Įkraunama...
Įkraunama...

Palatos klinikose (KMUK)

QUOTE(Axe @ 2008 12 15, 16:41)
kaip dabar yra tai neizinau bet pries 4metus tai mes gulejom dvivietej bet vieni, aisku buvom susitare su gydytoja, mes net nezinojom kad jinai suorganizavo taip nes vienvieciu nebuvo laisvu  schmoll.gif  tai manau jei tarsites su gydytoja del gimdymo tai ir del palatos sutarsit  thumbup.gif

tikrai nemanau, kad jei bus gimdymu bumas, kad gulesi viena dvivietej palatoj schmoll.gif
Atsakyti
as gimdziau 12.14, tai buvo toks bumas, kad tikrai nepagulesi viena dvivietej palatoj. bet dvivietes palatos nereikia bijoti. jei kaimyne superine, tai viskas ciki piki, dar linksmiau, dar smagiau, pasitart, pabendraut.. mes gulejom dviese po cezario, tai bentra tema, abi ilgai gulejom tai buvo viskas ok.. ji sulauke vienvietes palatos paskutine diena.. sako baikit, kam man jos reikia, jau baigiasi mano dienos cia smile.gif o tos dvivietes tikrai nieeeeeeeeeko neblogesnes nei vienvietes, tik kad i dusa ir i tuoleta reikia nueiti uz 3 palatu toliau..bet po cezario vaikscioti yra sveika, tai matau tik pliusus smile.gif man viskas kmu tiko ir patiko smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš tikiuosi gauti vienvietę, bet... pasiskambinau, pasidomėjau, jei vietų nebus, tai ir nebus. taigi pritariu daugumai, kad labai svarbu ir gerą kaimynę gauti, akd ir toms kelioms dienoms smile.gif
Atsakyti
as gimdziau pries 2 metus ir 8 menesius. dare cezari iskart norejau mokamos palatos, bet kadangi jos dar buvo uzimtos tai turiu su kuo palygint, nes isbandziau ir ta ir ta varianta
dvivietes palatos: mazos, ankstos, i tulika eini per kolidoriu, mano variantu budavo dazni skersvejai,nes pavasaris labai karstas buvo. pas palacioke, prisirinko draugai gimines ir artimieji, mane irgi seima atejo pasveikint zmoniu gal 15 palatoj o palata maza... vaikai neramus, tos vaikas nakty verkia, neramus. po to verkia mano, man jau nepatogu irgi.. zodziu ziauru
kita diena pagulde i mokama palata (tada para kainavo 50 litu) man buvo komplikacijos ir joje isgulejau 10 dineu, palikau 500 litu ir zinot ka? ne kiek nesigailiu... nei lito negaila. duzas palatoj, toletas palatoj, tv, saldytuvas, o labiausiai patiko mikrobandgine, nes nespeji pavalgyt tuo metu kai atnesa, tai vizitacijos tai tyrimai tai maitini pati leliuka, isidejai i mikrobangu krosni ir valgai kaip sviezia...
vyras galejo miegot katu ir miegojo. istikro jauciausi kaip viesbuti, su malonumu prisimenu tas 10 dienu ir net gaila isvaziuot buvo...tikrai.
Atsakyti
Sveikos mamytes, as gimdziau geguzes menesi .Vaikutis i pasauly atejo po cezario operacijos, dar pries gimdyma susitariau su akusere, kad rezervuotu vieta vienvieteje palatoje, taciau gavosi kitaip ir po praleistos nakties intensyvios slaugos palatoj, jau ryte mane nuveze i bendra palata.Gulejom dviese, taciau as net pajudet negalejau is skausmo, o ka jau kalbet apie kelimasi prie vaikucio ir kelione iki tualeto, kai negalejau pati net kelniu nusimauti mad.gif
Tuoj pat nusiunciau vyra pas vyriausia slauge ar pan...ir vienviete palata kaip mat atsirado(na aisku ne uz aciu smile.gif )
Ligoninej praleidau 14 paru, tad viso sumokejau 920 ir vien tik uz palata, mat pirmos trys paros kainuoja 100 lt, o kitos po 60 lt.Gyvenau kaip namuose-ir balkonas , ir televizorius, vyras kompiuteri atnese (yra internetas), mikrobange , saldytuvas, dusas ir tualetas vietoj, visi patogumai kurie yra namuose.tad ir gyvenom joje tryse as , vyras ir musu mazasis sunelis.
Tik labai nervuodavo , kad ten yra labai jau daug valytoju, vienos siuksles nesa, kitos vaiko pampersus ir palas, ir dar be galo daug.Tai kartais noredavosi ramybes, o jos lysdavo viena po kitos, kartais net prasydavom , kad neitu, nes dulkes patys valemes, grindis irgi prasiplaudavom, kad tik maziau pasaliniu butu smile.gif
Tik noretusi, kad sios palatos butu kazkur koridoriaus gale, juk moki uz komforta ir ramybe , o cia pacioj pradzioj, tai kai pradeda visi i darba eiti, arba lankytojai ciausketi tai miegas baigtas buna mad.gif
Atsakyti
Teko gulėti mokamoj vienvietėj. thumbup.gif Viskuo esu labai patenkinta, ypač po operacijos, kai reikia pagalbos pačiai ir vaikelį prižiūrėti šios palatos tikra palaima. Neįsivaizduoju kaip gulėti dvivietėj ar trivietėj, kai guli kraujo baloj, reikia maitinti vaikelį, o čia dar pas kitas gimdyves visą dieną krūvos lankytojų, jokio intymumo! Gal ir gerai, kad tarybiniais laikais buvo apriboti lankytojų vizitai.
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 01 06, 16:57)
o čia dar pas kitas gimdyves visą dieną krūvos lankytojų, jokio intymumo! Gal ir gerai, kad tarybiniais laikais buvo apriboti lankytojų vizitai.

bet juk ir dabar galima pasakyti , kad nenori lankytojų. na, bet kai kurios kaip katės po gimdymo iškart atsigauna, tai gal nesupranta... beje, reiktų pažiūrėti, turėtų būti lankymo taisyklės, tik nelabai jų laikosi.

bet aš lankytojus ribojau jau vien dėl to, kad man mažiui neprineštų visokių brudų. ir namie pasakėme, kad pirmą mėnesį tik pačius artimuosius priimam - mano mamą, močiutę, krikšto mamą biggrin.gif jokių draugų.
Atsakyti
Gal kas žinote ar atidarė II aukšta privačiu palatu g.gif Sausi jau galutinai žadėjo atidaryti.. unsure.gif
Atsakyti
As klausiau 01'05 (pirmadieni) registraturoj pas darbuotojas apie ta 2 auksto remonta, tai paziurejo i mane keistai, lyg kazko tokio buciau paklausus fool.gif ir isejau nieko nesuzinojus. Zadu eiti kita savaite i pamokeles KMU tai gal ten ka suzinosiu.
Atsakyti
smile.gif Atidarytų, jei baldus turėtų.......o kada turės - neaišku.
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 01 10, 19:07)
smile.gif Atidarytų, jei baldus turėtų.......o kada turės - neaišku.

Ot šūd...atsiprašant..nesekasi man, oi nesekasi cry.gif
Atsakyti
nagi, ar daug planuoja maždaug per Juozines (03 17-19) dienomis į mokamas palatas? biggrin.gif
Atsakyti