Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

Labukas,

siandien gavau savo fotoknyga, dariausi siuo adresu: http://www.picturehappy.lt/photobooks/.
Rezultatas tikrai nudziugino. Knyga tikrai bus sauni dovana mamai jubiliejaus proga. I ja prirasiau tekstu, sudejau 80 nuotrauku. Nuotrauku kokybe nera ideali, taciau mano tikslas buvo padaryti tam tikra gyvenimo etapu knyga ir manau tai pavyko. Be to, siame tinklapyje rodo nuolat kokia yra nuotraukos kokybe, tad galima pakeisti geresne, jei turite. Dar labai svarbu atkreipti demesi i fonus, tekstu dydzius, sriftus ir pan. Nuotrauku sudeliojimas uztrunka laiko, taciau rezultatas saunus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgina @ 2009 01 28, 17:52)
Labukas,

siandien gavau savo fotoknyga, dariausi siuo adresu:  http://www.picturehappy.lt/photobooks/.
Rezultatas tikrai nudziugino. Knyga tikrai bus sauni dovana mamai jubiliejaus proga. I ja prirasiau tekstu, sudejau 80 nuotrauku. Nuotrauku kokybe nera ideali, taciau mano tikslas buvo padaryti tam tikra gyvenimo etapu knyga ir manau tai pavyko. Be to, siame tinklapyje rodo nuolat kokia yra nuotraukos kokybe, tad galima pakeisti geresne, jei turite. Dar labai svarbu atkreipti demesi i fonus, tekstu dydzius, sriftus ir pan. Nuotrauku sudeliojimas uztrunka laiko, taciau rezultatas saunus... 4u.gif

paziurejau,labai saunias fotoknygas cia galima paisdaryti. Tik formatas man nelabai.Norisi kvadratinio arba A5 (puse A4). O siaip, tai ideja superine!
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 01 30, 18:36)
paziurejau,labai saunias fotoknygas cia galima paisdaryti. Tik formatas man nelabai.Norisi kvadratinio arba A5 (puse A4). O siaip, tai ideja superine!

Kam viska darytis Latvijoje kai galima pasidaryti ir ant musu Lietuveles smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu viena klausymeli del fotoknygos, kaip pastebejau ant jusu pavyzdiu, foto gaunasi tarsi baltame remelyje, o as noreciau, kad foto butu ant viso lapo, be jokiu remeliu. Kazin ar tai imanoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 12, 14:00)
Sveikos mamytes  4u.gif
Turiu viena klausymeli del fotoknygos, kaip pastebejau ant jusu pavyzdiu, foto gaunasi tarsi baltame remelyje, o as noreciau, kad foto butu ant viso lapo, be jokiu remeliu. Kazin ar tai imanoma?  blush2.gif

jei neklystu-tai imanoma. Tik foto turi buti kokybiskos, ausktos rezoliucijos.
Atsakyti
isbandziau programa, superinis dalykas. dekui jums uz idejas sventems smile.gif
Atsakyti
prasom drinks_cheers.gif
Ka kam dovanosit?
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 12, 15:08)
jei neklystu-tai imanoma. Tik foto turi buti kokybiskos, ausktos rezoliucijos.

Na kokybe lyg tai gera blush2.gif , siandien pamatem, kad brukne.com turi tokius pavyzdzius. Gal kas daresi ten? Kazkaip temoje neradau atsiliepimu apie brukne blush2.gif
Rasiliukas, o kur jus daret savo fotoknyga? Labai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 14, 00:09)
Na kokybe lyg tai gera  blush2.gif , siandien pamatem, kad brukne.com turi tokius pavyzdzius. Gal kas daresi ten? Kazkaip temoje neradau atsiliepimu apie brukne  blush2.gif
Rasiliukas, o kur jus daret savo fotoknyga? Labai graziai atrodo  mirksiukas.gif

Va vakar tokia parsiveziau. Mano dukrytes krikstynu fotoknyga 4u.gif

Nuotraukas tvarkiau pati, o gaminau S. Jokuzio spaustuveje.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 14 vasario 2009 - 08:55
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 09:48)
Va vakar tokia parsiveziau. Mano dukrytes krikstynu fotoknyga  4u.gif

Aciu labai uz info 4u.gif , jusu krikstynu fotoknyga, butent tas ko mes norime. Vyras sugalvojo padaryti fotoknyga - 1-ieji dukrytes gyvenimo metai. Tvarko, ruosia, kombinoja, tik nezinojome kokia spaustuve pasirinkti, kad atitiktu musu lukescius.
Dar karteli dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 09:48)
Va vakar tokia parsiveziau. Mano dukrytes krikstynu fotoknyga  4u.gif

user posted image
user posted image

Vau kaip grazu thumbup.gif Ir mes tokios norim. Gal kas daro tokias knygeles? Kazin kokia kaina. Musu fotiko nuotraukos tai gana prastos kokybes, taip tikrai nesigaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2009 02 14, 16:35)
Vau kaip grazu  thumbup.gif  Ir mes tokios norim. Gal kas daro tokias knygeles? Kazin kokia kaina. Musu fotiko nuotraukos tai gana prastos kokybes, taip tikrai nesigaus  g.gif

Cia nuotraukytes fotgrafes darytos, bet esu dariusi fotoknyga ir is skanuotu nuotrauku ir is prastos kokybes. Tai galiu pasakyti,kad didelio skirtumo spaudos kokybeje nemaciau blush2.gif
Geri kadrai gerai gaunasi smile.gif
Mano dukrytes krikstynu knyga padariau A5 formatu. Tai man kainavo 70 lt, A4 formatu esu dariusi dovana 40-mecio proga,kainavo apie 80 lt blush2.gif
Atsakyti