė mane namo tiesiai iš gimdyklos, nes palatų nebuvo nei mokamų, nei nemokamų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 01 30, 00:29)
tai va, išrašė mane namo tiesiai iš gimdyklos, nes palatų nebuvo nei mokamų, nei nemokamų smile.gif

nu nieko sau unsure.gif doh.gif
aš tai 2006 metų gale gulėjau neremontuotoje naujai dvidvietėje palatoje, nes mokamų nebuvo doh.gif bet likimas labai šauniai pasidarbavo - labai džiaugiuosi, kad papuoliau į tą palatą, gavau gerą kaimynę, su kuria ir dabar draugaujame bei dalinamės sūnelių auginomo džiaugsmais ir vargais wub.gif
Atsakyti
astaSL,
nu šakės doh.gif , negalvojau, kad taip būna sustarus, aišku visko būna, gimdyvių antplūdis doh.gif biggrin.gif
o kaip po to leliuką žiūrėjo, juk ir skiepyt pirmom dienom reikia, apžiūrėt ar viskas gerai g.gif
Atsakyti

deja merginos, jūs neteisios, man būtent taip ir atsitiko, kad manęs į KMUK nepriėmė, nes nebuvo vietos. atvažiavau su reguliariais sarėmiais kas 5 min, paguldė tonus matuot, akušerė pareiškė, kad nė velnio čia ne sąrėmiai, o tik šiaip pažnaibymai (ji mat geriau jaučia doh.gif ) ir apskritai, aš čia išsigalvoju viską, be to, jie ir vietų neturi, net jei ir "daleiskim kad tai tikrai gimdymo veikla, tai važiuokit į kitus GN" - tokį pasiūlymą išgirdau.
atėjęs daktaras Kliučinskas šiek tiek švelniau išdėstė situaciją, bet irgi pasakė važiuot namo, palyst po šiltu dušu ir išgert brendžio, o jei jau nebeištversiu sąrėmių, tai važiuot į kitus GN. ai, dar paklausė "ar laukia čia jūsų kas nors?" mūsų nelaukė, nes planavau daktarui skambint tik kai jau "tikrai" gimdysiu - o čia gi man įrodinėja, kad negimdau (beje, buvo jau 2 dienos po termino, kuris patikslintas buvo beveik 15 ultragarsų)
grįžom namo, aš beveik kaukiau iš skausmo, vyras paskambino daktarui. daktaras liepė važiuot atgal į klinikas. ten jau akušerė perdėtai maloniai nuo TU perėjo prie JŪS, paklausė "neištvėrėte taip greit?" - norėjosi spirt į koją
bet vietų TIKRAI nebuvo. buvo laisva tik viena gimdykla - joje ir pragulėjau, tiesa, antrą kartą atvažiavau į KMUK 23.30, sūnelis gimė 3.05 - va tau ir nėra gimdymo veiklos doh.gif tai va, išrašė mane namo tiesiai iš gimdyklos, nes palatų nebuvo nei mokamų, nei nemokamų smile.gif
[/quote] O kada tai buvo???? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=olantukas,2008 01 30, 14:29]
[/quote] O kada tai buvo???? blink.gif verysad.gif
[/quote]
parašyta vaiko gimimo data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 01 29, 23:29)
man būtent taip ir atsitiko, kad manęs į KMUK nepriėmė, nes nebuvo vietos.

tai va, išrašė mane namo tiesiai iš gimdyklos, nes palatų nebuvo nei mokamų, nei nemokamų smile.gif

Pilnai tikiu, nes kai pati atvažiavau rugsėjo 11-os rytą, priėmime irgi buvai "apsvarstyta", kur čia mane reikia dėti, nes vietų nėra. Buvo gimdyvių antplūdis. Viena akušerė pasakė - turėsi palaukt ten koridoriuje. blink.gif Tai kita dar lyg tarp kitko paklausė - o ar esat su kuom susitarusi? Kai pasakiau M.Kliučinsko pavardę, tai greitai atsirado ir palata, ir kas iki jos palydi lotuliukas.gif .
Man darė cezarį, o po jo parą laiko reikia gulėti intensyvios terapijos palatoje. Mane ten atvežė apie 11 valandą ryto, o pusę keturių jau buvo sprendžiama, kurias dvi iš keturių gulinčių, perkelti į paprastas palatas, nes jau nėra kur guldyti iš po cezarių doh.gif . Kadangi mane užtiko telefonu sms siuntinėjančią tongue.gif , tai pamatavę spaudimą iškraustė. Gal ir gerai, nes intensyvioj palatoj nuolat cypia tie visi aparatai - tai spaudimą matuoja, tai širdies darbą.

Papildyta:
Beje, - Tu rimtai iš karto po gimdymo važiavai namo? Sekantį rytą????
Atsakyti
Sveikos mamos,

klausineju visu is eiles g.gif
Gal galit patarti pas gimdyti kauno klinikose?
Noriu superinio gydytojo biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir nelabai atitinka temą, bet atsakysiu:
Kaip kiekviena mama savo vaikui yra Super, taip ir gydytojas . ) Aš bendravau su gimdymo skyriau vedėju ( M.Kliučinsku ). Nesigailiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 30 sausio 2008 - 21:38
As gimdziau KMUK, mokamos palatos negavom, nes buvo eileje 11 zmoniu blink.gif tai kol mes butume saulauke eiles... doh.gif nes ir taip isleido mane po 2 dienu. Buvau dvivieteje palatoje, tiesa pasakius tikrai labiau noreciau vienvietes. Gydytoju darbas superinis mirksiukas.gif
O kas del vietu jog nebuna gimdyklose tai tas tiesa. As atvaziavau 5 ryte tai gavau paskutine gimdykla.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 01 30, 14:14)
astaSL,
nu šakės doh.gif , negalvojau, kad taip būna sustarus, aišku visko būna, gimdyvių antplūdis doh.gif  biggrin.gif
o kaip po to leliuką žiūrėjo, juk ir skiepyt pirmom dienom reikia, apžiūrėt ar viskas gerai g.gif

atėjo apžiūrėti tiesiai į gimdyklą. realiai tai aš norėjau(ir galėjau) namo važiuoti jau iš karto po gimdymo, t.y. tą pačią rugsėjo 13, ir daktaras buvo pradėjęs ruošti dokumentus. bet neonatologai neišleido, neva - vaiką reikia stebėti, galiu važiuot tik tokiu atveju,jei prisiimu visą atsakomybę. man tas netiko, palaukiau kitos dienos ir tada jau išvažiavau.
ai, mano šitas gimdymas buvo priešingas visiškai pirmajam, po gimdymo praėjus valandai išlipau iš lovos, nuėjau į wc, padariau didelį reikalą blush2.gif nusiprausiau, pasidažiau smile.gif
o dėl skiepijimo - kadangi nesu už masinį vaikų skiepą keliavalentėm vakcinom, tai kolkas mažius skiepytas tik nuo hepatito ir tuberkuliozės. genetinį tyrimą pasidaryti atvažiavom iš namų (čia kur antrą parą daro).
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 01 31, 19:46)
o dėl skiepijimo - kadangi nesu už masinį vaikų skiepą keliavalentėm vakcinom, tai kolkas mažius skiepytas tik nuo hepatito ir tuberkuliozės.  genetinį tyrimą pasidaryti atvažiavom iš namų (čia kur antrą parą daro).

nevedi skiepyt visai dabar? juk nuo hepatito tai dar turi skieyt, kitaip imunitetas nesusidaro g.gif
Atsakyti