Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(Bridget @ 2009 08 25, 10:41)
na as beveik pries pisantromenesio gimdziau klinkose. man ten labai nepasiseke,pakliuvau pas tokias raganas. na kai i gimdykla iejo akusere, pirmi jos zodziai buvo "nu ko cia issidirbineji", kaip ir gimdziusiom zinomaad saremiai nera malonus ir tai senei nepatiko kad as aimanuoju ir kai pradejo leisti skatinamuosius per saremius net surekdavau. o ji vasa laia an manes vaziavo,tyciojos. liepe stovet o as per saremi atsiklaupiau ir patiesta palute pokjom paslinko, ipradejo saukt ant manes kad prikruvinau grindis kad pati ir valysiu. Mano vyrui nuejusi pasake kad man cia visai neskauda as tik noredama demesio cia aimanuoju. o ast manes vare, kad as turbut vienturtelepunelekad per gimdima negaliu patilet neaimanavus,kad kitos mano amziaus jau trecia gimdo o ad as tokia niekam tikus nesugebu ir vieno isgimdyt,paprasiau kad ji man pagalve pataisytu,ji man pasake , cia ne pageidavimu koncertas, kai pradejau stumti ji pasake kad atsibodo laukti ir trauks su vakumu. nu bet as pagimdziau pati, suplyso gimdos kaklelis, kirpo mane ir dar dvejose vietose plyso. as dar dabar sedziu ant sono ir daugiau pavaikstaus skaudet pradeda ir baisiai nemalinu elnes detis. Mano mazajai suzeide galvyte su zirklem, bet dave 10 balu ir isnezdino i palata. Skyriuje viskas buvo normaliai,dauguma personalo malonios,ir leliuku daktare ir sesele paaiskindavo jei kas neaisku. tik vat pats tas gimdimas tai kosmaras ne delskausmingu saremiu, nes kai mazaja uzdejo man ant krutines ,viskas lyg uzsimirso, bet baisus tas toks elgesys su zmonemis. ir beja,po gimdymo mane susiuvo ir paliko dviem valandom. atena akusere,atkloo, o ten klanas kraujo, spustelejo pilva ir sove kraujo fontanas, iskviete vedeja,jis pradejo suakti kad kaip jos galejo taip atmestinai nes vidui kazkokius kresulius kraujo paliko.nu zodziu skubiai pakviete anestezologe. ir gyvenime nepamirsiu sito...suleido man narkoze,sedi daktare prie koju ir dedasi pirstines virs alkuniu,man jau pradeda svaigti galva,as uzsimerkiu, oanestezologe pakalbino mane as sakau kad dar nemiegu,o daktare sako, ka as cia lauksiu...pradedu. tai kokia gal minute, o gal nepilnai minutes viska jauciau, pradejau klykti kaip skerdziama( skerdziama ir buvau) ir atsjungiau. Stai toki kosmara apturejau klinikose.

Baisus košmaras,sunku patikėti kad šiais laikais dar taip gali būti,užuojauta console.gif
Atsakyti
Bridget- siaubas o ne pasakojimas blink.gif Negaliu patiketi kad III lygio ligonineje dedasi tokie dalykai. Juk ten gimdo ne tik susitarusios o taip pat atvaziuoja moterys is rajonu, su komplikuotais nestumais ir pan. Gal zinai tos gydytojos pavarde? Negi galima taip klaikiai elgtis- pakraupus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
truputį paskaičiau...

Tik jau nebijokit klausti sesučių - viską parodys, gal ir skirtingai, bet tikrai paaiškins. neturės laiko - ateis vėliau, apėjusios palatas. Teoriškai pasikaustyt galima ir iki gimdymo. Man viskas ten buvo ok, palatos kaimynei - viskas blogai. Naujagimių daktarė aišku pravirkdė, kai namo neišleido - bet tikrai buvo problemų su maitinimu, susitvarkė kitą dieną - išleido.
Gimdžiau nesitarus, be kyšių. Negi per metus viskas taip pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 08 25, 09:41)
na as beveik pries pisantromenesio gimdziau klinkose. man ten labai nepasiseke,pakliuvau pas tokias raganas. na kai i gimdykla iejo akusere, pirmi jos zodziai buvo "nu ko cia issidirbineji", kaip ir gimdziusiom zinomaad saremiai nera malonus ir tai senei nepatiko kad as aimanuoju ir kai pradejo leisti skatinamuosius per saremius net surekdavau. o ji vasa laia an manes vaziavo,tyciojos. liepe stovet o as per saremi atsiklaupiau ir patiesta palute pokjom paslinko, ipradejo saukt ant manes kad prikruvinau grindis kad pati ir valysiu. Mano vyrui nuejusi pasake kad man cia visai neskauda as tik noredama demesio cia aimanuoju. o ast manes vare, kad as turbut vienturtelepunelekad per gimdima negaliu patilet neaimanavus,kad kitos mano amziaus jau trecia gimdo o ad as tokia niekam tikus nesugebu ir vieno isgimdyt,paprasiau kad ji man pagalve pataisytu,ji man pasake , cia ne pageidavimu koncertas, kai pradejau stumti ji pasake kad atsibodo laukti ir trauks su vakumu. nu bet as pagimdziau pati, suplyso gimdos kaklelis, kirpo mane ir dar dvejose vietose plyso. as dar dabar sedziu ant sono ir daugiau pavaikstaus skaudet pradeda ir baisiai nemalinu elnes detis. Mano mazajai suzeide galvyte su zirklem, bet dave 10 balu ir isnezdino i palata. Skyriuje viskas buvo normaliai,dauguma personalo malonios,ir leliuku daktare ir sesele paaiskindavo jei kas neaisku. tik vat pats tas gimdimas tai kosmaras ne delskausmingu saremiu, nes kai mazaja uzdejo man ant krutines ,viskas lyg uzsimirso, bet baisus tas toks elgesys su zmonemis. ir beja,po gimdymo mane susiuvo ir paliko dviem valandom. atena akusere,atkloo, o ten klanas kraujo, spustelejo pilva ir sove kraujo fontanas, iskviete vedeja,jis pradejo suakti kad kaip jos galejo taip atmestinai nes vidui kazkokius kresulius kraujo paliko.nu zodziu skubiai pakviete anestezologe. ir gyvenime nepamirsiu sito...suleido man narkoze,sedi daktare prie koju ir dedasi pirstines virs alkuniu,man jau pradeda svaigti galva,as uzsimerkiu, oanestezologe pakalbino mane as sakau kad dar nemiegu,o daktare sako, ka as cia lauksiu...pradedu. tai kokia gal minute, o gal nepilnai minutes viska jauciau, pradejau klykti kaip skerdziama( skerdziama ir buvau) ir atsjungiau. Stai toki kosmara apturejau klinikose.

