Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

O gal kuri mama, gyvenusi vienvietej mokamoje palatoje KMUK, turi vaizdines medziagos? ax.gif Nerandu kur galima butu paziuret kaip atrodo ju interjerai.
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2011 02 05, 00:45)
O gal kuri mama, gyvenusi vienvietej mokamoje palatoje KMUK, turi vaizdines medziagos?  ax.gif  Nerandu kur galima butu paziuret  kaip atrodo ju interjerai.

Aš gyvenau.
Interjeras liuxiškas.foto neturim,bet likom patenkinti labai.Nesigailiu išleistu pinigėliu nei trupučio.

Internete bandžiau paieškoti,radau tik gimdymo palatą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2011 02 05, 01:45)
O gal kuri mama, gyvenusi vienvietej mokamoje palatoje KMUK, turi vaizdines medziagos?  ax.gif  Nerandu kur galima butu paziuret  kaip atrodo ju interjerai.

Turiu nuotrauku, vakare galesiu ideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2011 02 05, 00:45)

As turiu, parasykit emaila- atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Aš tai jokiu būdu nenorėčiau vėl grįšt į bendrą palatą. Kaip košmarą atsimenu kaimynę paplaukusią, kuri visa nervavosi, trankė telefono ragelį, vaikas atitinkamai jos klykė... Jau antrą dieną išsiprašiau namo, nes nebepakėliau tos įtampos doh.gif
Taigi sekantį kartą rinksiuos tik atskirą palatą.
Atsakyti
Cia mano kelios foto
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Ten, uz kriaukles, yra dar vienos durys i dusa ir wc.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 05 vasario 2011 - 18:37
Meina, aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na reiks tiketis, kad bus laisva mokama, nes mes is Vilniaus atvaziuosime ir vyrui nebus kur pernakvoti, pazystamu Kaune nera, be to labai norisi, kad visa laika butume kartu 4u.gif
[/quote]

Kiek buvau informuota po laiko, mokama palata reik is anksto uzsisakyti. Bent taip mums atsake akusere, todel mums nepasiseke ir teko guleti bendroje palatoje doh.gif
Zinant, jog KMUK'e gimdymai priimami kaip konvejery, apie atskira palata teks tik pasvajoti, jei nesi bent preliminaria data uzsisakiusi jos... ax.gif
Atsakyti
palata lengvai gali gauti tik reikia vyr akuserei duoti ir palata tavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulenaP @ 2010 02 21, 01:47)
Gimdziau nepilnai pries metus Kauno klinikose. Pagulde mane is ryto i bendra 4-viete palata. Teko skatinti. I gimdykla perkele vakare. Su gydytoja tariausi is anksto,kuri mane priziurejo visa nestuma. Akuseri gavau vyra. Atsimenu,kad iejes i palata pasake:Labas vakaras.As esu akuseris Laimutis,malonu susipazinti,si laikotarpi busim kartu.Pradzioj issigandau,kad vyras,o po to laaabai dziaugiausi. Is mano gimdymo palatos buvo isejes gal tik kokiom 5min, visa laika buvo salia.

Akuseris LAIMUTIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kiek paciai teko, tiek mano draugytei- kad visi tokie akuseriai butu thumbup.gif
Tarp kitko, ant dienu draugyte susilauke antro stebukliuko KMUK'e, suzinojau naujiena, jog nesant komplikuotam gimdymui nuo atvykimo iki vaikelio gimimo dalyvauja tik akusere/is. Aisku, jei nesi susitarus kitaip su mokama gydytoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nraminta @ 2011 02 15, 19:15)
palata lengvai gali gauti tik reikia vyr akuserei duoti ir palata tavo biggrin.gif

Atsiprasau, uz ka duoti, jei atskiros palatos ir taip yra mokamos? doh.gif Iseina, jog norint gauti oficialiai mokama palata, privalai dar ir pakistuka duoti? ABSURDAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2011 02 05, 18:35)
Cia mano kelios foto

Kaip viešbutuky smile.gif Tik jūros už lango trūksta smile.gif
Atsakyti