Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(rence25 @ 2007 09 20, 18:32)
Na negasdinkit..Galu gale atvaziuos gydytoja su kuria tariausi ir gal per prievarta smile.gif neisvez i kitus gimdymo namus..Oj, as noriu gimdyti tik klinikose, nesileisiu is ten isprasoma doh.gif
Tikekimes "eiles" jau bus issisklaidziusios.. g.gif

Bet kuriuose gimdymo namuose gali pasitaikyti atveju, kad atvaziavus visos gimdyklos buna uzimtos, KMU rezidentuoja mano drauge, kalbejomes apie tai, is tikruju cia nera jokio streso, nes visos 7 moterys vienu metu niekada negimdo, yra priesgimdyvines palatos, ir jei reikia, ten trupuciuka palauki, kol kuri nors gimdykla atsilaisvina
sake, buvo atvejis, kai buvo nukreipiamos gimdyves ir i II ligonine, bet tokie atvejai labai labai reti, ir pasitaiko nebent vasara, taip kad del to maziausiai pergyvenkim 4u.gif

beje, Rence25, as irgi gimdysiu KMU, ir mano terminas 20d (jau kaip ir praejes, ups), noriu paklausti, su kuria gydytoja tareisi, jei su ta, kurios temoje klausei, gal kas turi jos tel nr, tai gimdysim pas ta pacia mirksiukas.gif
parasyk i az, jei dar spesi prisijungti iki to didziojo ivykio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 09 20, 17:32)
Na negasdinkit..Galu gale atvaziuos gydytoja su kuria tariausi ir gal per prievarta smile.gif neisvez i kitus gimdymo namus..Oj, as noriu gimdyti tik klinikose, nesileisiu is ten isprasoma doh.gif
Tikekimes "eiles" jau bus issisklaidziusios.. g.gif

As gimdziau susitarusi. Man buvo labai didelis svorio prieaugis ir labai ryskios edemos. Todel pasiskambinau gydytojui ir pasakiau: noriu siandien gimdyt. Susitarem, kad jei per 3 dienas nepagimdysiu, pades issilukstent (po 3 dienu sueitu lygiai 40 sav). Ir ka? Atvaziavau ketvirtadienio ryta, kaip ir taremes, o jis man paaiskina, kad gimdyklos visos uzimtos ir paskambins, kai atsilaisvins. Grizom namo. Po pusantros valandos paskambino. Nuvaziavom ir pagimdziau. Bet mano atvejis dekingas, nes nelaukiau savaime prasidesiancio gimdymo. O jei gimdymas jau butu prasidejes, butu turbut panikos priepuolis istikes: as gimdau, o manes nepriima doh.gif Bet cia taip tik liepa ir rugpjuti buna, kaip sake gydytojas: "pats darbymetis" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Minlina @ 2007 09 21, 10:41)
KMU rezidentuoja mano drauge, kalbejomes apie tai, is tikruju cia nera jokio streso, nes visos 7 moterys vienu metu niekada negimdo

Mano patirtis rodo, kad tavo drauge meluoja arba turi mazai patirties lotuliukas.gif
Atsakyti
"vienu metu negimdo" tai cia kalbejome apie pati gimdyma, t.y. stangas bei paties vaikelio gimima
o visas gimdymas netrumpas procesas, jei tau tuo metu ir butu buve saremiai - t.y. kitas etapas, butum tas pusantros valandos ramiai (ar ne visai ramiai smile.gif ) prabuvusi priesgimdyklinej palatoj, ir atsilaisvinus kuriai nors gimdyklai, butum perkelta tenai
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2007 09 21, 16:39)
"vienu metu negimdo" tai cia kalbejome apie pati gimdyma, t.y. stangas bei paties vaikelio gimima
o visas gimdymas netrumpas procesas, jei tau tuo metu ir butu buve saremiai - t.y. kitas etapas, butum tas pusantros valandos ramiai (ar ne visai ramiai smile.gif ) prabuvusi priesgimdyklinej palatoj, ir atsilaisvinus kuriai nors gimdyklai, butum perkelta tenai

na as savoka "gimdymas" suprantu su visais trim gimdymo etapais. negi i gimdykla perkelia tik tada, kai kaklelis buna pilnai atsidares ir jau galva lenda? turbut ne... unsure.gif Bent jau man teko laika nuo vandenu nuleidimo iki pirmojo maitinimo gimdykloj praleisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 09 20, 18:32)
Na negasdinkit..Galu gale atvaziuos gydytoja su kuria tariausi ir gal  neisvez i kitus gimdymo namus..Oj, as noriu gimdyti tik klinikose