na nepykit, bet man atrodo cia neblogai "pagrazinta" ir istorija g.gif
Atsakyti
as kai gimdziau- patenkinta buvau viskuo biggrin.gif atvaziavau nesitarus. akuseres, daktare- nuostabios biggrin.gif tik pavardziu nezinau, bet tikrai dekoju, kad mano kudikelis sveikas isvydo si pasauli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors gimdymas 11 val truko, bet su tokia pagalba- vienas malonumas gimdyt biggrin.gif tiesa, nieko nemokejau niekam...
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 08 25, 12:46)
Nu jo kad vienviete negali elgtis kaip nori... bet as noriu jos
nes kai mergaite gimdziau ji naktim nemieojo,, o diena miegodavo tai as irgi noredavau diena pasnausti o kaimyne salia lovos visa diena neuzsiciaubdama kalejo.. tai isbuvau 3 paras be miego.. buvo rojus kai namo grizau

Aš dėl tos pačios priežasties po antro gimdymo ėmiau mokamą ir nei kiek nesigailiu, nors landžioja tikrai dažnai, o juokingiausia, kad kiekvieną nešvarių palų krepšį, šiukšlių kibirą ir pan. renka vis kita sanitarė (ar kaip jas ten vadina) biggrin.gif jau kokią trečią parą supratau sistemą ir nepykau, kad tip dažnai eina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 08 27, 22:55)
Aš dėl tos pačios priežasties po antro gimdymo ėmiau mokamą ir nei kiek nesigailiu, nors landžioja tikrai dažnai, o juokingiausia, kad kiekvieną nešvarių palų krepšį, šiukšlių kibirą ir pan. renka vis kita sanitarė (ar kaip jas ten vadina) biggrin.gif jau kokią trečią parą supratau sistemą ir nepykau, kad tip dažnai eina lotuliukas.gif

duok Dieve kad gauciau ta vienviete
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 08 28, 07:50)
duok Dieve kad gauciau ta vienviete

Landzioja manau ne del to, kad mokama. Tokia sistema yra ir IIoje, viena siuksles nesa, kita grindis plauna, trecia vystyklus renka, ketvirta valgyk nesa, penkta sesute ir pan....As irgi kelias dienas nesupratau kiek personalo dirba blink.gif
Atsakyti
Bet svarbiausia kad salia niekas nepliurpia istisa diena...
Atsakyti
gal neseniai gimdziuosios kmuk atsakys - kiek siuo metu yra mokamu vienvieciu palatu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytej @ 2009 08 28, 10:21)
gal neseniai gimdziuosios kmuk atsakys - kiek siuo metu yra mokamu vienvieciu palatu?  mirksiukas.gif

Kazkas jau rase sioje tumukeje kad yra 16 palatu
Atsakyti
QUOTE(grauslytee @ 2009 08 27, 17:41)
as kai gimdziau- patenkinta buvau viskuo biggrin.gif  atvaziavau nesitarus. akuseres, daktare- nuostabios biggrin.gif  tik pavardziu nezinau, bet tikrai dekoju, kad mano kudikelis sveikas isvydo si pasauli biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nors gimdymas 11 val truko, bet su tokia pagalba- vienas malonumas gimdyt biggrin.gif  tiesa, nieko nemokejau niekam...

tokia pat istorija, gimdziau 17 val, pasikeite pora pamainu, su gydytoja nebuvau susitarus, taciau ji pasiliko jau po savo pamainos ir pabaige mane sutvarkyt, akuseres nuostabios, gydytojos taip pat, as dar klinikose gulejau ir pries gimdyma, viskas tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti