Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(tomcexx @ 2009 08 24, 10:37)
man jau visai  blush2.gif  blush2.gif  iejus i KMUK ir klausiu kur gimdei  lotuliukas.gif  ar pavyko jums dauti tas vienvietes palatukes?

Pavyko tą pačią dieną, tik kiek ilgiau gimdykloj pabuvom. O dabar labai svarstau, ar pataupyti pinigėlius, ar visgi rinktis komfortą g.gif Nu, labai man ten gerai vienai buvo rolleyes.gif
Dėl gydytojos tai gal ir taip, bet kai niekas to vaiko po gimdymo tris paras nesiteikė apžiūrėti, tai tik mandrai įžengus į palatą pulti aiškinti, kad čia viskas blogai ir negalima namo važiuoti, tai doh.gif Šita gydytoja man tokia sovietinė pasirodė, pravirkdė mane juodai, sakau, gerai kad vyras geležine išraiška šalia buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 08 24, 11:05)
Pavyko tą pačią dieną, tik kiek ilgiau gimdykloj pabuvom. O dabar labai svarstau, ar pataupyti pinigėlius, ar visgi rinktis komfortą  g.gif Nu, labai man ten gerai vienai buvo  rolleyes.gif
Dėl gydytojos tai gal ir taip, bet kai niekas to vaiko po gimdymo tris paras nesiteikė apžiūrėti, tai tik mandrai įžengus į palatą pulti aiškinti, kad čia viskas blogai ir negalima namo važiuoti, tai  doh.gif Šita gydytoja man tokia sovietinė pasirodė, pravirkdė mane juodai, sakau, gerai kad vyras geležine išraiška šalia buvo  unsure.gif

O vyras salia galejo miegoti toje vienvieteje?
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 08 24, 11:05)
Dėl gydytojos tai gal ir taip, bet kai niekas to vaiko po gimdymo tris paras nesiteikė apžiūrėti, tai tik mandrai įžengus į palatą pulti aiškinti, kad čia viskas blogai ir negalima namo važiuoti, tai  doh.gif Šita gydytoja man tokia sovietinė pasirodė, pravirkdė mane juodai, sakau, gerai kad vyras geležine išraiška šalia buvo  unsure.gif

Iš vienos mamytės irgi girdėjau, kad naujagimių priežiūra KMUK- klaiki unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 08 24, 11:10)
O vyras salia galejo miegoti toje vienvieteje?

Galėjo, bet kadangi remontavo namą, tai nenakvodavo, tik aplankydavo. Visgi didysis patogumas man tų palatų, kad dušas ir wc ten pat, kad neina krūvos kitų lankytojų, kad gali elgtis taip, kaip norisi ir nesiaiškinti niekam, kodėl pvz. ašaros byra
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2009 08 24, 12:42)
Iš vienos mamytės irgi girdėjau, kad naujagimių priežiūra KMUK- klaiki unsure.gif  doh.gif