Kai mes nuvažiavom į priėmimą, tai taip ir pasakė - sėdėsi koridoriuje, nes nėra vietų unsure.gif blink.gif blink.gif . Norėjau garsiai pasiųst jas visas...... Paskui viena jų paklausė, ar esu susitarusi su kuo nors. Kai pasakiau gimdymo skyriaus vedėjo pavardę, per minutę atsidūriau palatoj tongue.gif .

O dėl pogimdyvinių palatų - piermąkart gulėjau tose mokamose - na taip, gražu, nauja, vc dušas, bet ir brangu. Šaldytuvo man beje, neprireikė, vyras nenakvojo, nes dirbdavo, pasitart su kuo nebuvo ( o jaučiausi "žalia"....). Dabar mokamos neprašiau, bet gavau superinę - su teliku, šaldytuvu, tik tiek kad vc koridoriuje, bet nepertoliausiai. Ir nemkamai ( 321 palata) thumbup.gif
Atsakyti
Musu sunaitelis gime rugsejo 24 diena. Gimdziau KMUK, tariausi su gydytoja.
Gimdymas buvo ilgas ir sunkus bet pasibaige viskas laimingai -sunelis sveikas ir grazus smile.gif Na man dar reiks laiko atsigauti, bet musu spinduliukas atperka visas kancias.. g.gif Gimdyti nuvykau 12valanda nakties kai jau saremiai buvo kas 10min, kol sutvarke popierizma priimamajame buvo apie 00.30. Is karto nuvede i gimdykla (tuo metu gimdykloje buvo 3moterys). Po gimdymo nuveze i 3 auksta i dviviete palata ( kai nepasakai kad nori vienutes privacios tai ir nuveza kur yra vietu). Salygos tai tikrai geros - palatoje buvo mamyte su keliu dienu kudikeliu, daug padejo man is pradziu (vaikeliui pampi pakeite nes as jau labai silpna buvau o vyras nemokejo, nuplove sikniuka ir pan, pamokino kaip elgtis si maziuku). Palata silta (net tvanku buvo), yra saldytuvas, palatoje kriaukle, vystymo stalas, viskas atremontuota ir grazu thumbup.gif Beje, kiek teko kalbetis su gydytoja tai sake kad visos privacios palatos uzimtos tai ir taip butume nepateke..Bet nesigailiu..
Man patiko dvivieteje, o vienuteje tai buciau viena ir kol pagalbos sulaukciau tai amzinybe praeitu o taip tai pagalba vietoje..
Linkiu sekmes ir sveikatos visoms nestuke.gif ir mamytems smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 29 rugsėjo 2007 - 20:12
QUOTE(kiskute @ 2007 10 03, 13:27)
As gal ne i tema,bet labai noriu paklausti patarimo,kadangi patirties siam reikale mazoka ax.gif
As lankausi pas gydytoja(Railaite) klinikose ir dabar nezinau;tai jos tiesiog ir paklausti: as noreciau,kadangi jus mane priziurejot per nestuma,jei jus sutiktumet prie jusu ir gimdyti  blink.gif  smile.gif  blush2.gif  tiesiog kabinete ir prie akuseres  ax.gif
O kada klinikose ten gali aprodyti gimdyklas ir panasiai ?  blink.gif .......pasiraso Zaliuke.

