Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 17:28)
Cia nuotraukytes fotgrafes darytos, bet esu dariusi fotoknyga ir is skanuotu nuotrauku ir is prastos kokybes. Tai galiu pasakyti,kad didelio skirtumo spaudos kokybeje nemaciau  blush2.gif
Geri kadrai gerai gaunasi smile.gif
Mano dukrytes krikstynu knyga padariau A5 formatu. Tai man kainavo 70 lt, A4 formatu esu dariusi dovana 40-mecio proga,kainavo apie 80 lt  blush2.gif

Aciu uz informacija. Tik dar norejau paklaust, o kas nuskanuoja? Ar cia pats turi nuskanuoti ir nunesti? ax.gif O tos kainos cia spaustuvej ?
Atsakyti
Sveiki,

Ruošiuosi tėvelio 80-mečiui, mane sudomino idėja apie foto knygą. Pririnkau senų nuotraukų ir ką dabar su jomis daryti - ar skanuoti, ar vežti į spaustuvę ir jie ten jas patys nusiskanuos? 4u.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liivija @ 2009 02 22, 20:28)
Sveiki,

Ruošiuosi tėvelio 80-mečiui, mane  sudomino idėja apie foto knygą. Pririnkau senų nuotraukų ir ką dabar su jomis daryti - ar skanuoti, ar vežti į spaustuvę ir jie ten jas patys nusiskanuos?  4u.gif
Ačiū  smile.gif

galima ir patiems skanuoti - pigiau iseitu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 10, 17:39)
Va musu kaime darytos fotoknygos  mirksiukas.gif
user posted image

Kas čia per viršelis? Kaip foto albumo (matau ten ir nuotraukytę viduryje) ar kaip knygos?

QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 16:28)
Mano dukrytes krikstynu knyga padariau A5 formatu. Tai man kainavo 70 lt, A4 formatu esu dariusi dovana 40-mecio proga,kainavo apie 80 lt  blush2.gif

Čia toje spaustuvėje spausdinant? Per kiek laiko jie padaro? Kiek lapų buvo abejose Jūsų knygose? Nes vien formatas netiksliai apibūdina esmę blush2.gif Ir dar klausimėlis- maketą darėt pati ar spaustuvė maketavo?
Atsakyti
Mane irgi domina per kiek laiko jie atspausdina? blush2.gif
Atsakyti
as tik uz foto knyga, nerealus siu dienu stebuklas kaip as sakau.Labai faina knyga, o svarbiausia kaip kakzuri jau rase galima ir dizianeriu pasijusti, vsika paciai padaryti, keisti n kartu ir pasidaryti tikrai tokia kokia nori.o svarbiausiai tai kad atkeliavo i lietuva ir galima jau ir cia pasidaryti ir pigiau ir greiciau.as kap tik vaiko krikstynu foto dariausi, tai pasidarem ir sau ir kriksto tevam kaip dovana.
jei ka domina tai gali daugiau pasikaityti cia:
http://www.fotoknygos.lt/

Nustebino labai gera kokybe, ir greitai padare per viena diena, vakare issiunciau , o kitos dienos vakara jau turejau.Ir dar labai faina, kad gali padaryti koki nori virseli, su langeliu , su apskritimu ir dar nezinau kiek variantu jei turi.

Zodziu likau tikrai patenkinta, dabar renku siaip grazias nuotraukas vaikui padarysiu albuma.
Atsakyti
Įdomu, kad jau daug kas Lietuvoje pradėjo gaminti foto knygas bigsmile.gif Kai aš domėjausi vasarą, tai buvo berods tik pora įmonių - brukne.com ir dar viena, Naugarduko g., visa kita- užsienyje... Dabar, kai jau reikia rinktis- yra iš ko bigsmile.gif
Tikriausiai reikės paskirti kokią dieną ir apvažiuoti tas įmones, kad galėčiau palyginti spaudos kokybę g.gif

QUOTE(MaTo @ 2009 02 23, 19:30)
Nustebino labai gera kokybe, ir greitai padare per viena diena, vakare issiunciau , o kitos dienos vakara jau turejau.

bigsmile.gif
o užsakinėjot internetu? Prieš tai "gyvai" neteko apžiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 23, 19:39)
Kas čia per viršelis? Kaip foto albumo (matau ten ir nuotraukytę viduryje) ar kaip knygos?
Čia toje spaustuvėje spausdinant? Per kiek laiko jie padaro? Kiek lapų buvo abejose Jūsų knygose? Nes vien formatas netiksliai apibūdina esmę  blush2.gif  Ir dar klausimėlis- maketą darėt pati ar spaustuvė maketavo?