Aš ten jos nelabai pastebėjau schmoll.gif . Pirmas vaikas, kaip maitinti žinau tik teoriškai, o kai paskambinau, pasakiau, kad gal valgyti mažė jau nori, tai man atrėžė - tai maitinkit blink.gif Pasiutau ir maitinau, kaip moku. Paskui pradėjo eiti visokios sesutės ir kiekviena vis kitaip aiškino, kaip turėčiau maitinti doh.gif
Atsakyti
Palatos tai super thumbup.gif Ir tetis salia mamos gali buti, beveik kaip namie bigsmile.gif Sakau beveik rolleyes.gif O naujagimiu sesutes tai man ten tikrai klaikios. Niekas ten nieko neaiskina ir geriau neklausk doh.gif Gerai kad dienine akusere super thumbup.gif nes be jos mes ten butume isvis prapuole blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai noreciau pakliuti i ta vienviete...
Atsakyti
na as beveik pries pisantromenesio gimdziau klinkose. man ten labai nepasiseke,pakliuvau pas tokias raganas. na kai i gimdykla iejo akusere, pirmi jos zodziai buvo "nu ko cia issidirbineji", kaip ir gimdziusiom zinomaad saremiai nera malonus ir tai senei nepatiko kad as aimanuoju ir kai pradejo leisti skatinamuosius per saremius net surekdavau. o ji vasa laia an manes vaziavo,tyciojos. liepe stovet o as per saremi atsiklaupiau ir patiesta palute pokjom paslinko, ipradejo saukt ant manes kad prikruvinau grindis kad pati ir valysiu. Mano vyrui nuejusi pasake kad man cia visai neskauda as tik noredama demesio cia aimanuoju. o ast manes vare, kad as turbut vienturtelepunelekad per gimdima negaliu patilet neaimanavus,kad kitos mano amziaus jau trecia gimdo o ad as tokia niekam tikus nesugebu ir vieno isgimdyt,paprasiau kad ji man pagalve pataisytu,ji man pasake , cia ne pageidavimu koncertas, kai pradejau stumti ji pasake kad atsibodo laukti ir trauks su vakumu. nu bet as pagimdziau pati, suplyso gimdos kaklelis, kirpo mane ir dar dvejose vietose plyso. as dar dabar sedziu ant sono ir daugiau pavaikstaus skaudet pradeda ir baisiai nemalinu elnes detis. Mano mazajai suzeide galvyte su zirklem, bet dave 10 balu ir isnezdino i palata. Skyriuje viskas buvo normaliai,dauguma personalo malonios,ir leliuku daktare ir sesele paaiskindavo jei kas neaisku. tik vat pats tas gimdimas tai kosmaras ne delskausmingu saremiu, nes kai mazaja uzdejo man ant krutines ,viskas lyg uzsimirso, bet baisus tas toks elgesys su zmonemis. ir beja,po gimdymo mane susiuvo ir paliko dviem valandom. atena akusere,atkloo, o ten klanas kraujo, spustelejo pilva ir sove kraujo fontanas, iskviete vedeja,jis pradejo suakti kad kaip jos galejo taip atmestinai nes vidui kazkokius kresulius kraujo paliko.nu zodziu skubiai pakviete anestezologe. ir gyvenime nepamirsiu sito...suleido man narkoze,sedi daktare prie koju ir dedasi pirstines virs alkuniu,man jau pradeda svaigti galva,as uzsimerkiu, oanestezologe pakalbino mane as sakau kad dar nemiegu,o daktare sako, ka as cia lauksiu...pradedu. tai kokia gal minute, o gal nepilnai minutes viska jauciau, pradejau klykti kaip skerdziama( skerdziama ir buvau) ir atsjungiau. Stai toki kosmara apturejau klinikose.
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 08 25, 09:41)
na as beveik pries pisantromenesio gimdziau klinkose. man ten labai nepasiseke,pakliuvau pas tokias raganas. na kai i gimdykla iejo akusere, pirmi jos zodziai buvo "nu ko cia issidirbineji", kaip ir gimdziusiom zinomaad saremiai nera malonus ir tai senei nepatiko kad as aimanuoju ir kai pradejo leisti skatinamuosius per saremius net surekdavau. o ji vasa laia an manes vaziavo,tyciojos. liepe stovet o as per saremi atsiklaupiau ir patiesta palute pokjom paslinko, ipradejo saukt ant manes kad prikruvinau grindis kad pati ir valysiu. Mano vyrui nuejusi pasake kad man cia visai neskauda as tik noredama demesio cia aimanuoju. o ast manes vare, kad as turbut vienturtelepunelekad per gimdima negaliu patilet neaimanavus,kad kitos mano amziaus jau trecia gimdo o ad as tokia niekam tikus nesugebu ir vieno isgimdyt,paprasiau kad ji man pagalve pataisytu,ji man pasake , cia ne pageidavimu koncertas, kai pradejau stumti ji pasake kad atsibodo laukti ir trauks su vakumu. nu bet as pagimdziau pati, suplyso gimdos kaklelis, kirpo mane ir dar dvejose vietose plyso. as dar dabar sedziu ant sono ir daugiau pavaikstaus skaudet pradeda ir baisiai nemalinu elnes detis. Mano mazajai suzeide galvyte su zirklem, bet dave 10 balu ir isnezdino i palata. Skyriuje viskas buvo normaliai,dauguma personalo malonios,ir leliuku daktare ir sesele paaiskindavo jei kas neaisku. tik vat pats tas gimdimas tai kosmaras ne delskausmingu saremiu, nes kai mazaja uzdejo man ant krutines ,viskas lyg uzsimirso, bet baisus tas toks elgesys su zmonemis. ir beja,po gimdymo mane susiuvo ir paliko dviem valandom. atena akusere,atkloo, o ten klanas kraujo, spustelejo pilva ir sove kraujo fontanas, iskviete vedeja,jis pradejo suakti kad kaip jos galejo taip atmestinai nes vidui kazkokius kresulius kraujo paliko.nu zodziu skubiai pakviete anestezologe. ir gyvenime nepamirsiu sito...suleido man narkoze,sedi daktare prie koju ir dedasi pirstines virs alkuniu,man jau pradeda svaigti galva,as uzsimerkiu, oanestezologe pakalbino mane as sakau kad dar nemiegu,o daktare sako, ka as cia lauksiu...pradedu. tai kokia gal minute, o gal nepilnai minutes viska jauciau, pradejau klykti kaip skerdziama( skerdziama ir buvau) ir atsjungiau. Stai toki kosmara apturejau klinikose.