tai taip tiesiai ir paklausk drinks_cheers.gif arba tiesiog pasakyk, noriu kad jūs dalyvautumėte gimdyme. ir tiesiog paprašyk, kad parodytų gimdyklas, manau jei bus laisvų ji tikrai sutiks thumbup.gif . dar tau iki gimdymo truputi mažiau nei 10 sav mirksiukas.gif , gal ji ir pati būtų pasissiūlius kokia 35sav mirksiukas.gif , nes vistiek nėštumo gale klausia kur planuoji gimdyt.
ikeliu kelias foto, bent jau smalsuma truputi numalšinsi mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 10 03, 14:25)

blink.gif čia taip atrodo gimdyklos? g.gif stalas nepanašus,kaip kitur būna...ir šiaip jaukumo per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiškutė @ 2007 10 03, 19:04)
blink.gif čia taip atrodo gimdyklos? g.gif stalas nepanašus,kaip kitur būna...ir šiaip jaukumo per daug blush2.gif

thumbup.gif tikrai taip ir atrodo thumbup.gif ir gimdai ant tos pačios lovos thumbup.gif , ji tokia minkšta rolleyes.gif , tik gala nuima ir kojom užkelt tik istato thumbup.gif ir dar tualetas yra ir apsipraust ir radijukė groja lotuliukas.gif
dar idedu iš savo asmeninio archyvo kur leliuka gimusi apžiūri (jam spec stalas, viskas toj pačioj gimdykloj), Aš likau labai patenkinta, kai iėjau net isižiojau ohmy.gif , labai nustebino jaukumas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 10 03, 20:56)
thumbup.gif  tikrai taip ir atrodo  thumbup.gif  ir gimdai ant tos pačios lovos  thumbup.gif , ji tokia minkšta  rolleyes.gif , tik gala nuima ir kojom užkelt tik istato  thumbup.gif  ir dar tualetas yra ir apsipraust ir radijukė groja  lotuliukas.gif
dar idedu iš savo asmeninio archyvo kur leliuka gimusi apžiūri (jam spec stalas, viskas toj pačioj gimdykloj), Aš likau labai patenkinta, kai iėjau net isižiojau  ohmy.gif , labai nustebino jaukumas  thumbup.gif
user posted image

as taip pat gimdziau tokioj naujoj gimdykloje,labai patiko thumbup.gif vska kaip aprasiai taip ir yra smile.gif as dar kai iejau,sakau as cia liksiu ir po gimdymo,sako jo ,tai vyras tase iskrove y spintele lotuliukas.gif o paskui matai po gimdymo dvi valandas lieki ten ir y palata isvez lotuliukas.gif ot durne doh.gif galvojau busiu kaip karaliune sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ta lova funkcionali - kai reikia tai nusiima galas ir tvirtinasi kojugaliai. Siaip labai patogi - nors as gimdymo metu nedaug joje gulejau nes tiesiog patogiau buvo vaikscioti ir sedeti ant tokio pufiko (jis pripildytas viduje kazkokiu gal lukstu) - kai tik saremis uzeidavo taip as sesdavau ant to pufiko ( mes abu su vyru ant jo tilpom). Gimdyklos naujai suremontuotos. O atejusi gydytoja dar paklause ar gera muzika ijunge tongue.gif ar mums tinka.. Siaip del salygu tai cia pasaka.. smile.gif
Atsakyti
As ir gimdziau klinikose ir visai su niekuo nesitarusi.. smile.gif ir pasiseke , nes papuole tikrai labai gera pamaina ir akusere tik neprisimenu jos vardo ir pavardes (tik tiek pamenu, kad labai jauna ir maloni, labai rupinosi manim ir sake kad pagimdysiu tikrai pas ja o ne kitoj pamainoj smile.gif ).Be to niekam nedavem nei pinigu ir pan...na pirmas kartas buvo kaip gimdziau tai ir ne tas galvoje rupejo smile.gif .O kad i klinikas vaziavau gimdyti labai dziaugiuosi, nes buvau planavusi vaziuoti gimdyti i 2 ligonine, bet greitosios pagalbos sesute atkalbejo smile.gif .I 2 ligonine norejau vaziuoti del to, kad as ten buvau nestumo metu gulejus nestumo patologijos skyriuje ir buvo mus nuvede apziureti gimdyklu.Nu zinot gimdyklu vaizdas primena "caro laikus".. g.gif ir kai atveze i gimdykla klinikose net nustebau..labai patiko aplinka ir patiko pati palata svieziai suremontuota.. rolleyes.gif
Atsakyti