Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

Man turbūt teko visas KMUK palatas išbandyti doh.gif Prieš porą metų gimdžiau, darė Cezarį, tai pradžiai intensyvioj pagulėjau, po to perkėlė į penkiavietę (nors gydytojui ir visiems aplinkui zyzėm apie atskirą palatą vos tik įžengėm į gimdyklą). Va tada supratau, kaip nemalonu penkiese dalintis viena palata. Pas visas giminės, vyrai, leliukai ir tt. O aš bejėgė po operacijos, tulikas atrodo tolybėse ir toks nehigieniškas...
Po to man pasisekė ir po vyro žygių gavom dvivietę. Dieve kaip man gaila kaimynės, nes visą naktį mano vaikas pražviegė iš alkio. Visi neišsimiegoję likom...
Kai sekančią dieną patekau į vienvietę - atsigavau visom prasmėm. Dabar mokėčiau kad ir dvigubai, kad tik vienai ten būti. Bet perskaičiau temelę ir puoliau į paniką - o jeigu vėl nebus palatos doh.gif schmoll.gif ohmy.gif
Atsakyti
as ir gulejau vienvietej, tai likau labai patenkinta tongue.gif ir MB kartu nakvojo, o tai bent jau man labai pagelbejo wub.gif
Atsakyti
šansai patekti 1 iš 2. na, yra 9 palatos ir po kokias 19 norinčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 20, 21:58)
šansai patekti 1 iš 2. na, yra 9 palatos ir po kokias 19 norinčių  smile.gif

tai isviso tik 9??? ar cia naujos 9? juk jau buvo 4 ar 6 palatos? o gal ir dar daugiau... o remontavo tai tikrai atrodo nemazai... kai gimdziau savo mazaja vyko remonto darbai.
pati gulejau dvivietej palatoj (norejom vienvietes, bet tuo metu nebuvo, juk neismesi kazko, kad tave priimtu smile.gif )
tai cia savaime aisku, kad priklauso nuo kaimynes, gulejimas dvivietej, bet juk jos nepsirinksi, as kol gulejau, pasikeite jos trys, viena sekancia diena isleido, kita iskele i mokama, o vat ta trecioji tai man patiko, ir pasneket apie daug ka gali, ir siaip tokia paprasta , faina, ir vaikutis jai jau antras.. (gulejau savaite, nes man spaudimas aukstas buvo, tai nenorejo isleist...) , bet finale vistiek po savaites su spaudimu paleido smile.gif)) atsibodau turbut biggrin.gif o namie per kelias dienas susinormalizavo viskas , tikrai savos sienos ir gydo, ir padeda smile.gif
Atsakyti
As kaip tik pries kelias dienas kalbejau su savo daktare, tai ji sake,kad dabar yra 10 mokamu palatu (na bent jau is kalbos as taip supratau) ir siuo metu vyksta remonto darbai,kad padidinti skaiciu tu mokamu, nes 10-ties jau nebe uztenka...As vis dar svarstau ar prasyti tos mokamos, nors MB tai tik uz ja. Tai jei jau nuspresim,kad reikia mums visu patogumu, tai tikiuosi ja gausim. Man gimdymas apie 03.20 nusimato, tai tikiuosi superinio antpludzio nebus... ax.gif
Atsakyti
Aš prieš tris savaites gimdžiau klinikose, buvo baisinis gimdyvių antplūdis, tad teko išbandyti ir dvivietę palatą ( mano daktariuko dėka džiaugiausi, kad nors dvivietę gavau biggrin.gif ). Po trijų dienų gavau ir vienvietę šiaip ne taip, ėmiau ją, nes norėjosi ramybės, ir kad vyras šalia būtų. Vienviete likau labai patenkinta, tikrai kaip viešbuty jautiesi, ramu, visi patogumai. Tačiau nepeikčiau ir dvivietės, erdvi palata mūsų buvo visai, turėjom abidvi atskiras spintas, o kad reikėjo nueiti į tualetą ir dušą koridoriuje, tai irgi baisios tragedijos nemačiau. Dvivietė palata visai gerai, jei palatos kaimynė nieko, ir lankytojų didžiulio bumo nėra, nes tai labiausiai ir išvargina, kai "šniūrais" eiti pradeda. doh.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau jau beveik prieš metus, tai iš gimdyklos patekau į dvivietę palatą antrame aukšte. Nieko blogo nepastebėjau, jokių keblumų nebuvo (kad ir wc kažkur koridoriuje), gal kad pati jaučiausi gerai, jokių skausmų, nepatogumų ax.gif Pirmą dieną gulėjau viena, antrą dieną atkeliavo kita mamytė, bet be leliuko(inkubatoriuje jį laikė naujagimių skyriuje), tai galima sakyti, kad karaliavau viena, nes kaimynė nuolat išėjus būdavo....
Kad ir kaip smagu ten buvo., kitą kartą norėčiau pakliūti į tą mokamą palatą, kad ir vyras galėtų kartu būti wub.gif

