Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(jola1234 @ 2007 10 04, 21:51)
Nu zinot gimdyklu vaizdas primena "caro laikus"..

Aš gimdžiau 2-oje ligoninėje,yra keletas naujai atremontuotos ir gana neblogos gimdyklos,bet pamačius čia foto gimdyklų klinikose-tikrai gražiau atrodo...bet ne visada tas jaukumas rūpi gimdymo metu.Man liepė pasirinkt,kurią noriu gimdyklą,tai sakaiu,nesvarbu,tik kuo greičiau viskas baigtųsi....tikrai nebūčiau pageidavus nei muzikos,nei gražesnio stalo smile.gif
Man tik smagu apžiūrėt,kol ten nereikia pačiai atsidurt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiškutė: 04 spalio 2007 - 21:48
QUOTE(kiškutė @ 2007 10 04, 22:47)
Aš gimdžiau 2-oje ligoninėje,yra keletas naujai atremontuotos ir gana neblogos gimdyklos,bet pamačius čia foto gimdyklų klinikose-tikrai gražiau atrodo...bet ne visada tas jaukumas rūpi gimdymo metu.Man liepė pasirinkt,kurią noriu gimdyklą,tai sakaiu,nesvarbu,tik kuo greičiau viskas baigtųsi....tikrai nebūčiau pageidavus nei muzikos,nei gražesnio stalo smile.gif
Man tik smagu apžiūrėt,kol ten nereikia pačiai atsidurt...

na kai mus vede apziureti tai nuvede tikrai nepasakyciau, kad i suremontuotas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1234 @ 2007 10 04, 23:13)
na kai mus vede apziureti tai nuvede tikrai nepasakyciau, kad i suremontuotas.. smile.gif

aš irgi ten buvau, tai nieko suremontuoto nemačiau g.gif
va kelios foto mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aš gimdžiau KMUK, su niekuo nesitariau, atvažiavau su 1 cm prasivėrusia gimda...beveik po paros prasidėjo gimdymas, gydytoja papuolė lb lb nuostabi, o jau akušerė tai iš vis wub.gif nedaviau nieko ir nesitariau, bet viskas vyko super, nors gimdymas buvo iš tų sudėtingesnių, bet...valio gimė sveika mažyliukė wub.gif wub.gif manau ir sekantį kartą gimdyti važiuosiu būtent ten biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif palatos naujai sutvarkytos,atremontuotos,parai kainavo 85lt,labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
pradedu dziaugtis, kad planuoju gimdyti ten.
Dar noriu uzduoti klausima "ne i tema" biggrin.gif O ka reikia KMUK tureti vaikuciui gimdykloje? Savu rubeliu reikia, ar tik kojinyciu?
Atsakyti
Man teko pabuvoti ir mokamoje, ir nemokamoje palatoje. Skirtumas tai ohoho...
nezinau, turbut buciau neistverusi savaite toje nemokamoje palatoje. Mano vaikas rekia, o jei dar plius kaimynes ir dar palaikancio asmens - vyro nera, tai is vis... Pirma diena po operacijos atveze i nemokama, nes tuo metu nebuvo laisvu mokamu. Aciu Dievui tos pacios dienos vakare atsirado ta geroji palata, tai ten super - gimdyt ir gimdyt, vien del palatu wink.gif o ikainiai oficialiai parasyta - para kainuoja 85Lt, jei buni daugiau kaip 3 paras tai 50Lt.
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2007 12 27, 19:45)
Dar noriu uzduoti klausima "ne i tema"  biggrin.gif  O ka reikia KMUK tureti vaikuciui gimdykloje? Savu rubeliu reikia, ar tik kojinyciu?

JEI TURI SAVU TAI AISKU VESKIS ,jei neturesi aprengs su savais turimais drabuzeliais kuriuos rengia visus vaikucius ,tai patarciau vestis kojnytes ir drabuzelius o pampersu reiktu bet nedaug nes po gimdymo duoda dovanelia(pampersiuku) mirksiukas.gif
Atsakyti
Drabuzeliu savu turejom bet nespejau paduoti tai aprenge valdiskais ir vaikeli suvyste. Jau kt diena perrengiau savais.
O gimus maziui sesute paprse vilnoniu kojynyciu ir kepurytes.
Beje, pampersiuka uzdejo sesute gimdykloje is savo rezervu. Jokiu dovaniniu pampersiuku negavom ( buvo tik kremukai, kojinytes, bukletukai) verysad.gif NAudojom savus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 27 gruodžio 2007 - 22:54
Kai gimdžiau pirmą mergytę, gavom mokamą palatą. Gerai tas, kad vietoje yra dušas, vc. Antrą kartą tos palatos neprašėm ( nes anuo kartu man buvo liūdoka be kaimynės, vyras negalėjo ištisom dienom būti). Tai nors palata buvo paprasta, bet naujai suremontuota, su teliku, o vc buvo visai šalia koridoriuje. Net gi vaikiška medinė lovytė su lingėmis ir baldakimais buvo. Nunerį palatos net pamenu 321.
Papildyta:
Beje, pampersų dovanų gavom tik pirmą kartą. Šiais metais jų jau nedavė - tik kremukai, kojinytės lankstinukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2007 12 27, 18:45)
Dar noriu uzduoti klausima "ne i tema"  biggrin.gif  O ka reikia KMUK tureti vaikuciui gimdykloje? Savu rubeliu reikia, ar tik kojinyciu?

as tai turejau kojinytes ir pampersu,bet nieks nieko neprase ir pati nesisiuliau,aprenge valdiskais ax.gif ,o po to jau perrengiau savais ax.gif ,kaip busi gimdykloje ,pasiklausk pas akusere,nes vistik rubeliai ligonines yra visai kitokios dezinfekcijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2007 09 14, 20:56)
Sveikos, mamytes(ir ne tik)!

Dieneliu reikalas, kai pasibels i si pasauli mano mazasis zmogiukas. Nusprendziau gimdyti klinikose. Ten kiek zinau yra dvivietes ir vienvietes palatos. Dvivietes lyg nemokamos. Bet as del savo ir svarbiausia maziuko ramybes noreciau guleti vienvieteje palatoje. Bet jos mokamos. Gal zinote kiek?
Is anksto labai didelis ACIU uz informacija! 4u.gif

vienviete mokama palata geriau del patogumu,bet del leliuko ramybes nesiskiria nuo kitu nes jei rekia tai girdisi vistiek ar mokama ar ne
Atsakyti