Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

man ta vienviete palata tai aisku dieve mano - ne pirmo butinumo reikalas doh.gif bet smagiau, kai tik mano artimieji salia, nereikia "dalintis" su palatos kaimynes bakterijomis, manau leliukui uzteks ir savu zmoniu bakteriju (juk visi mes ir ciaudim, ir maza kas). nereikia nerimauti, kad mano, ar koleges leliukas neleis ilsetis naktimis, ar kad lankytojai neduos ramybes. be to, kai po gimdymo sunku paeiti, tai labai patogu, kad wc, vanduo yra vietoje thumbup.gif
manau, reikia tik atvykus i klinikas duoti zinoti, kad domimes vienviete mokama palata, ir jeigu ka - uzrasys i eile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2009 09 18, 11:16)
as tai manau kad vasari leiuko irgi gimdyt leksiu i KMUK. kazkaip manau jog ten viskas gerai ir pasikliausiu gydytojais. teko gulet su gresenciu tik kitam skyriuje tai tikrai fainas kolektyvas... net sanitares ir tos pakalbina, pabendrauja. manau kad del palatos irgi nesirupinsiu nebent kokios komplikacijos nusimatytu tai tada jau del vyro stengciausi kad pasiliktu nakciai...  g.gif

Loote as ir noriu KMUK

Papildyta:
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 18, 11:29)
man ta vienviete palata tai aisku dieve mano - ne pirmo butinumo reikalas  doh.gif  bet smagiau, kai tik mano artimieji salia, nereikia "dalintis" su palatos kaimynes bakterijomis, manau leliukui uzteks ir savu zmoniu bakteriju (juk visi mes ir ciaudim, ir maza kas). nereikia nerimauti, kad mano, ar koleges leliukas neleis ilsetis naktimis, ar kad lankytojai neduos ramybes. be to, kai po gimdymo sunku paeiti, tai labai patogu, kad wc, vanduo yra vietoje  thumbup.gif
manau, reikia tik atvykus i klinikas duoti zinoti, kad domimes vienviete mokama palata, ir jeigu ka - uzrasys i eile  smile.gif

as kai turejau tokia kaimyne KMUK kad dabar tik vienvietes noriu doh.gif ir man tai vienas is pirmu butinumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 18, 13:09)
as kai turejau tokia kaimyne KMUK kad dabar tik vienvietes noriu  doh.gif  ir man tai vienas is pirmu butinumu  biggrin.gif

as tai irgi noriu vienvietes, bet kai zinau, kad guleti su klecku teks savaite tikrai, tai man jau tas puse tukstancio tik uz palata kazkaip daugokai doh.gif apie palatos kaimynes ir mes daug galvojom, diskutavom, tai visgi nusprendem, kad bandysim pradzioj i bendra, jeigu nepasiseks su kaimyne, tai bet kada juk galima "sutvarkyti" ir atskira palata... nors aisku, jeigu butu daugiau pinigeliu, manau kad tikrai rinkciausi atskira palata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2009 09 18, 13:54)
as tai irgi noriu vienvietes, bet kai zinau, kad guleti su klecku teks savaite tikrai, tai man jau tas puse tukstancio tik uz palata kazkaip daugokai  doh.gif apie palatos kaimynes ir mes daug galvojom, diskutavom, tai visgi nusprendem, kad bandysim pradzioj i bendra, jeigu nepasiseks su kaimyne, tai bet kada juk galima "sutvarkyti" ir atskira palata... nors aisku, jeigu butu daugiau pinigeliu, manau kad tikrai rinkciausi atskira palata  ax.gif

