Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(Delfinaa @ 2009 09 19, 23:00)

gimdyti moteris gali pasirinkti kur nori, bet KMUK dabar priskirta rizikingesniu nestumu gimdykla, todel jeigu atvaziavus gimdyti bus pilnos visos gimdyklos gali ir nepriimti... prie manes sedejo kaip tik nestuke, kuriai nubego vandenys, bet dar nezinojo ar ja priims nes gimdyklose nebuvo vietu...
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2009 09 20, 01:32)
gimdyti moteris gali pasirinkti kur nori, bet KMUK dabar priskirta rizikingesniu nestumu gimdykla, todel jeigu atvaziavus gimdyti bus pilnos visos gimdyklos gali ir nepriimti... prie manes sedejo kaip tik nestuke, kuriai nubego vandenys, bet dar nezinojo ar ja priims nes gimdyklose nebuvo vietu...

nu kas cia per nesamone... kaip gali nepriimti... tai ka reikia lakstyti po visa Kauna... nu kazkaip nelabai tikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat vaziuosiu del savo sveikatos gimdyti i KMUK nors esu ne is kauno, tai mano daktaras irgi sake kad ten uzgrusta ir jeigu atvaziuoja be jokiu riziku tai tada siuncia pvz. i II-a ligonine.
Atsakyti
Merginos nepergyvenkite labai, klinikose ispeja, kad taip gali nutikti ir gali nebuti vietu, bet patys gydytojai uztikrino, kad tai labai reti atvejei, gal buvo pasitake vos pora kartu..Vis del to, stengiasi priimti visas ir tikrai ivertina gimdyves bukle ar gali pervezti:)
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 20, 08:50)
nu kas cia per nesamone... kaip gali nepriimti... tai ka reikia lakstyti po visa Kauna... nu kazkaip nelabai tikiu  lotuliukas.gif

tikek netikek, bet tikrai neissigalvoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2009 09 20, 22:09)
tikek netikek, bet tikrai neissigalvoju  mirksiukas.gif

tai ka taip ir lakstai per ligonines..nu kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 20, 08:50)
nu kas cia per nesamone... kaip gali nepriimti... tai ka reikia lakstyti po visa Kauna... nu kazkaip nelabai tikiu  lotuliukas.gif

Tikrai taip yra. As, kai tariausi su daktaru, mane ispejo, kadangi labai daug gimdyviu, del to gali nebuti vietu, ir tokiu atveju jie siustu i Mazyli. Aciu dievui, taip nenutiko, plius buvo planinis CZ. Bet ir issiuncia i kitus gimdymo namus- laaabai retai, tai tikrai nereiketu del to pergyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2009 09 21, 10:37)
Tikrai taip yra. As, kai tariausi su daktaru, mane ispejo, kadangi labai daug gimdyviu, del to gali nebuti vietu, ir tokiu atveju jie siustu i Mazyli. Aciu dievui, taip nenutiko, plius buvo planinis CZ. Bet ir issiuncia i kitus gimdymo namus- laaabai retai, tai tikrai nereiketu del to pergyventi 4u.gif

nu tikekimes kad neismes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 20, 07:50)

ne tik gali, o ir nepriima, jei nėra vietos. siunčia kitur.
Papildyta:
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 20, 21:49)
tai ka taip ir lakstai per ligonines..nu kosmaras  doh.gif

o tai ką, koridoriuje sėdėsi, lauksi, kol kitos išgimdys? g.gif juk jeigu visos užimtos palatos, tiesiog fiziškai nėra vietos, tai ir pačiai nesinorės sėdėti kažkur ir laukti ax.gif

bet kaip sako - retai taip būva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 24, 22:32)
ne tik gali, o ir nepriima, jei nėra vietos. siunčia kitur.
Papildyta:
o tai ką, koridoriuje sėdėsi, lauksi, kol kitos išgimdys?  g.gif juk jeigu visos užimtos palatos, tiesiog fiziškai nėra vietos, tai ir pačiai nesinorės sėdėti kažkur ir laukti  ax.gif

bet kaip sako - retai taip būva  mirksiukas.gif

jau geriau taip nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 09:12)
jau geriau taip nebutu  lotuliukas.gif

neskaičiau temos - ar vaikštai pas kmuk gydytoją? jei susitarus važiuosi, tai neturėtų taip būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 25, 13:28)
neskaičiau temos - ar vaikštai pas kmuk gydytoją? jei susitarus važiuosi, tai neturėtų taip būti  ax.gif

aha, o man iskilo toks klausimas, jeigu kad ir susitarus vaziuoju i klinikas, taciau tuo metu visos gimdyklos uzimtos, tai negi ta mano gyd, su kuria tariausi, ims ir ka nors isprasys is gimdyklos lotuliukas.gif sakys, cia su manim susitarusi gimdyve, o tu nesitarusi, gal pristabdyk ir vaziuok i kitus gn thumbup.gif
taip kad nesamone. kaip kazkas minejo ir mano manymu tai labai logiska, kad tokios situacijos, kai nera vietos yra toks pat retas dalykas, kaip saules uztemimas mirksiukas.gif taip kad relax visos nestukes, viskas bus gerai mirksiukas.gif
na, bet cia tema apie palatas, kad ju gali nebuti, tai logiska, nes kazkas minejo, kad mokamu siuo metu yra 16 unsure.gif
Atsakyti