Labukas,
siandien gavau savo fotoknyga, dariausi siuo adresu: http://www.picturehappy.lt/photobooks/.
Rezultatas tikrai nudziugino. Knyga tikrai bus sauni dovana mamai jubiliejaus proga. I ja prirasiau tekstu, sudejau 80 nuotrauku. Nuotrauku kokybe nera ideali, taciau mano tikslas buvo padaryti tam tikra gyvenimo etapu knyga ir manau tai pavyko. Be to, siame tinklapyje rodo nuolat kokia yra nuotraukos kokybe, tad galima pakeisti geresne, jei turite. Dar labai svarbu atkreipti demesi i fonus, tekstu dydzius, sriftus ir pan. Nuotrauku sudeliojimas uztrunka laiko, taciau rezultatas saunus...
QUOTE(Virgina @ 2009 01 28, 17:52)
Labukas,
siandien gavau savo fotoknyga, dariausi siuo adresu: http://www.picturehappy.lt/photobooks/.
Rezultatas tikrai nudziugino. Knyga tikrai bus sauni dovana mamai jubiliejaus proga. I ja prirasiau tekstu, sudejau 80 nuotrauku. Nuotrauku kokybe nera ideali, taciau mano tikslas buvo padaryti tam tikra gyvenimo etapu knyga ir manau tai pavyko. Be to, siame tinklapyje rodo nuolat kokia yra nuotraukos kokybe, tad galima pakeisti geresne, jei turite. Dar labai svarbu atkreipti demesi i fonus, tekstu dydzius, sriftus ir pan. Nuotrauku sudeliojimas uztrunka laiko, taciau rezultatas saunus...
paziurejau,labai saunias fotoknygas cia galima paisdaryti. Tik formatas man nelabai.Norisi kvadratinio arba A5 (puse A4). O siaip, tai ideja superine!
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 01 30, 18:36)
paziurejau,labai saunias fotoknygas cia galima paisdaryti. Tik formatas man nelabai.Norisi kvadratinio arba A5 (puse A4). O siaip, tai ideja superine!
Kam viska darytis Latvijoje kai galima pasidaryti ir ant musu Lietuveles
Sveikos mamytes
Turiu viena klausymeli del fotoknygos, kaip pastebejau ant jusu pavyzdiu, foto gaunasi tarsi baltame remelyje, o as noreciau, kad foto butu ant viso lapo, be jokiu remeliu. Kazin ar tai imanoma?
Turiu viena klausymeli del fotoknygos, kaip pastebejau ant jusu pavyzdiu, foto gaunasi tarsi baltame remelyje, o as noreciau, kad foto butu ant viso lapo, be jokiu remeliu. Kazin ar tai imanoma?
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 12, 14:00)
Sveikos mamytes
jei neklystu-tai imanoma. Tik foto turi buti kokybiskos, ausktos rezoliucijos.
isbandziau programa, superinis dalykas. dekui jums uz idejas sventems
prasom
Ka kam dovanosit?
Ka kam dovanosit?
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 12, 15:08)
jei neklystu-tai imanoma. Tik foto turi buti kokybiskos, ausktos rezoliucijos.
Na kokybe lyg tai gera , siandien pamatem, kad brukne.com turi tokius pavyzdzius. Gal kas daresi ten? Kazkaip temoje neradau atsiliepimu apie brukne
Rasiliukas, o kur jus daret savo fotoknyga? Labai graziai atrodo
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 14, 00:09)
Na kokybe lyg tai gera , siandien pamatem, kad brukne.com turi tokius pavyzdzius. Gal kas daresi ten? Kazkaip temoje neradau atsiliepimu apie brukne
Va vakar tokia parsiveziau. Mano dukrytes krikstynu fotoknyga
Nuotraukas tvarkiau pati, o gaminau S. Jokuzio spaustuveje.
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 09:48)
Aciu labai uz info , jusu krikstynu fotoknyga, butent tas ko mes norime. Vyras sugalvojo padaryti fotoknyga - 1-ieji dukrytes gyvenimo metai. Tvarko, ruosia, kombinoja, tik nezinojome kokia spaustuve pasirinkti, kad atitiktu musu lukescius.
Dar karteli dekoju
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 02 14, 09:48)
Vau kaip grazu Ir mes tokios norim. Gal kas daro tokias knygeles? Kazin kokia kaina. Musu fotiko nuotraukos tai gana prastos kokybes, taip tikrai nesigaus
QUOTE(liliux4 @ 2009 02 14, 16:35)
Vau kaip grazu Ir mes tokios norim. Gal kas daro tokias knygeles? Kazin kokia kaina. Musu fotiko nuotraukos tai gana prastos kokybes, taip tikrai nesigaus
Cia nuotraukytes fotgrafes darytos, bet esu dariusi fotoknyga ir is skanuotu nuotrauku ir is prastos kokybes. Tai galiu pasakyti,kad didelio skirtumo spaudos kokybeje nemaciau
Geri kadrai gerai gaunasi
Mano dukrytes krikstynu knyga padariau A5 formatu. Tai man kainavo 70 lt, A4 formatu esu dariusi dovana 40-mecio proga,kainavo apie 80 lt