Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(Deganti @ 2009 08 28, 16:50)
tokia pat istorija, gimdziau 17 val, pasikeite pora pamainu, su gydytoja nebuvau susitarus, taciau ji pasiliko jau po savo pamainos ir pabaige mane sutvarkyt, akuseres nuostabios, gydytojos taip pat, as dar klinikose gulejau ir pries gimdyma, viskas tiko ir patiko  thumbup.gif

tikiuosi ir as papulsiu pas kokia faina gygytoja...

Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 08 28, 17:24)
tikiuosi ir as papulsiu pas kokia faina gygytoja...

zinokit diena KMUK gimdymo skyriuje dirba labai fainas jaunas kolektyvas, as net pati buvau nustebus ax.gif visos gydytojos jaunos, akuseres labai rupestingos, tik kaip as sakau nereikia perlenkt lazdos ir noret, kad ta gydytoja ar akusere butu tau uz mama ar vyra, vyras visa gimdyma (tiksliau abu) buvo su manim nuo pirmu minuciu, ir jau padet man apsiverst, nueit iki WC ar dar koki igeidi patenkit cia jau jo darbas, juk sesutes su gydytoja dar ir kita gimdyve tuo paciu laiku ziuri 4u.gif Gimdyklos irengtos ir siuolaikiskai, papuoli i kambari kuriame lauki gimdymo ir gimdai, ir su kudikiu guli po gimdymo, kol tave perkelia i palata, kai atsimenu kaip pries 1o metu gimdziau, kai iki stumimo buni priesgimdyvinej su dar keliom poniom aimanuojanciom, tai sitas antras gimdymas ir visos aplink salygos buvo rojus wub.gif Gulejau paprastoj palatoj, man dar geriau, nes bendraut megstu, be to jei esi pirmakarte, o salia mama su patirtim gauni labai daug naudingos info, tik reikia klausytis, islekt iki duso paprasciau, susitari su kita mama ji zvilgetri ir tavo maziu, nebent salia jusu visada bus kazkas is artimu tada taip - vienviete privalumas. Niekada nesigailejau, kad rinkausi KMUK, tik patys geriausi ir silciausi prisiminimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 08 28, 19:31)
zinokit diena KMUK gimdymo skyriuje dirba labai fainas jaunas kolektyvas, as net pati buvau nustebus  ax.gif visos gydytojos jaunos, akuseres labai rupestingos, tik kaip as sakau nereikia perlenkt lazdos ir noret, kad ta gydytoja ar akusere butu tau uz mama ar vyra, vyras visa gimdyma (tiksliau abu) buvo su manim nuo pirmu minuciu, ir jau padet man apsiverst, nueit iki WC ar dar koki igeidi patenkit cia jau jo darbas, juk sesutes su gydytoja dar ir kita gimdyve tuo paciu laiku ziuri  4u.gif Gimdyklos irengtos ir siuolaikiskai, papuoli i kambari kuriame lauki gimdymo ir gimdai, ir su kudikiu guli po gimdymo, kol tave perkelia i palata, kai atsimenu kaip pries 1o metu gimdziau, kai iki stumimo buni priesgimdyvinej su dar keliom poniom aimanuojanciom, tai sitas antras gimdymas ir visos aplink salygos buvo rojus  wub.gif Gulejau paprastoj palatoj, man dar geriau, nes bendraut megstu, be to jei esi pirmakarte, o salia mama su patirtim gauni labai daug naudingos info, tik reikia klausytis, islekt iki duso paprasciau, susitari su kita mama ji zvilgetri ir tavo maziu, nebent salia jusu visada bus kazkas is artimu tada taip - vienviete privalumas. Niekada nesigailejau, kad rinkausi KMUK, tik patys geriausi ir silciausi prisiminimai  4u.gif

As irgi gimdymu KMUK nesiskundziu... tik 3 paras be miego buvau...nakti mazoji neleido miegoti..diena kolege salia.. kuri gimde 4 ir klause patarimu is manes kai as gimdziau 1 doh.gif kazkokia isejus gulejo salia... g.gif
Atsakyti
As irgi likau patenkinta ir prieziura ir palatomis KMUK.
Tik nelabai kokia palatos kaimyne po gimdymo pasitaike,todel kita karta rinkciausi tik mokama palata.
Atsakyti
Deganti- kaip shaunu kad viskas buvo thumbup.gif O KMUK visos gimdyklos tokios- ty yra kaip dvi dalys- mamai ir leliukui- jos perskirtos slankiojancia sistema.

