aš tokią knygą Picture Happy užsisakiau. Patiko labai. Jau antrą redaguoju. Taigi aš irgi UŽ
O gal kas zinote kokia nemokama programele kur galeciau pati sumoketuoti fotoknyga?
aciu
Nes cia vienas puslapiukas kaip ir buvo parodytas,bet ten kazkaip nerandu kaip pradeti daryti
aciu
Nes cia vienas puslapiukas kaip ir buvo parodytas,bet ten kazkaip nerandu kaip pradeti daryti
www.tuka.lt
nesenai atsirado si paslauga, bandysiu pratikrint teikiamu paslaugu kokybe
jei kas isbandys pirmiau, arba gal jau yra susidures, laukiami komentarai
nesenai atsirado si paslauga, bandysiu pratikrint teikiamu paslaugu kokybe
jei kas isbandys pirmiau, arba gal jau yra susidures, laukiami komentarai
Aciu,kad parodei sia nuoradele, she, cia yra nemokama programele kuria parsisiunciau ir tikiuosi pati pasidaryti
Parašykit mergaitės būtinai, kaip padarė fotoknygą brukne.com nes mamos jubiliejus sausį, norėčiau daryt tokią dovaną, o Šiauliai man arčiau nei Vilnius
Sveikos,
labai norėčiau sužinoti apie Lietuvoje gamintų fotoknygų kokybę. Norėčiau mamos jubiliejui užsisakyti, bet labai domina kokybė.
Labai lauksiu atsiliepimų.
labai norėčiau sužinoti apie Lietuvoje gamintų fotoknygų kokybę. Norėčiau mamos jubiliejui užsisakyti, bet labai domina kokybė.
Labai lauksiu atsiliepimų.
Dariausi knyga tuka.lt
kokybe irisimo: liuks,
kokybe spaudos: 7 balai is 10 (kaip fotografe - priekabiai vertinant), bet visi kas ziurejo, tiems labai patiko ir nieko blogo neiziurejo. Jei yra noras, galit pas mane i studija uzsukt, guli pavyzdys
kokybe irisimo: liuks,
kokybe spaudos: 7 balai is 10 (kaip fotografe - priekabiai vertinant), bet visi kas ziurejo, tiems labai patiko ir nieko blogo neiziurejo. Jei yra noras, galit pas mane i studija uzsukt, guli pavyzdys
butu idomu pamatyt.
As kitur uzsisakiau fotoknyga, nu rezultatas manes nedziugino. Kur tikejausi kad gausis blogiau gavosi puikia, o kur fotkinta su geresniu fotiku gavosi baisiai. Zadejau dovanu duot, bet geda rodyt. Pasibandysiu kituose kaip daro.
As kitur uzsisakiau fotoknyga, nu rezultatas manes nedziugino. Kur tikejausi kad gausis blogiau gavosi puikia, o kur fotkinta su geresniu fotiku gavosi baisiai. Zadejau dovanu duot, bet geda rodyt. Pasibandysiu kituose kaip daro.
QUOTE(paggy_bundy @ 2008 12 24, 15:15)
butu idomu pamatyt.
Nesvarbu su kokiu fotiku fotografuota, svarbu pati nuotraukos kokybe. Esme sudaro rezoliucija ir ISO. Daznai zmones labai apsigauna, nes monitoriuje isdidinta foto atrodo gerai, o spaudoje ji gali buti nebetinkama.
jei nori atsiusk man sulyginimui tu foto pvz. nekeisdama dydziu, tokiais kaip siuntei, pasakysiu ar tokia kokybe gavos del pacios foto ar spaustuves kaltes. jei istikro spaustuves - tuomet turi pilna teise prasyt perdaryt. parasyk i az
QUOTE(Gato negro @ 2007 09 15, 10:25)
na kaina nuo kokybės priklauso ir lapų skaičiaus, mažiausiai 65lt, kokybiškiausia 104lt.
va tas puslapis:
http://www.picturehappy.lt/photobooks/
va tas puslapis:
http://www.picturehappy.lt/photobooks/
manau fainas toks daiktciukas
Papildyta:
kuo didesni pixseliai nuotraukos tuo jin ryskesne geresne
o kai sumazini(skaiciukus) tai isvis foto susilieja o dar kai atspauzdini tai isvis kosmaras gaunasi
merginos kas uzsakinejote is tukas.kt ten tik landscape knygas daro?
Atrodo, kad daro www.copymaster.lt ir landscape ir portrait