o kodel savaite??? taigi dabar ir po cezario galima issiprasyti po 3 dienu, na 4 diena jau namie sau ramiai mirksiukas.gif aisku, ten pasirasai visokius dokumus, kad pati mama (ir tetis gal) taip nusprende ir patys atsakingi uz kudiki, nes isvaziavo anksciau laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamyte*24: 18 rugsėjo 2009 - 13:41
QUOTE(Špokė @ 2009 09 18, 13:54)
as tai irgi noriu vienvietes, bet kai zinau, kad guleti su klecku teks savaite tikrai, tai man jau tas puse tukstancio tik uz palata kazkaip daugokai  doh.gif apie palatos kaimynes ir mes daug galvojom, diskutavom, tai visgi nusprendem, kad bandysim pradzioj i bendra, jeigu nepasiseks su kaimyne, tai bet kada juk galima "sutvarkyti" ir atskira palata... nors aisku, jeigu butu daugiau pinigeliu, manau kad tikrai rinkciausi atskira palata  ax.gif

ta kaimyne visa diena man kalbedavo ir kalbedavo doh.gif o as visa nakti be miego nes mazoji neleizdavo miegoti o diena kai mazyte miegodavo noredavau ir as pasnausti tai tada ji prapliurpdavo tai 3 paras ten prabuvau be miego... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 18, 14:41)
o kodel savaite??? taigi dabar ir po cezario galima issiprasyti po 3 dienu, na 4 diena jau namie sau ramiai  mirksiukas.gif  aisku, ten pasirasai visokius dokumus, kad pati mama (ir tetis gal) taip nusprende ir patys atsakingi uz kudiki, nes isvaziavo anksciau laiko  smile.gif

mane tik 3 dienas laike po normalaus gimdymo,, o kiek su cezariu tai nz..
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 18, 14:41)
o kodel savaite???

man ne del cezario, del kitu mano sveikatos problemu...

QUOTE(tomcexx @ 2009 09 18, 18:19)
ta kaimyne visa diena man kalbedavo ir kalbedavo  doh.gif  o as visa nakti be miego nes mazoji neleizdavo miegoti o diena kai mazyte miegodavo noredavau ir as pasnausti tai tada ji prapliurpdavo tai 3 paras ten prabuvau be miego... doh.gif

siaubas, bet kiti zmones tikrai neturi visai supratingumo doh.gif
dar sitoje temoje irgi skaiciau apie lankytojus arba cigonu taborus doh.gif nu tas tai tikrai gasdina blink.gif kitom va pasiseka, papuola su moterimi kuri dar pamoko kaip su vaikeliu elgtis...... na zodz, mes pasiruosim atskirai palatai, bet pradzioj bandysim laime i nemokama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 16, 20:36)
kazkaip tyli visos kiba nera gimdziusiu KMUK

Kai eisi i gimdykla gimdyt,pasakyk kad nori mokamos palatos ir viskas,buvo nemazai laisvu,pagimdziau 18.32val.o 21val buvau palatoj,ir visas dienas neisejau is palatos,
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2009 09 18, 21:03)
Kai eisi i gimdykla gimdyt,pasakyk kad nori mokamos palatos ir viskas,buvo nemazai laisvu,pagimdziau 18.32val.o 21val buvau palatoj,ir visas dienas neisejau is palatos,

aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 18, 21:55)
aciu uz patarimus  4u.gif

sveikos mamytes.norejau pasiteirauti,jei as esu prisirasius dainavos poliklinikoj,ar prasidejus visiems pozymiams del gimdymo galiu vaziuot i kmuk ir busiu priimta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2009 09 19, 16:02)
sveikos mamytes.norejau pasiteirauti,jei as esu prisirasius dainavos poliklinikoj,ar prasidejus visiems pozymiams del gimdymo galiu vaziuot i kmuk ir busiu priimta? g.gif

tai zinoma, kad taip. galima laisvai pasirinkti, kur gimdyti
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2009 09 19, 17:02)

as manau kad gimdai kur tik nori..
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2009 09 19, 19:57)
tai zinoma, kad taip. galima laisvai pasirinkti, kur gimdyti

aciu smile.gif
Atsakyti