Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

aš tokią knygą Picture Happy užsisakiau. Patiko labai. Jau antrą redaguoju. Taigi aš irgi UŽ biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas zinote kokia nemokama programele kur galeciau pati sumoketuoti fotoknyga?
aciu 4u.gif
Nes cia vienas puslapiukas kaip ir buvo parodytas,bet ten kazkaip nerandu kaip pradeti daryti blush2.gif
Atsakyti
www.tuka.lt

nesenai atsirado si paslauga, bandysiu pratikrint teikiamu paslaugu kokybe tongue.gif
jei kas isbandys pirmiau, arba gal jau yra susidures, laukiami komentarai
Atsakyti
Aciu,kad parodei sia nuoradele, she, 4u.gif cia yra nemokama programele kuria parsisiunciau ir tikiuosi pati pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Parašykit mergaitės būtinai, kaip padarė fotoknygą brukne.com nes mamos jubiliejus sausį, norėčiau daryt tokią dovaną, o Šiauliai man arčiau nei Vilnius ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai norėčiau sužinoti apie Lietuvoje gamintų fotoknygų kokybę. Norėčiau mamos jubiliejui užsisakyti, bet labai domina kokybė.
Labai lauksiu atsiliepimų. 4u.gif
Atsakyti
Dariausi knyga tuka.lt
kokybe irisimo: liuks,
kokybe spaudos: 7 balai is 10 (kaip fotografe - priekabiai vertinant), bet visi kas ziurejo, tiems labai patiko ir nieko blogo neiziurejo. Jei yra noras, galit pas mane i studija uzsukt, guli pavyzdys tongue.gif
Atsakyti
butu idomu pamatyt.
As kitur uzsisakiau fotoknyga, nu rezultatas manes nedziugino. Kur tikejausi kad gausis blogiau gavosi puikia, o kur fotkinta su geresniu fotiku gavosi baisiai. doh.gif Zadejau dovanu duot, bet geda rodyt. Pasibandysiu kituose kaip daro.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2008 12 24, 15:15)
butu idomu pamatyt.
As kitur uzsisakiau fotoknyga, nu rezultatas manes nedziugino. Kur tikejausi kad gausis blogiau gavosi puikia, o kur fotkinta su geresniu fotiku gavosi baisiai.  doh.gif  Zadejau dovanu duot, bet geda rodyt. Pasibandysiu kituose kaip daro.

Nesvarbu su kokiu fotiku fotografuota, svarbu pati nuotraukos kokybe. Esme sudaro rezoliucija ir ISO. Daznai zmones labai apsigauna, nes monitoriuje isdidinta foto atrodo gerai, o spaudoje ji gali buti nebetinkama.
jei nori atsiusk man sulyginimui tu foto pvz. nekeisdama dydziu, tokiais kaip siuntei, pasakysiu ar tokia kokybe gavos del pacios foto ar spaustuves kaltes. jei istikro spaustuves - tuomet turi pilna teise prasyt perdaryt. parasyk i az
Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2007 09 15, 10:25)
na kaina nuo kokybės priklauso ir lapų skaičiaus, mažiausiai 65lt, kokybiškiausia 104lt.

va tas puslapis:
http://www.picturehappy.lt/photobooks/

manau fainas toks daiktciukas thumbup.gif
Papildyta:
kuo didesni pixseliai nuotraukos tuo jin ryskesne geresne
o kai sumazini(skaiciukus) tai isvis foto susilieja o dar kai atspauzdini tai isvis kosmaras gaunasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 25 gruodžio 2008 - 21:09
merginos kas uzsakinejote is tukas.kt ten tik landscape knygas daro?
Atsakyti
Atrodo, kad daro www.copymaster.lt ir landscape ir portrait
smile.gif
Atsakyti