Sutinku su Garbaniuke. Labai pagirtini tie spec apklotai. Ji deda ant pilvo ir per ji daro pjuvi, tekantys vandenys subega is karto i spec maisa. Bendrojoj chirurgijoj jau senai naudojamos tos spec paklodes, mazesne infekcijos rizika, sterilesne aplinka apie pjuvi, bet jomis ligonine dazniausiai buna aprupinta ir nereikia savo prikti, o vat prie C/P reikia paciam issigyti.
O tradiciniu budu tai moters pilvas priklojamas keliomis paklodemis kurios yra sterilios, bet del vandenu ir kraujo daznai permirksta (ypac jei vandenu daug)- nors naudojamas spec siurbliukas kuris surenka tuos skyscius i toki buteli bet visko tai nesugaudysi.
Lankiau drauge klinikose po gimdymo.buvai labai nustebinta mokamu palatu.ten kaip prabangiam viezbuty.viskas taip grazu,faina.viskas yra,saldytuvai,televizoriai mikrobanges. nu ziauriai patiko.
QUOTE(SSandrute @ 2009 06 14, 16:45)
Lankiau drauge klinikose po gimdymo.buvai labai nustebinta mokamu palatu.ten kaip prabangiam viezbuty.viskas taip grazu,faina.viskas yra,saldytuvai,televizoriai mikrobanges. nu ziauriai patiko.
Tikrai tiesa
As irgi labai norejau i tas spec palatas, bet kai gimdziau nebuvo vietu, dabar vel laukiuosi, tikiuosi, kad dabar jau pakliusiu...
Labukas,
Mane irgi labai domina tos mokamos palatos. Noreciau suzinoti kiek kainuoja para tokiuose apartamentuose pagyventi?
Kai gimdeme pries sesis metus, tai gulejome dvivieteje palatoje. Siaip viskas buvo gerai, ir kaimyne turejau saunia, bet nelabai patiko man tos sesutes, tokios nuolat susiraukusios. Nelabai noretusi to dar karta patirti.
Mane irgi labai domina tos mokamos palatos. Noreciau suzinoti kiek kainuoja para tokiuose apartamentuose pagyventi?
Kai gimdeme pries sesis metus, tai gulejome dvivieteje palatoje. Siaip viskas buvo gerai, ir kaimyne turejau saunia, bet nelabai patiko man tos sesutes, tokios nuolat susiraukusios. Nelabai noretusi to dar karta patirti.
QUOTE(Meina @ 2009 06 15, 19:30)
Mokamose palatose pirmos trys paros po 100 lt, toliau kitos po 60 lt, bet sesutės tai tos pačios. Aš gulėjau 5 paras, tai visokių pasitaikė
O kartais nepakilusios kainos ?
QUOTE(milima @ 2009 06 18, 11:15)
taigi nete yra telefonai - galima pasiskambinti
QUOTE(aurikyte @ 2009 06 15, 18:39)
, bet nelabai patiko man tos sesutes, tokios nuolat susiraukusios. Nelabai noretusi to dar karta patirti.
Susiraukusios sesutės gali ateit ir į tuos liuksinius apartamentus...
QUOTE(milima @ 2009 06 18, 12:15)
Gimdžiau gegužės 20 d., iki 25 d. gulėjom mokamoj palatoj, išvažiuodama susimokėjau pagal tokius įkainius, tai turbūt per mėnesį nepasikeitė niekas
Kiek zinau kainos nera didesnes- tokios kaip parasete
O sesutes tai jos pasiskirsciusios palatas ir eina is eiles, ir i tas privacias ir i kitas.
O sesutes tai jos pasiskirsciusios palatas ir eina is eiles, ir i tas privacias ir i kitas.
QUOTE(aurikyte @ 2009 06 15, 18:39)
Ne uz sesutes mokama, o uz kambari. Deja, kokios jau pasitaikys sesutes, tokios. As nebuvau jomis patenkinta, tuo labiau, kad pirmas vaikutis buvo. O dabar kazkaip manau, kad ir taip paprasciau jau bus.