Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 10 06, 14:18)
bandau isivaizduoti ar man aktualus butu internetas kai salia toks mielas, mazas stebukliukas butu  smile.gif tai tikrai nea
na bet kai kuriu musu "diedams" tai manau svarbu, atsitemptu loptopa ir persiustu pirmasias nuotraukas mociutems ir seneliams  biggrin.gif

Man tai norėjosi kompiuterio, nes mergaitė visą laiką miegojo, gerai, kad televizorius buvo, nes nebuvo ką veikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 08 27, 15:09)
Bridget- siaubas o ne pasakojimas blink.gif  Negaliu patiketi kad III lygio ligonineje dedasi tokie dalykai. Juk ten gimdo ne tik susitarusios o taip pat atvaziuoja moterys is rajonu, su komplikuotais nestumais ir pan. Gal zinai tos gydytojos pavarde? Negi galima taip klaikiai elgtis- pakraupus unsure.gif

Akusere girniene ir daktare mckute
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 10 06, 21:29)
Man tai norėjosi kompiuterio, nes mergaitė visą laiką miegojo, gerai, kad televizorius buvo, nes nebuvo ką veikti blush2.gif

as tikiuosi jei gausiu vienvieta vyras pasiliks su mumis... jei leliukas miegos visa laika tai jei 5 min.kils noras imesti visiems leliuko foto vyrui nematau problemu... aisku tai neesminis dalykas tik siaip uzklausiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomcexx: 08 spalio 2009 - 18:00
QUOTE(Macarena @ 2009 10 02, 21:33)
Mokamose palatose yra laidinis internetas. thumbup.gif Palatoje esanciame informaciniame  buklete buvo instrukcijos, kaip prisijungti  4u.gif
Pas mus mokamoje palatoje irgi buvo laidinis internetas, bet kaip ir rašo Macarena tik įkišti laido neužtenka, reikia pagal instrukcijas prisijungti, kurias duoda palatoje. Man tai neprireikė, bet vyro darbui reikėjo interneto, tai labai patogu buvo, nereikėjo jam dėl kiekvienos smulkmenos namo važinėti, galėjo sau gyventi su mumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 08, 18:59)
as tikiuosi jei gausiu vienvieta vyras pasiliks su mumis... jei leliukas miegos visa laika tai jei 5 min.kils noras imesti visiems leliuko foto vyrui nematau problemu... aisku tai neesminis dalykas tik siaip uzklausiau

Jei yra galimybė, tai kodėl ne wink.gif Juk į kainą ir tas įskaičiuota wink.gif

QUOTE(Doti @ 2009 10 11, 19:58)
Pas mus mokamoje palatoje irgi buvo laidinis internetas, bet kaip ir rašo Macarena tik įkišti laido neužtenka, reikia pagal instrukcijas prisijungti, kurias duoda palatoje. Man tai neprireikė, bet vyro darbui reikėjo interneto, tai labai patogu buvo, nereikėjo jam dėl kiekvienos smulkmenos namo važinėti, galėjo sau gyventi su mumis  smile.gif

Va kaip pravertė internetas smile.gif

Kadangi mano vyras nespėjo iš užsienio grįžti, labai norėjom pasirodyti pirmom dienom... Internetas nebūtinai reiškia, kad aš nežiūrėsiu vaiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 10 11, 23:00)
Jei yra galimybė, tai kodėl ne  wink.gif Juk į kainą ir tas įskaičiuota wink.gif
Va kaip pravertė internetas smile.gif

Kadangi mano vyras nespėjo iš užsienio grįžti, labai norėjom pasirodyti pirmom dienom... Internetas nebūtinai reiškia, kad aš nežiūrėsiu vaiko cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laukiam ir daugiau atsiliepimų
Atsakyti
Vienvietes palatos tikrai vertos tu pinigeliu, manau, kad mamos, kurios vertina tai, kad nereikes maudytis bendruose dusuose ir naudotis tualetais bendrais, tikrai tai supras smile.gif Mes kelios dieneles kai grizome is kliniku, esame patenkinti 4u.gif nors teko guleti ne 3, o daugiau paru, verta moketi.
Atsakyti
O kaip personalas? Priežiūra po gimdymo?
Ar priklauso nuo to, kiek duodi? (į kišenę ar šokoladą)?
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 10 24, 20:51)
O kaip personalas? Priežiūra po gimdymo?
Ar priklauso nuo to, kiek duodi? (į kišenę ar šokoladą)?

aš didelį šokoladą daviau palatos akušerei - prieš išvažiuojant, nes tikrai visą savaitę labai nuoširdžiai prižiūrėjo. dar šokoladą gavo Botyrienė, nes gerą pusvalandį masažavo mano krūtinę. ir atsisveikinant saldainių daviau vaikų sesutei - ji mažę rytais prausdavo, sverdavo, visada patardavo, nuramindavo. o šiaip, tai daug jų ten keičiasi, šios trys buvo pastovios tą savaitę.
Atsakyti
O kaip tas gimdyklas pamatyti, na norisi zinot kur papulsiu. Pasiskabinau i moteru konsultacija, pasiteiravau del paskaitu, kiek zinau ten kokiu tai laiku akuseres pavedzioja, parodo. Tai kaip su durna pabendravo, paaiskino, kad jei as nergegistruota seimos klinikoje, tai isvis ten jokiu paslaugu negaliu gaut, t.y. paskaitu ir pan.
Atsakyti
personalui jokiu priekaistu, akuseres nuostabios, demesingos, kelis kart per diena eina klausia gal kas negerai, jei ka gali visa para issikviesti telefonu, kuris yra palatoje(ir jokio kysio nedavus, tik po visko simboliskai atsidekojau palatos akuserei). Tik naujagimiu sesuciu tai ivairiu pasitaike.....jos ten keiciasi daznai.
Atsakyti