Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

Man tiesiog buvo idomu suzinoti kaip ten su tom sesutem, nes teko girdeti, kad kai guli mokamoj palatoj, tai truputi ta prieziura buna kitokia. Pasirodo apgavo verysad.gif O siaip tai aisku, zmoniu gi visokiu pasitaiko.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimuka, ar dabar vaziuojant i KMUK reikia veztis leliukui rubeliu, ar tik parsivezimui. Ir kaip su savo rubais, ar duoda naktinukus, ar irgi viska savo tureti g.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau klinikose sausio mėn. ir taip pat norėjau mokamos palatos, deja,
tuo metu jos buvo užimtos. Tai tada davė nemokamą dvivietę, kur gulėjau
viena. Palatoje taip pat buvo ir šaldytuvas ir televizorius, tualetas ir dušas irgi buvo netoliese. Palata erdvi, naujai išremontuota. Žodžiu, buvau maloniai nustebinta. thumbup.gif Tik paskutinę dieną gavau kaimynę (gulėjau tris dienas) kuri
irgi buvo thumbup.gif Seselės ir akušerė pasitaikė tikrai labai rūpestingos ir malonios,
net nesitikėjau. Galiu tik pasakyti, kad labai džiaugiuosi, kad pasirinkau gimdyti klinikose. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2009 06 23, 13:16)
Sveikos, turiu klausimuka, ar dabar vaziuojant i KMUK reikia veztis leliukui rubeliu, ar tik parsivezimui. Ir kaip su savo rubais, ar duoda naktinukus, ar irgi viska savo tureti  g.gif  Dekui 4u.gif

Sveikutė mirksiukas.gif
viską ten šiaip duoda, bet aš tai viską savo vežiausi. Man smagiau savais drabužėliais mažiukę rengti, o ir pačiai apsirengti
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2009 06 23, 13:16)
Sveikos, turiu klausimuka, ar dabar vaziuojant i KMUK reikia veztis leliukui rubeliu, ar tik parsivezimui. Ir kaip su savo rubais, ar duoda naktinukus, ar irgi viska savo tureti  g.gif  Dekui 4u.gif

Vaikuti kiekviena ryta vizituoja gydytoja su sesute. Sesute vaikuti nuvalo su virintu vandenuku, valo virkstele, kiekviena diena perrengia- gali renktis savais rubais ar duoda valdiskus- ju tikrai pakanka- jie nera lb isvaizdus, is senesniu laiku bet vaikui gi vienodai blush2.gif
Atsakyti
na kai mane atveze pries savaite i klinikas tai neturejau su savim jokiu daiktu,tai dave man naktinukus ir chalata,veliau vyras atveze dagtus. man tai nebuvo labai svarbukad tie rubai nelabai isvaizdus,bet kad jie siurkstus ir kieti kaip sveiciamas popierius. jei kudikiu rubeliai irgi tokie siurkstus tai geriau jau gal rengti savais.

user posted image

user posted image
Atsakyti
komercines palatos tikrai super geros KMU thumbup.gif
Atsakyti
Labas,,

norejau paklausti,, o kuri nors davete gyd.. i kisene?? ir jei taip tai kiek...???
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 06 23, 15:59)
Vaikuti kiekviena ryta vizituoja gydytoja su sesute. Sesute vaikuti nuvalo su virintu vandenuku, valo virkstele, kiekviena diena perrengia- gali renktis savais rubais ar duoda valdiskus- ju tikrai pakanka- jie nera lb isvaizdus, is senesniu laiku bet vaikui gi vienodai blush2.gif

Aš kai pagimdžiau penktadienį, tai jokia gydytoja deja nevizitavo, tik sesutė. O atėjusi pirmadienį nenorėjo išleisti, mol vaikas svorio per daug numetė - akivaizdžiai kyšio prašė, bet pamačiusi mano vyro nieko gero nežadančią išraišką, išleido, bet popierius tvarkė pusę dienos, irgi akivaizdžiai tyčia doh.gif Dabar vėl pagal terminus išeina penktadienis-šeštadienis, tai jau labai nenorėčiau, nes kažkokios realios pagalbos prisišaukti sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 08 24, 09:43)
Aš kai pagimdžiau penktadienį, tai jokia gydytoja deja nevizitavo, tik sesutė. O atėjusi pirmadienį nenorėjo išleisti, mol vaikas svorio per daug numetė - akivaizdžiai kyšio prašė, bet pamačiusi mano vyro nieko gero nežadančią išraišką, išleido, bet popierius tvarkė pusę dienos, irgi akivaizdžiai tyčia  doh.gif Dabar vėl pagal terminus išeina penktadienis-šeštadienis, tai jau labai nenorėčiau, nes kažkokios realios pagalbos prisišaukti sunku  doh.gif

O kur gimdei laukinuke?
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 08 24, 09:43)
Aš kai pagimdžiau penktadienį, tai jokia gydytoja deja nevizitavo, tik sesutė. O atėjusi pirmadienį nenorėjo išleisti, mol vaikas svorio per daug numetė - akivaizdžiai kyšio prašė, bet pamačiusi mano vyro nieko gero nežadančią išraišką, išleido, bet popierius tvarkė pusę dienos, irgi akivaizdžiai tyčia  doh.gif Dabar vėl pagal terminus išeina penktadienis-šeštadienis, tai jau labai nenorėčiau, nes kažkokios realios pagalbos prisišaukti sunku  doh.gif

Žinokit, nebūtinai neišleido dėl to, kad kyšio norėjo rolleyes.gif Ta naujagimių gydytoja (tokia stamboka su akiniais) visada geriau palaikys ilgiau, man su abiems vaikais taip buvo, su sūnum nenorėjo išleisti, nes per daug svorio numetė, su dukra ir neišleido, nes dėl geltos stebėjo. Jie paprasčiausiai apsidraudžia, jei yra vietų, tai geriau palaiko ilgiau pora dienų 4u.gif O dėl realios pagalbos tai sutinku, ten geriau skambinti iš karto arba eiti tiesiai į skyrių, jei kažko reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 08 24, 09:51)
O kur gimdei laukinuke?

man jau visai blush2.gif blush2.gif iejus i KMUK ir klausiu kur gimdei lotuliukas.gif ar pavyko jums dauti tas vienvietes palatukes?
Atsakyti