Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(inpo @ 2009 05 06, 15:57)
Super ideja, idomu ar Klaipedoj spausdina kas tas foto knygas?

Spausdina spausdina,
Vestuvine knyga nesenai atspaudem wub.gif

user posted image
Atsakyti
as irgi susidomejau eurokoso fotoknygomis,jei kas daretes pasidalinkit ispudziais ax.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Eurokos fotoknyga?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 05 08, 08:31)
Kokie atsiliepimai apie Eurokos fotoknyga?

Keletas nuomoniu apie Eurokos knyga

Manau kokybe jie nepirmauja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 24, 17:54)
Anytai padovanojom knyga su jos vaikystes nuotraukomis  wub.gif

labai graži idėja.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 05 06, 23:36)
Spausdina spausdina,
Vestuvine knyga nesenai atspaudem  wub.gif

user posted image

O kur spausdinot ir kiek mazdaug kainavo?
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 05 12, 14:04)
O kur spausdinot ir kiek mazdaug kainavo?

Cia vestuviu fotoknyga 30x30 cm. 40 psl kainavo 195 lt. Kokybe superine! thumbup.gif Spausdinau Jokuzio spaustuveje, maketa dariau pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 12 gegužės 2009 - 14:37
eh... ir as noriu fotoknygos... bigsmile.gif kiek girdejau tuka ir brukne nekokia kokybe, ar kas daretes picturehapy? kaip pas juos pristatymu? nes as provincijoje... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 06 07, 21:25)
oi, zinau kur super kokybiskai daro  biggrin.gif

Laba,

Buk gera, pasidalink informacija, kur galima ta superkokybe gaut? As dabar bandau sudeliot musu vestuviu knyga, dariau per tuka, bet suabejojau kazkaip pries siusdama... doh.gif Praktiskai maketa turiu, o kur siust nebezinau... unsure.gif

Padekit man 4u.gif
Atsakyti
na as pati apie si dalyka neseniai isgirdau ir labai jau uzsivedziau, nes mano vestuvines nuotraukos vis dar kompaktuose guli, nors 2 metai praejo doh.gif tik as darysiu ispanu siuloma varianta blush2.gif taip galima pasidaryti ir nestumo knygele, ir kudikio knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2009 06 25, 17:45)
na as pati apie si dalyka neseniai isgirdau ir labai jau uzsivedziau, nes mano vestuvines nuotraukos vis dar kompaktuose guli, nors 2 metai praejo  doh.gif  tik as darysiu ispanu siuloma varianta  blush2.gif  taip galima pasidaryti ir nestumo knygele, ir kudikio knyga  thumbup.gif

Kas cia per variantas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 06 25, 21:44)
Kas cia per variantas?  biggrin.gif

na ispanijoje gyvenu, tad ir ispaniskus variantus man geriau ir pigiau darytis. tik gaila, kad lietuviu kalbos raideliu nera unsure.gif
Atsakyti