Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(muminukas @ 2009 09 25, 13:28)
neskaičiau temos - ar vaikštai pas kmuk gydytoją? jei susitarus važiuosi, tai neturėtų taip būti  ax.gif

noreciau susitart bet neturiu su kuom... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 25, 13:39)
aha, o man iskilo toks klausimas, jeigu kad ir susitarus vaziuoju i klinikas, taciau tuo metu visos gimdyklos uzimtos, tai negi ta mano gyd, su kuria tariausi, ims ir ka nors isprasys is gimdyklos  lotuliukas.gif  sakys, cia su manim susitarusi gimdyve, o tu nesitarusi, gal pristabdyk ir vaziuok i kitus gn  thumbup.gif
taip kad nesamone. kaip kazkas minejo ir mano manymu tai labai logiska, kad tokios situacijos, kai nera vietos yra toks pat retas dalykas, kaip saules uztemimas  mirksiukas.gif  taip kad relax visos nestukes, viskas bus gerai  mirksiukas.gif
na, bet cia tema apie palatas, kad ju gali nebuti, tai logiska, nes kazkas minejo, kad mokamu siuo metu yra 16  unsure.gif

o tu klinikose gimdysi?
Atsakyti
siaip tai as gimdziau klinikose,tai gimdyklos buvo tuscios, o kai gulejau tai remontavo 2auksta,tuo metu tikrai zinau,kad daug gimdyviu buvo siunciama i 2ligonine.Gimdziau sausio gale,kokia dabar padetis tai nezinau,jei susitarusi,tai turetu but parupinta patala ,i kuria atsiguli,o poto veza i gimdykla,nebent tu jau atvaziuosi gimdanti
Atsakyti
QUOTE(aureluze @ 2009 09 26, 14:24)
siaip tai as gimdziau klinikose,tai gimdyklos buvo tuscios, o kai gulejau tai remontavo 2auksta,tuo metu tikrai zinau,kad daug gimdyviu buvo siunciama i 2ligonine.Gimdziau sausio gale,kokia dabar padetis tai nezinau,jei susitarusi,tai turetu but parupinta patala ,i kuria atsiguli,o poto veza i gimdykla,nebent tu jau atvaziuosi gimdanti

o tai susitari paguldo is anksto?? g.gif nieko nebesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 26, 19:11)
o tai susitari paguldo is anksto??  g.gif  nieko nebesuprantu  ax.gif

Guldo isanksto tuo atveju jei yra kazkoks reikalas, jei viskas normaliai tiesiog atvaziuoji kai manai, kad jau prasidejo gimdymas ir keliauji i gimdykla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2009 09 27, 14:39)
Guldo isanksto tuo atveju jei yra kazkoks reikalas, jei viskas normaliai tiesiog atvaziuoji kai manai, kad jau prasidejo gimdymas ir keliauji i gimdykla 4u.gif

tai taip ir buvo su pirmu nestumu pas mane..as ir galvoju negi kas pasikeite
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 16:31)
noreciau susitart bet neturiu su kuom... unsure.gif

Papildyta:
o tu klinikose gimdysi?

smile.gif taip
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 29, 08:48)

susitarus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 29, 17:59)
susitarus  blush2.gif

nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 29, 18:13)

aiskutis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 29, 18:19)
aiskutis...  ax.gif

kazkaip galvoju, jeigu nera jokiu nestumo neaiskumu ir pan. nereikia tartis, o kaip nors kitaip su gyd "susitarti", kad jie ziuretu kaip nors normaliau, galima ir kitais budais, be tu siaubingu sumu, kurias geriau butu galima isleisti kudikio reikmems ir jo labui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2009 09 21, 10:37)
Tikrai taip yra. As, kai tariausi su daktaru, mane ispejo, kadangi labai daug gimdyviu, del to gali nebuti vietu, ir tokiu atveju jie siustu i Mazyli. Aciu dievui, taip nenutiko, plius buvo planinis CZ. Bet ir issiuncia i kitus gimdymo namus- laaabai retai, tai tikrai nereiketu del to pergyventi 4u.gif

pas ka planini darei? ar gerai susiuvo blink.gif
Atsakyti
Palatos po 100 lt parai, ane? smile.gif
Atsakyti