QUOTE(ausra zukauskiene @ 2009 03 24, 16:03)
mokama gal ir geriau,bet kai nesitariau su jokiu daktaru kai gimdziau,tai visa savaite pragulejau ir atseit niekaip neatsilaisvino mokama palata.taip ir pragulejau palatoj dvivietej,bet nebuvo labai jau blogai
kad ir tariausi, ir mokėjau kaip priklauso daktarui, bet jei nėr tų palatų laisvų, tai nėr... gavau likus trims dienoms iki išvažiavimo namo
o vienviečių nemokamų dar yra? su pirmu pirmam aukšte nemokamoje vienvietėje gulėjau, su wc ir dušu. neremontuota buvo, bet tai baika, kai vienutė.
Negavom ir mes tos mokamos, nors visiems mokėjom . Pragyvenom tas tris dienas 3 aukšte. Visai nieko. Pusę paros vieni buvom. Paskui atkėlė visai normalią šeimynelę, su pirmagime. Tom dienom aplamai kažkas nenormalaus darėsi. Pagimdžius sužinojau, kad aplamai palatų laisvų nėra. Gimdykloje po gimdymo išbuvom 6 valandas. Jau sakė, kad čia ir paliks . Bet paskui sakė, kad pradėjo atlaisvinti palatas . Kai atėjom į savo palatą, tai vieną išrašinėjo po cesario praėjus tik 2,5 paros.
QUOTE(kytia @ 2009 03 18, 14:49)
geros ir nemokamos, dvivietes. Ypac jei shalia "normali" moteris guli, patirtim pasidalini ir siaip neliudna (vyrai lieka vyrais). Taciau jei moteriske shone guli siaip sau.... sekancioj palatoj moteris skundesi, kad pas jos kaimyne visokiu "chroniu" lankyt privaziuoja, nei pamaitinti kudikio normaliai negalima, nes apsiblaususiom akim spokso i papus!
gi gali paprasyt, kad iseitu kaip maitini. O jei nepaiso prasymu visuomet gali issikviest slaugytoja, kuri padarys tvarka. Cia manau, kad normalus dalykas. Sese mano kaip gimde, tai atejus lankyti, jei matydavom, kad kaimyne ruosias maitint, visada iseidavom. Ir kaimynes lankytojai taip pat elgesi. Manau, cia normalu. O del tu mokamu, tai net nezinau. Aisku, jei pinigai liejas per kisenes, tai kodel gi ne.
QUOTE(remonda @ 2009 04 08, 20:03)
Sveikutes,gal kuri zinot ar klinikose duoda naktinius po gimdymo ar reikia savo veztis??
Tikrai duoda, aš ir jais naudojausi, man visai patogūs
sveikos, gal galit pasakyti kas neseniai gimdet KMUK ar pirkot tuos gimdymo paketus ( apie juos pasakojo per paskaitele, kad ten ieina siulai ir t,t ) ir epidurinius rinkinius, ar pirkotes ir jei ne , kas tada buvo ?
sveikos, gal galit pasakyti kas neseniai gimdet KMUK ar pirkot tuos gimdymo paketus ( apie juos pasakojo per paskaitele, kad ten ieina siulai ir t,t ) ir epidurinius rinkinius, ar pirkotes ir jei ne , kas tada buvo ?
As pries pusantro men. gimdziau KMUK ir pirkausi ta rinkini (man planinis CP) i ji ieina siulai,adatos, spinaline nejautra ir zalias apklotas uzdengti pacientui per operacija. Siaip manau nebutina pirkti, bet man gydytoja pasiule ir patare, nes nusipirktame rinkinyje geresni siulai ir pati nejautra
mes paprasto gimdymo rinkinį iš anesteziologės pirkom, nes atvažiavome aistinės nedarbo metu.
o kiek tas rinkinys kainuoja? ir kas ieina i paprasto gimdymo rinkini?
aciu labai is anksto
Papildyta:
beje, o jei tariesi su gydytoja is anksto, tada irgi reikia pirkti?
ar tada jau atsiranda?
aciu labai is anksto
Papildyta:
ar tada jau atsiranda?
QUOTE(Deex @ 2009 04 10, 11:31)
o kiek tas rinkinys kainuoja? ir kas ieina i paprasto gimdymo rinkini?
aciu labai is anksto
Papildyta:
ar tada jau atsiranda?
aciu labai is anksto
Papildyta:
ar tada jau atsiranda?
neatsiranda, jie yra oficialūs. bet gal galima ir nepirkti, tada viską darys valdiškomis medžiagomis. nesu tikra, bet kiek supratau, tai tiesiog tie paketai gal geresni gaminiai
paprastas kainuoja gal 60, o cp - apie 120.