Virselis yra panaudotas kartonas, trauktas metalizuotu popieriumi. Galima pasirinkti virselius. Gali buti laminuoti,gali buti paparasti,kaip pries tai rase: su norimos formos iskirstu langeliu. Pas mane fotoknygoje ant virselio uzklijuotas elementarus lipdukas su vaiko nuotrauka. Dabar ruosiu savo vestuviu fotoknyga, tai darysiu formatu 30x30 cm ir su iskirsta kvadrato formos kiauryme virselyje, pro kuria matysis linksmiausia musu vestuviu akimirka blush2.gif
Spausdinau spaustuvej,pagamina tikrai labai greitai. Puslapiu skaicius vienoje buvo 24 psl, kitoje 26 psl. Labai dideles reiksmes kainai puslapiu skaicius nedaro, skyresi keliais litais kiek pamenu.
Maketus ir nuotraukas tvarkiausi ir retusavau pati (toki darba esu dirbusi),taip isejo pigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 23 vasario 2009 - 22:42
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 23, 22:42)
Virselis yra panaudotas kartonas, trauktas metalizuotu popieriumi. Galima pasirinkti virselius. Gali buti laminuoti,gali buti paparasti,kaip pries tai rase: su norimos formos iskirstu langeliu. Pas mane fotoknygoje ant virselio uzklijuotas elementarus lipdukas su vaiko nuotrauka. Dabar ruosiu savo vestuviu fotoknyga, tai darysiu formatu 30x30 cm ir su iskirsta kvadrato formos kiauryme virselyje, pro kuria matysis linksmiausia musu vestuviu akimirka  blush2.gif
Spausdinau spaustuvej,pagamina tikrai labai greitai. Puslapiu skaicius vienoje buvo 24 psl, kitoje 26 psl. Labai dideles reiksmes kainai puslapiu skaicius nedaro, skyresi keliais litais kiek pamenu.
Maketus ir nuotraukas tvarkiausi ir retusavau pati (toki darba esu dirbusi),taip isejo pigiau  ax.gif

Ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif
O tas variantas irgi toje spaustuvėje darytas? Jie ir viršelį padarė?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 23, 23:49)
Ačiū už išsamų atsakymą  4u.gif
O tas variantas irgi toje spaustuvėje darytas? Jie ir viršelį padarė?

I sveikata mirksiukas.gif
Taip, virseliai daryti spaustuveje 4u.gif Man be sidabrinio dar labai patiko juodas matinis virselis. Tikrai solidziai atrodo. Siaip yra nemazas pasirinkimas virseliu.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 23, 22:53)
I sveikata  mirksiukas.gif
Taip, virseliai daryti spaustuveje  4u.gif Man be sidabrinio dar labai patiko juodas matinis virselis. Tikrai solidziai atrodo. Siaip yra nemazas pasirinkimas virseliu.

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 23, 23:39)
Įdomu, kad jau daug kas Lietuvoje pradėjo gaminti foto knygas  bigsmile.gif  Kai aš domėjausi vasarą, tai buvo berods tik pora įmonių - brukne.com ir dar viena, Naugarduko g., visa kita- užsienyje... Dabar, kai jau reikia rinktis- yra iš ko  bigsmile.gif
Tikriausiai reikės paskirti kokią dieną ir apvažiuoti tas įmones, kad galėčiau palyginti spaudos kokybę  g.gif
bigsmile.gif
o užsakinėjot internetu? Prieš tai "gyvai" neteko apžiūrėti?

Spaudos kokybe manes nenuvyle. Tik nereikia sukelti nuotraukoms rezoliucijos. Maximum 300 dpi palikit, nes spausdina skaitmenines masinos ir joms dideles rezoliucijos nereikia tongue.gif Labai nustebino skanuotu nuotrauku kokybe... Jas mazai retusavau, norejau palikti autentiskuma, tai galiu pasakyti atrode gal kiek ir geriau nei originalai.... biggrin.gif g.gif Fotoknyga tikrai gera dovana brandaus jubiliejaus proga,kai galima sudeti 50-ties metu senumo nuotraukas,jos atrodys tikrai gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 15 lapkričio 2009 - 13:53