QUOTE(tomcexx @ 2009 08 28, 17:24)
tikiuosi ir as papulsiu pas kokia faina gygytoja...
zinokit diena KMUK gimdymo skyriuje dirba labai fainas jaunas kolektyvas, as net pati buvau nustebus
visos gydytojos jaunos, akuseres labai rupestingos, tik kaip as sakau nereikia perlenkt lazdos ir noret, kad ta gydytoja ar akusere butu tau uz mama ar vyra, vyras visa gimdyma (tiksliau abu) buvo su manim nuo pirmu minuciu, ir jau padet man apsiverst, nueit iki WC ar dar koki igeidi patenkit cia jau jo darbas, juk sesutes su gydytoja dar ir kita gimdyve tuo paciu laiku ziuri
Gimdyklos irengtos ir siuolaikiskai, papuoli i kambari kuriame lauki gimdymo ir gimdai, ir su kudikiu guli po gimdymo, kol tave perkelia i palata, kai atsimenu kaip pries 1o metu gimdziau, kai iki stumimo buni priesgimdyvinej su dar keliom poniom aimanuojanciom, tai sitas antras gimdymas ir visos aplink salygos buvo rojus
Gulejau paprastoj palatoj, man dar geriau, nes bendraut megstu, be to jei esi pirmakarte, o salia mama su patirtim gauni labai daug naudingos info, tik reikia klausytis, islekt iki duso paprasciau, susitari su kita mama ji zvilgetri ir tavo maziu, nebent salia jusu visada bus kazkas is artimu tada taip - vienviete privalumas. Niekada nesigailejau, kad rinkausi KMUK, tik patys geriausi ir silciausi prisiminimai