Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(Aushrine78 @ 2009 03 06, 17:49)
Gimdziau pries penketa menesiu. Tariausi su daktare, todel gavau mokama palata. Nu viskas nerealu buvo. Ne cento negaila. Ir ramybe, ir dusas, ir vyras salia, kuris pirma nakti po cezario man buvo nepakeiciamas pagalbininkas. Ir rupinosi personalas labai. Labai labai jiems visiems dekinga uz lengva operacija, po kurios greit atsigavau ir nerealia prieziura. Antra gimdysiu ir vel tik ten pat..

Labai teisingai parasyta, skaiciau ir sirdis dziugavo, lygiai ta pati pasakyciau 4u.gif
Atsakyti
Nėra abejonių, kad geriau mokama palata thumbup.gif gimdžiau prieš 3m ir pirmą parą teko pagulėt paprastoj su kita moterim, kurios vaikas visą naktį praklykė, buvau visai be miego doh.gif o vat kitą rytą mus perkėlė į mokamą, tai atsigavau, labai viskas patiko, vyras šalia, o kad ir jo nebūtų, vis vien norėčiau vienvietės thumbup.gif tik aišku, čia ne viskas nuo noro priklauso, bet tikiuosi, kad bus nors viena laisva ir šį kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 03 07, 10:39)
Nėra abejonių, kad geriau mokama palata  thumbup.gif gimdžiau prieš 3m ir pirmą parą teko pagulėt paprastoj su kita moterim, kurios vaikas visą naktį praklykė, buvau visai be miego  doh.gif o vat kitą rytą mus perkėlė į mokamą, tai atsigavau, labai viskas patiko, vyras šalia, o kad ir jo nebūtų, vis vien norėčiau vienvietės  thumbup.gif tik aišku, čia ne viskas nuo noro priklauso, bet tikiuosi, kad bus nors viena laisva ir šį kartą  ax.gif

As jums to ir linkiu, iskart sulaukti tos issvajotos palatos ir sekmingai pagimdyti leliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2009 03 07, 12:58)
As jums to ir linkiu, iskart sulaukti tos issvajotos palatos ir sekmingai pagimdyti leliuka  4u.gif

jeigu gera kaimyne tia labai super ir dviviete palata.. smile.gif beje..dar maciau kad kai kurios vienvietes palatos baisesnes nei dvivietes smile.gif bet cia velgi..kam ko reikia smile.gif man irgi viskas super buvo KMUK.. irgi esu labai dekinga ir patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eripa @ 2009 03 03, 19:49)

Beje norėjau paklausti daugiau žinančių, kuo skiriasi palatos antrojo ir trečiojo aukštų? Gal ir gyd priežiūra skirtinga?

antrame aukste dar nerenovuotos palatos.. dar stagnacine.s. baisios tokios.. o treciam aukste kad ir dvivietes ar vienvietes bet labai superines smile.gif as gulejau 3am aukste.tai labai liux buvo dviviete.. ir kaimyne liux smile.gif
Atsakyti
2aukste yra kelios renovuotos palatos- jos mokamos, seimynines- gali pasilikti vyras. Kitos 2-3vietes dar neremontuotos bet jau nera tokios baisios- tiesiog netokios grazios ir patogios. Prieziura nesiskiria- moteri priziuri ginekologas atsakingas uz ta palata, vaikeli ziuri gyd.neonatologas atsakinas uz ta palata.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 06, 18:53)
ne todėl gavai, kad su gydytoja tareisi. su gydytojais n tariasi. jeigu pataikai, kai yra laisva, tai pataikai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif . Tariausi ir aš, pas skyriaus vadovą gimdžiau, ir vyras lakstė pas vyr. slaugytoją , ir ką - jei yra eilė, jos gi nepastumdysi. Gavau tą mokamą, bet ne pirmą dieną.
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2009 03 10, 09:33)
drinks_cheers.gif . Tariausi ir aš, pas skyriaus vadovą gimdžiau, ir vyras lakstė pas vyr. slaugytoją , ir ką - jei yra eilė, jos gi nepastumdysi. Gavau tą mokamą, bet ne pirmą dieną.

tai kitos buna gauna tik paskutine diena.. tai jau nebelabai ir ima smile.gif
teisingai - nepastumsi jei eile yra smile.gif
Atsakyti
Tik mokama thumbup.gif
Atsakyti
geros ir nemokamos, dvivietes. Ypac jei shalia "normali" moteris guli, patirtim pasidalini ir siaip neliudna (vyrai lieka vyrais). Taciau jei moteriske shone guli siaip sau.... sekancioj palatoj moteris skundesi, kad pas jos kaimyne visokiu "chroniu" lankyt privaziuoja, nei pamaitinti kudikio normaliai negalima, nes apsiblaususiom akim spokso i papus! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 03 18, 15:49)
geros ir nemokamos, dvivietes. Ypac jei shalia "normali" moteris guli, patirtim pasidalini ir siaip neliudna (vyrai lieka vyrais). Taciau jei moteriske shone guli siaip sau.... sekancioj palatoj moteris skundesi, kad pas jos kaimyne visokiu "chroniu" lankyt privaziuoja, nei pamaitinti kudikio normaliai negalima, nes apsiblaususiom akim spokso i papus!  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 06, 18:53)
ne todėl gavai, kad su gydytoja tareisi. su gydytojais n tariasi. jeigu pataikai, kai yra laisva, tai pataikai  mirksiukas.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif juk jei nera laisvu palatu, tai nepades nei ta gydytoja su kuria tareisi. nebent pasistengtu, kad nereiketu rasytis i eile, o tik atsilaisvinus mokamai palatai iskart pranestu, jog yra laisva.
Atsakyti
Gimdziau KMUK pries 5 menesius. Mokama vienviete palata - superine (yra lova vyrui, atskiras dusas, tualetas, net tv ir mikrobange, kuriais mes nesinaudojom). Patarciau tik atvaziavus gimdyti gydytojai ar akuserei pasakyti, kad noresi mokamos palatos. Mes gavom tik todel, kad pats gydytojas paklause, o tai butume praziopsoje. Rezervavo paskutine. Is viso yra gal 6, jei neklystu. Negaila nei vieno lito. Per visas 4 paras ligoninej nematem nei kitu gimdyviu, nei kudikiu, nei svetimu lankytoju, tik personala. Ramybe po gimdymo labai reikalinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bergamote: 24 kovo 2009 - 09:20