Beje norėjau paklausti daugiau žinančių, kuo skiriasi palatos antrojo ir trečiojo aukštų? Gal ir gyd priežiūra skirtinga?
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 03 03, 19:49)
Aš gimdžiau jau beveik prieš metus, tai iš gimdyklos patekau į dvivietę palatą antrame aukšte. Nieko blogo nepastebėjau, jokių keblumų nebuvo (kad ir wc kažkur koridoriuje), gal kad pati jaučiausi gerai, jokių skausmų, nepatogumų ax.gif  Pirmą dieną gulėjau viena, antrą dieną atkeliavo kita mamytė, bet be leliuko(inkubatoriuje jį laikė naujagimių skyriuje), tai galima sakyti, kad karaliavau viena, nes kaimynė nuolat išėjus būdavo....
Kad ir kaip smagu ten buvo., kitą kartą norėčiau pakliūti į tą mokamą palatą, kad ir vyras galėtų kartu būti wub.gif

Beje norėjau paklausti daugiau žinančių, kuo skiriasi palatos antrojo ir trečiojo aukštų? Gal ir gyd priežiūra skirtinga?

Bent jau man kiek maciau trecioauksto zymiai jaukesnes, negu antro 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as pries 3 dienas grizau is kliniku, gulejau 7 paras mokamoje palatoje 3 aukste. Ir jei yra kokie nors svarstymai ar imti mokama ar ne, tai tikrai TIK MOKAMA. Prieziura liuksusine, diena nakti seseles eina ir ziuri ar viskas gerai su leliuku ir mamyte. O be to vien tik ka reiskia, kai tevelis salia kartu gyvena. As labai dziaigiuos ta palata ax.gif
O 2 aukste, tai su neisnesiotukais guli.
Atsakyti
o man gydytoja sakė, kad neverta imti mokamos ax.gif juolab, tėtis su mumis tikrai nebus ištisai - yra ir vyresnėlis wub.gif seselės ir taip eina dieną ir naktį, bent jau su pirmuoju ėjo.
Atsakyti
Gimdziau pries penketa menesiu. Tariausi su daktare, todel gavau mokama palata. Nu viskas nerealu buvo. Ne cento negaila. Ir ramybe, ir dusas, ir vyras salia, kuris pirma nakti po cezario man buvo nepakeiciamas pagalbininkas. Ir rupinosi personalas labai. Labai labai jiems visiems dekinga uz lengva operacija, po kurios greit atsigavau ir nerealia prieziura. Antra gimdysiu ir vel tik ten pat..
Atsakyti
QUOTE(Aushrine78 @ 2009 03 06, 16:49)
Gimdziau pries penketa menesiu. Tariausi su daktare, todel gavau mokama palata.

ne todėl gavai, kad su gydytoja tareisi. su gydytojais n tariasi. jeigu pataikai, kai yra laisva, tai pataikai mirksiukas.gif
Atsakyti