Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(Pookelis @ 2008 04 30, 17:10)
Na va, gavom ir mes savo foto knygą. Tikėjausi stebuklo, deja... Labai nusivyliau nuotraukų kokybe. Pasiėmus paprastą nuotrauką labai skiriasi. Tų pinigų, kuriuos sumokėjau tikrai neverta, dariau per picturehappy. Jau geriau būčiau nusipirkus gerą odinį albumą, pasidarius fotkes per fotopigiau, susiklijavus, būtų manau geresnis variantas.
Šiaip pati foto knyga nieko, tik ta nuotraukų kokybė, ne "ledas" ir tiek
Įdomu, kaip ausram1 įspūdžiai

As irgi galvoju ja parsisiust,bet jeigu nuotraukos prastos tai gal tikrai albumas geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(g.daiva @ 2008 05 14, 18:34)
As irgi galvoju ja parsisiust,bet jeigu nuotraukos prastos tai gal tikrai albumas geriau g.gif

arba mėginti kitos firmos (buvo kalbėta apie kodaka).
Atsakyti
Siaip tai labai idomu g.gif niekad nebuvau girdejusi.Tai vis tik kur geriausia?Kokybe ir pan?Jau tiek aptaret nei nebezinau i kuria puse dairytis blush2.gif
Atsakyti
Uzsisakiau sia savaite mini foto knyga is KODAK ir foto knyga is Picture happy.
Manau gausiu dar si menesi is Picture, o KODAK veliau, tada galesiu palyginti ir pasakyti, kaip su kokybe.

Kaina - Kodak buvo akcija, tai sumokejau puse kainos, 50 Lt., apie 85 foto iejo.
Picture Happy - nebepamenu kiek foto sukisau, gal kokias 65, kainavo virs 90 Lt.
Cia kainos jau su atsiuntimu.
Papildyta:
QUOTE(dimming @ 2008 05 13, 10:00)
o gal kas zino ar Lietuvoj gal jau yra kazkas panasaus i foto knyga?

reikia ziureti www.brukne.lt
Atsakyti
Gavau ir aš išsvajotą foto knygą (užsakinėjau Kodak gallery) ir, deja, nusivyliau verysad.gif . Gavau tikrai ne tai, ko tikėjausi. Popierius iš tiesų nėra toks stebuklingai geras, kokį žada internetiniame puslapyje (parduodamose foto knygose, pvz.Lietuva ar kt. popierius yra gerokai geresnis, nors jie būtent tokį žada), o ir kokybė nuotraukų gana prasta. Vienintelis dalykas, kuris patiko, tai knygos įrišimas. daugiau tokių knygų mano namuose tikriausiai nebebus, grįšiu prie seno, patikrinto ir nuostabaus tikro nuotraukų albumo smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituku: 21 birželio 2008 - 21:45
nebepamenu rashiau ar ne pasidariau ash is picture happy, man patinka, sakiau darysiu ir savo kelioniu aprashymus, man daug fainiau knyga, del popieriaus priekaistu neturiu, nesistikejau, kad bus nuotrauku popieriaus kokybe, viskas kaip normalioj knygoj, tik irishimas nepatiko, nes pirmi lapai normaliai ties surishimu, o paskutiniai jau nuotraukos saskaita keli milimetrai nuotraukos nebeatsivercia, na ne taip baisiai, tik jei buciau zinojus buciau nuotraukas kitaip apkarpinejus ar stumdzius

bet visdelto ash uz knyga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gato negro: 23 birželio 2008 - 16:07
QUOTE(copita @ 2008 06 25, 16:53)
Maciau as fotoknygas, pagamintas picture happy, bet ju irisimas tikrai labai prastas (pirmieji lapai tiesiog priklijuoti ir viskas ant ju kaba), maciau ir Kodak foto knygas (tik ne Lietuvoje).
Tai va, merginos, noriu Jums pasakyti, kad galim Jums pasiulyti mix'a, nuotrauku kokybe, plius kokybiska irisima, kadangi Kodak'as dirba su ta pacia irisimo kompanija - Unibind (www.unibind.com), o nuotraukos, Jusu tekstai bei Jusu sukurtas fonas yra spausdinami ant dvipusio fotopopieriaus ir dar laminuojami.
Visa tai - jau Vilniuje.
Kaina? - apie 80Lt prasideda, siaip viskas priklauso nuo lapu skaiciaus...gali buti ir maziau, ir daugiau...  thumbup.gif  rekomenduoju pabandyti thumbup.gif

o tik Vilniuje? ar galima internetu tarkim uzsisakyti kazkaip? esu is Kauno 4u.gif
Atsakyti
As fotoknyga dariausi mindaugo gatvej. Is pradziu nuotraukytes kaip pati norejau su nemokama programele susideliojau, nunesiau jiems visa tai irasius i CD ir po keliu dieneliu pasiemiau grazuteli fotoalbuma. Kokybe man tikrai patiko, nebuvo uz ko uzsikabinti. Man cia fotografas mano juos rekomendavo 4u.gif

Jei kam reiktu kontaktu rasykit, pasidalinsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tauskalyte @ 2008 06 27, 18:43)
o tik Vilniuje? ar galima internetu tarkim uzsisakyti kazkaip? esu is Kauno  4u.gif

pabandyk jiems parasyti, maza ka gal jau ir Kaune padarys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leila83 @ 2008 08 06, 14:34)
As fotoknyga dariausi mindaugo gatvej. Is pradziu nuotraukytes kaip pati norejau su nemokama programele susideliojau, nunesiau jiems visa tai irasius i CD ir po keliu dieneliu pasiemiau grazuteli fotoalbuma. Kokybe man tikrai patiko, nebuvo uz ko uzsikabinti. Man cia fotografas mano juos rekomendavo  4u.gif

Jei kam reiktu kontaktu rasykit, pasidalinsiu  mirksiukas.gif
Papildyta:
pabandyk jiems parasyti, maza ka gal jau ir Kaune padarys wink.gif

o kiek kainavo visas tas reikalas?
kiek fotonuotraukų tilpo?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2008 08 06, 14:54)
o kiek kainavo visas tas reikalas?
kiek fotonuotraukų tilpo?

uz visa foto knyga mokejau apie 100 Lt., o nuotrauku idejau tikrai labai daug 4u.gif pabandyk parsisiust programa is www.unibind.com tada eik i MYBOOK . ir pasideliok nuotraukas, matysi kaip atrodo apytikriai. Man gavos apie 20 lapu po 3 nuotraukas kiekvienam puslapy dejau plius komentaru pasirasiau. pradzioj sunkoka, bet poto apsipranti smile.gif man patiko kad pati susidedu foto kaip noriu
Atsakyti
Lietuvoje radau brukne.com. Parasiau jiems laiska, su begale klausimu, tai laukiu atsakymo smile.gif.
dar yra toks jalbum.net. Galima kurti internetinius albumus - esu isbandziusi. Knygas ir jie spausdina, bet neteko gamintis. Buvau uzsakiusi Prancuzijoje ten jau seniai tokia paslauga teikia (kai gyvenau), bet taip ir negavom..sad.gif
Atsakyti
O gal kas nors darėtės fotoknygas brukne.com? Labai apsidžiaugiau, kad ši įmonė mano gyvenmąjame mieste - Šiauliuose - yra. Kokių atsiliepimų turite dėl kokybės, įrišimo ir pan?
Atsakyti