Kazkoks siaubas unsure.gif unsure.gif dar ir tokiu gyvuliu buna... ir po to niekur nesiskundei del tokio elgesio su tavim??? as tai buciau i teisma padavusi
ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2009 06 22, 20:51)
Man tiesiog buvo idomu suzinoti kaip ten su tom sesutem, nes teko girdeti, kad kai guli mokamoj palatoj, tai truputi ta prieziura buna kitokia. Pasirodo apgavo  verysad.gif

Priežiūra yra tokia pati. Maitinimas toks pat - gausit tokią pačią prėską košę kaip ir dvivietėse palatose gulinčios mamos. Lygiai taip pat vizituos, grindis plaus. Nieko išskirtinio. Pinigėliai mokami už tai, kad galite gulėti viena arba šalai turėti vyrą-mamą-sesę ar kitą pagalbininką visą parą. Mokama dar ir už tai, kad yra tv, mikrobangė, wc vietoje. Aš prie pora dienų grįžau, gulėjau dvivietėje, bet pas palatos kaimynę atėjo draugė iš vienvietės - tiesiog tyliai į kumštį juokiausi, kai ji kalbėjo - tokia truputį fyfiška klaipėdietė, guli mokamoj palatoj ir priekaištauja sesutėms, akušerėms, valgio išnešiotojoms, sanitarėms - kad per daug dažnai vaikšto doh.gif - tipo, viena plauna grindis, kita renka šiukšles, trečia vystyklų atneša, paskui dar arbatos pila, po kiek laiko pietūs, paskui dar kažkas. Tipo, ji moka pinigus ir nori ramybės, tai užsirakino palatoje ir niekas įeit negalėjo. kai sesutės užriaumojo, kad taip negalima, tai liko nesupratusi....

QUOTE(tomcexx @ 2009 08 22, 10:49)
Labas,,

norejau paklausti,, o kuri nors davete gyd.. i kisene?? ir jei taip tai kiek...???

Aš daviau vaikų seselei didelį šokoladą mūsų išrašymo dieną - ji visą savaitę mus vizitavo, prausė, valė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 25, 12:38)
Priežiūra yra tokia pati. Maitinimas toks pat - gausit tokią pačią prėską košę kaip ir dvivietėse palatose gulinčios mamos. Lygiai taip pat vizituos, grindis plaus. Nieko išskirtinio. Pinigėliai mokami už tai, kad galite gulėti viena arba šalai turėti vyrą-mamą-sesę ar kitą pagalbininką visą parą. Mokama dar ir už tai, kad yra tv, mikrobangė, wc vietoje.  Aš prie pora dienų grįžau, gulėjau dvivietėje, bet pas palatos kaimynę atėjo draugė iš vienvietės - tiesiog tyliai į kumštį juokiausi, kai ji kalbėjo - tokia truputį fyfiška klaipėdietė, guli mokamoj palatoj ir priekaištauja sesutėms, akušerėms, valgio išnešiotojoms, sanitarėms - kad per daug dažnai vaikšto  doh.gif  - tipo, viena plauna grindis, kita renka šiukšles, trečia vystyklų atneša, paskui dar arbatos pila, po kiek laiko pietūs, paskui dar kažkas. Tipo, ji moka pinigus ir nori ramybės, tai užsirakino palatoje ir niekas įeit negalėjo. kai sesutės užriaumojo, kad taip negalima, tai liko nesupratusi....
Aš daviau vaikų seselei didelį šokoladą mūsų išrašymo dieną - ji visą savaitę mus vizitavo, prausė, valė.  smile.gif

Nu jo kad vienviete negali elgtis kaip nori... bet as noriu jos
nes kai mergaite gimdziau ji naktim nemieojo,, o diena miegodavo tai as irgi noredavau diena pasnausti o kaimyne salia lovos visa diena neuzsiciaubdama kalejo.. tai isbuvau 3 paras be miego.. buvo rojus kai namo grizau
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 08 25, 10:23)
Kazkoks siaubas  unsure.gif  unsure.gif  dar ir tokiu gyvuliu buna... ir po to niekur nesiskundei del tokio elgesio su tavim??? as tai buciau i teisma padavusi
ohmy.gif  ohmy.gif

Ka cia priduosi,vistiek nieko nelimesi,tik nervai, o tokios psichologines zalos man niekas jau neistaisys. Daug kas sako kad pati kalta kad nesitariau su kokia daktare,nes ten kokia piok is gatves jei gimdo,veza i klinikas,tai ten jos elgiasi kaip ne su zmonemis o su mesos gabalais,nes be to ten eina viskas konvejeriu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 08 27, 10:06)
Ka cia priduosi,vistiek nieko nelimesi,tik nervai, o tokios psichologines zalos man niekas jau neistaisys. Daug kas sako kad pati kalta kad nesitariau su kokia daktare,nes ten kokia piok is gatves jei gimdo,veza i klinikas,tai ten jos elgiasi kaip ne su zmonemis o su mesos gabalais,nes be to ten eina viskas konvejeriu.

user posted image

kazkoks siaubas blink.gif
Atsakyti