Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

niu ir as labais susidomejau gal reikes ir man pabandyti,o per kiek laiko atsiuncia?
Atsakyti
Klausimas bandziusioms - ar galetumete nupasakoti kokio storio tu fotoknygu popierius? panasiai kaip daugumos lankstuku, meniniu albumu o gal tokio storio kaip nuotraukos? ir dar gal zinote kokiu budu jos spausdintos - lazeriniu, ofsetiniu? jei ofretas - tai paziurejus is arciau turetu matytis toks smulkus kaip taskiuku tinklelis.
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2007 11 05, 18:12)
Klausimas bandziusioms - ar galetumete nupasakoti kokio storio tu fotoknygu popierius?  panasiai kaip daugumos lankstuku, meniniu albumu o gal tokio storio kaip nuotraukos? ir dar gal zinote kokiu budu jos spausdintos - lazeriniu, ofsetiniu? jei ofretas - tai paziurejus is arciau turetu matytis toks smulkus kaip taskiuku tinklelis.

musu fotografas čiupinejo , tai sake kad skaitmenine poligrafija- ka tai reiškia nesupratau. bet kiek aš žiūrėjau, tai taškiukų jokiu nepastebėjau viskas vientisa, na netaip kaip būna su rašaliniu printeriu smile.gif)
popierius pakankamai storas, jei knygos storis apie 1cm, o pavirshiu-50psl
storiau uz katalogus, va turiu kalendoriu pakabinama ( dan sukker receptai ), tai kazkas panašaus, tvirtas ir slidokas popierius arba gal kaip hobby hall viršelis
seniai čiupinejau, bet kiek atsimenu kazkas panašaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gato negro: 07 lapkričio 2007 - 12:24
Glavoju, kad ir Lietuvoje kažką panašaus galėtumėt pasidaryti, tik reikėtų mokančio dirbti su grafinėmis programomis. Pasidarei maketą - ir kokioje nors spaustuvėje galėtų puikiausiai atspausti. kaina, manau, gautųsi panaši wink.gif
Atsakyti
laba diena,
gal kas neseniai užsisakėt knyga iš picturehappy? kaip kokybė ir kažin kodėl sumažėjo pasirinkimas viršelio spalvų? o sumokėti galima ir litais?
pasidalinkit patirtim, tiesa o jeigu nuotraukos senos nespalvotos ar normaliai gaunasi?
gal kas bandėt parašykit prašau ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
aš esu darius dvi knygas: vieną užsakiau sesei gimtadieniui dovanai, kitą - savo dukrai - sausio mėn. Taip, kad visai šviežios naujienos tongue.gif Atsiunčia +/- per dvi savaites (na, man sutapo prieškalėdinis-pokalėdinis laikotarpis, kai apkrauti paštai, gal dėl to taip ilgai). Kokybe esu labai patenkinta. Litais mokėti galima - pavedimas daromas per Hansa banką.
Įkėlus nuotrauką, galima pažiūrėti, kokia nuotarukos kokybė (rašo, arba kokybė puiki, gera arba "silpnas, neįskaitomas"). Bet netgi kai rašo, kad neįskaitoma, vaizdas knygoje pakankamai geras (aš dėjau keletą skanuotų nuotraukų - kokybė silpnesnė bei keletą padidintų - irgi kokybė siplnesnė).
Tikrai rekomenduoju - super dalykas. O dar kai parenki tekstą tinkamą - mano ir sesuo ašarą nuvarvino, ir dukra: taip joms gražu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Liagushka @ 2008 02 02, 21:21)
aš esu darius dvi knygas: vieną užsakiau sesei gimtadieniui dovanai, kitą - savo dukrai - sausio mėn. Taip, kad visai šviežios naujienos  tongue.gif  Atsiunčia +/- per dvi savaites (na, man sutapo prieškalėdinis-pokalėdinis laikotarpis, kai apkrauti paštai, gal dėl to taip ilgai). Kokybe esu labai patenkinta. Litais mokėti galima - pavedimas daromas per Hansa banką.
Įkėlus nuotrauką, galima pažiūrėti, kokia nuotarukos kokybė (rašo, arba kokybė puiki, gera arba "silpnas, neįskaitomas"). Bet netgi kai rašo, kad neįskaitoma, vaizdas knygoje pakankamai geras (aš dėjau keletą skanuotų nuotraukų - kokybė silpnesnė bei keletą padidintų - irgi kokybė siplnesnė).
Tikrai rekomenduoju - super dalykas. O dar kai parenki tekstą tinkamą - mano ir sesuo ašarą nuvarvino, ir dukra: taip joms gražu buvo.

labai ačiū už komentarą jau padariau ir išsiunčiau savo foto knygą, tik noriu sužinoti o ją pristato į namus, ar reikia pašte pasiimti? Praėjo savaitė po užsakymo dar negavau nors rašo kad per 2-4darbo dienas. Dar turiu savaitę laiko tikiuosi kad gausiu ?
Atsakyti
QUOTE(ausram1 @ 2008 02 17, 19:39)
Praėjo savaitė po užsakymo dar negavau nors rašo kad per 2-4darbo dienas. Dar turiu savaitę laiko tikiuosi kad gausiu ?

Tikrai gausi.
Pirmiausia e-paštu gausi pranešimą, kad "jūsų užsakymas įvykdytas ir išsiųstas jūsų nurodytu adresu", tada po geros savaitės ateina iš pašto pranešimas, nueini ir pasiimi knygą.
Parašyk, ar patenkinta - įdomu.

Atsakyti
Na va, gavom ir mes savo foto knygą. Tikėjausi stebuklo, deja... Labai nusivyliau nuotraukų kokybe. Pasiėmus paprastą nuotrauką labai skiriasi. Tų pinigų, kuriuos sumokėjau tikrai neverta, dariau per picturehappy. Jau geriau būčiau nusipirkus gerą odinį albumą, pasidarius fotkes per fotopigiau, susiklijavus, būtų manau geresnis variantas.
Šiaip pati foto knyga nieko, tik ta nuotraukų kokybė, ne "ledas" ir tiek
Įdomu, kaip ausram1 įspūdžiai
Atsakyti
o gal kas zino ar Lietuvoj gal jau yra kazkas panasaus i foto knyga?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2008 05 13, 10:00)
o gal kas zino ar Lietuvoj gal jau yra kazkas panasaus i foto knyga?

tikrai yra, buvau radus skelbima per skelbiu.lt berods, ir kazkokiam vestuviu portale irgi maciau, tik kainos aisku didesnes bus nei picturehappy.

is picture Happy uzsisakiau ir as, visumoj gavosi virs 20 lapu, kazkur 61 foto, sumokejau su atsiuntimu beveik 100 lt.
Dabar laukiu ir nerimauju g.gif , nes man kazkaip kai tas foto sudejau tai irgi pasirode kad ten kokybe bus ju lievokoka doh.gif ...
Atsakyti
bandysiu ieskoti, jei kas nors pamatys kur nors info - praneskit:)
Atsakyti