Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(muminukas @ 2009 04 10, 14:27)
neatsiranda, jie yra oficialūs. bet gal galima ir nepirkti, tada viską darys valdiškomis medžiagomis. nesu tikra, bet kiek supratau, tai tiesiog tie paketai gal geresni gaminiai  g.gif
paprastas kainuoja gal 60, o cp - apie 120.

Aciu, Muminuk, uz ats.

geriau nusipirksiu,nepakenks manau smile.gif
Atsakyti
CP rinkinys kainavo apie 160 lt kliniku vaistineje thumbup.gif
Atsakyti
abu kartus gulejau 3 aukste,dvivietej palatoj,tai galiu pasakyt,kad palatos tikrai jaukios!!suremontuotos,grazios,svarios(2 kart dienoj ateina valytoja),kiekvienai gimdyvei atskiros spintos. thumbup.gif man patiko.o vat kas liecia ramybe,tai manau mokamos geriau mirksiukas.gif bet jei jau tenka palata dalintis dviese ir kaimyne buna supratinga,tai lankytojai tikrai neigrista(kuom as pasigirti negaleciau)
Atsakyti
man tik žinote kas nepatiko (dvivietėje)? kad lovos pastatytos galvūgaliais į sieną, o ne šonu, neišeina leliuko pasiimti pas save. na, tiksliau, išeina, bet jau negali užmigti ax.gif
-----
Deex, nėr už ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 16 balandžio 2009 - 14:05
Nors gimdymas dar toli, bet galvoju rinktis tik mokamą palatą. Aišku ne visada norai sutampa su galimybėmis. Su pirmąją gulėjau dvivietėje palatoje, kaimynė buvo labai faina ir jos naujagimė buvo labai ramutė, tik mano naujagimė buvo labai nefaina ir visai neramutė, nes ištisą parą triukšmavo. Mano vargšė kaimynė net su gimine negalėjo normaliai pabendraut, nes manoji ištisai klykė. Labai pergyvenau dėl to. Nenoriu daugiau kitiems sukelt nemalonumų, aišku ir pačiai būtų nemalonu, jei mano vaikas būtų ramus, o šalia nuolat kažkas klyktų.
O draugė po gimdymo pateko į vieną palatą su čigone, tai sakė, jau po paros prašėsi namo nes užkniso, visas tas čigonų taboras, nuolatinis jų triukšmavimas, sėdėdavo ir gėrėdavos naujagimiu, kol seselės namo išvarydavo.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,

Noriu informuoti, kad nesenai grizau po gimdymo is kliniku. Buvau jau antra karta mokamoje palatoje ir labai patenkinta! thumbup.gif
Neskaiciau visos temos, bet pries gimdyma buvau girdejusi, kad yra daugiau mokamu palatu nei pries 3metus. Todel visas noriu informuoti (gal kazkur ir buvo tiksliai rasyta), kad mokamu palatu siuo metu yra 16 ir toliau remontuojamos antrame aukste dar palatos, kadangi paklausa tikrai yra smile.gif Taigi ateityje bus ir daugiau ju.

Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2009 04 27, 19:48)
Sveikos busimos mamytes,

Noriu informuoti, kad nesenai grizau po gimdymo is kliniku. Buvau jau antra karta mokamoje palatoje ir labai patenkinta! thumbup.gif
Neskaiciau visos temos, bet pries gimdyma buvau girdejusi, kad yra daugiau mokamu palatu nei pries 3metus. Todel visas noriu informuoti (gal kazkur ir buvo tiksliai rasyta), kad mokamu palatu siuo metu yra 16 ir toliau remontuojamos antrame aukste dar palatos, kadangi paklausa tikrai yra smile.gif Taigi ateityje bus ir daugiau ju.

Sekmes visoms smile.gif

Tiesa drinks_cheers.gif Remontai II aukste aktyviai vyksta ax.gif
Atsakyti
tik uz mokama palata thumbup.gif aisku jei galimybes leidzia. teko pirma nakti praleist dvivietej nes buvo laisvu.tai kaimyne buvo normali,viskas gerai,net vaikiuko jos nebuvo nes inkubatoriuj buvo,bet vistiek,vyras ilgai but negalejo,nesmagu man pries kaimyne buvo. o apie pasilikima nakvot tai ir kalbos nebuvo,gerai kad mano maze pirma nakti rami buvo,ilsejosi po gimimo tongue.gif
o va kita diena patekom i vienviete mokama,tai pasijutau kaip viesbuti,vyras visa laika su manim buvo,padejo rupintis dukryte biggrin.gif
o didziausias pliusas yra tas,kad dusas su tuoletu kartu,nes po gimdymo ir taip sunku vaiksciot.
tai mes ir naujus sutikom toj palatoj 000059.gif
Atsakyti
Sveikos, o as norejau paklausti apie kainas... ar KMUK kaip ir Mazylyje yra mokama arba i kasa, arba "i kisene"? ar tokiu oficialiu mokejimu i kasa cia nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytej @ 2009 05 10, 18:05)
Sveikos, o as norejau paklausti apie kainas... ar KMUK kaip ir Mazylyje yra mokama arba i kasa, arba "i kisene"? ar tokiu oficialiu mokejimu i kasa cia nera?  ax.gif

už mokamą vienvietę palatą mokėsi į kasą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 11, 13:25)
už mokamą vienvietę palatą mokėsi į kasą  smile.gif

o uz susitarima su gydytoju? nes mazylyje arba i kasa, arba i kisene (pastaruoju budu, gyd gauna visa 100 proc tavo pinigu, o kai i kasa tai tik dali).
Atsakyti
griztant prie rinkiniu. apie s/c rinkini. taip, siulai-geresni tikrai. ir tas apklotas, kuris turi spec maisus surinkti vaisiaus vandenims, kuriu gali buti laaabai daug arba visai nedaug. bet kokiu atveju, su tuo apklotu moterislieka sausa ir taip infekcijos tikimybe sumazeja ir sterilumas nenukencia. jei moteris nenusiperka- klojama paklodemis. Vandenys ir kraujai bega per paklodes ir moteris buna slapia. Aisku, po spinalo-nejaucia, bet sterilumas-0, o kur dar infekcija. puiku, jei viskas ok.
daktaram tai kas, jiems daugiau i kisene, jie isoperuoja ir nueina-persirengia ir tiek.
pamastykit kas geriau.
Atsakyti