O del palatos kaimyniu tai man pasiseke- gulejau kartu su jau patyrusia mamyte, ji mano vaikuciui pirma karta uzpakaliuka net nuplove nes visai jegu neturejau o buvo jau po vidurnakcio ir nenorejau kviesti sesutes blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 28 rugpjūčio 2009 - 23:24
QUOTE(rence25 @ 2009 08 29, 00:22)
Deganti- kaip shaunu kad viskas buvo  thumbup.gif  O KMUK visos gimdyklos tokios- ty yra kaip dvi dalys- mamai ir leliukui- jos perskirtos slankiojancia sistema.

O del palatos kaimyniu tai man pasiseke- gulejau kartu su jau patyrusia mamyte, ji mano vaikuciui pirma karta uzpakaliuka net nuplove nes visai jegu neturejau o buvo jau po vidurnakcio ir nenorejau kviesti sesutes blush2.gif .

Kad as papulciau su faina.. nieko pries buciau,,, bet zinok kokia ten bus g.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta KMUK,tiek palatomis,tiek pačiu personalu thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau ir as KMUK, gimdymu likau labai patenkinta, palata irgi, tik va prieziura po gimdymo tai nelabai schmoll.gif gal todel, kad savaitgalis ispuole g.gif gerai, kad antras vaikas, patirties turejau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(migė @ 2009 08 30, 11:51)
tik va prieziura po gimdymo tai nelabai  schmoll.gif  gal todel, kad savaitgalis ispuole  g.gif 

Tas tai tikrai. Aš net planinį cz planavau taip, kad būtų pradžioj savaitės, nes vis tiek daugiau esančių gydytojų, o savaitgaliais - tai tik budintys. Mane išrašė namo sekmadienį, tai ilgokai reikėjo laukt ir kol pravizituos lelių, ir kol mano popierius sutvarkys.
Atsakyti
Mergaites gal galetumete pasakyti ar tikrai siai dienai visuose gimdymo namuose yra oficialus mokestis i kasa, jei nori issikviesti gydytoja (su kuria aisku esi susitarusi) ne jos budejimo metu? Mazylyje ir II ligonineje, tai tikrai yra, o KMUK? Gal kuri zinote?
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2009 09 01, 16:45)
Mergaites gal galetumete pasakyti ar tikrai siai dienai visuose gimdymo namuose yra oficialus mokestis i kasa, jei nori issikviesti gydytoja (su kuria aisku esi susitarusi) ne jos budejimo metu? Mazylyje ir II ligonineje, tai tikrai yra, o KMUK? Gal kuri zinote?

KMUK nera jokiu mokesciu i kasa, tik uz palata moki oficialiai. As taip pat gimdziau klinikose ir likau viskuom labai patenkinta. Tik va vienvieteje man buvo zymiai geriau nei dvivieteje. Pagimdziau nakti, tai perkele i dviviete, nes nebuvo laisvu vienvieciu, vyras turejo vaziuoti namo, o man buvo istikruju labai silpna, reikejo laukti kol jis is ryto atvaziuos, kad palydetu iki WC. Popiet perkele i vienviete, tai viskas vietoj, nereikia koridoriais vaikscioti, o ir vyras visada salia thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau klinikose, gimdymas pasibaige CP anksti ryte, tai po operacines palatos perkele i dviviete, o vakare ir vienviete gavom. Gimdyviu ne per daugiausiai buvo, tai ir perkele be problemu. Palata buvo thumbup.gif , svarbiausia kad vyras galejo pasilikt nakciai, kas po operacijos buvo labai didelis privalumas. Personalas man pasirode puikus, visas 5 d. malonios akuseres pasitaike, o ir naujagimiu seseles viska parode -kaip maitint, praust, pampersa det (mums pirmakarciams teveliams viskas gi nauja blush2.gif blush2.gif )

Niekam jokiu pinigu nedavem, isvaziuojant palikom saldainiu deze auserei.
Atsakyti