QUOTE(aurikyte @ 2009 06 22, 20:51)
Man tiesiog buvo idomu suzinoti kaip ten su tom sesutem, nes teko girdeti, kad kai guli mokamoj palatoj, tai truputi ta prieziura buna kitokia. Pasirodo apgavo
Priežiūra yra tokia pati. Maitinimas toks pat - gausit tokią pačią prėską košę kaip ir dvivietėse palatose gulinčios mamos. Lygiai taip pat vizituos, grindis plaus. Nieko išskirtinio. Pinigėliai mokami už tai, kad galite gulėti viena arba šalai turėti vyrą-mamą-sesę ar kitą pagalbininką visą parą. Mokama dar ir už tai, kad yra tv, mikrobangė, wc vietoje. Aš prie pora dienų grįžau, gulėjau dvivietėje, bet pas palatos kaimynę atėjo draugė iš vienvietės - tiesiog tyliai į kumštį juokiausi, kai ji kalbėjo - tokia truputį fyfiška klaipėdietė, guli mokamoj palatoj ir priekaištauja sesutėms, akušerėms, valgio išnešiotojoms, sanitarėms - kad per daug dažnai vaikšto
- tipo, viena plauna grindis, kita renka šiukšles, trečia vystyklų atneša, paskui dar arbatos pila, po kiek laiko pietūs, paskui dar kažkas. Tipo, ji moka pinigus ir nori ramybės, tai užsirakino palatoje ir niekas įeit negalėjo. kai sesutės užriaumojo, kad taip negalima, tai liko nesupratusi....
QUOTE(tomcexx @ 2009 08 22, 10:49)
Labas,,
norejau paklausti,, o kuri nors davete gyd.. i kisene?? ir jei taip tai kiek...???
Aš daviau vaikų seselei didelį šokoladą mūsų išrašymo dieną - ji visą savaitę mus vizitavo, prausė, valė.
..viltis, kad kažkas amžinybėj augina Tave......