Kažkada dariausi fotoknyga is copy1, man patiko tai, kad galima parsisiųsti programą į savo kompą, nereikia būt prisijungus interneto, norint kelt foto, o beto buvo galima pačiai formuotis nuotraukų vietą, dydį. Dariau ir iš Picturehappy, bet šito formatavimo negalėjau daryti.
Šiuo momentu ieškau, kur būtų galima parsisųsti programą į savo kompą, o foto susidėčiau kaip noriu,padarius išsiųsti atspausdinimui. Kur taip yra, gal kas žinot?
Daremes www.fotobites.lt Viskas patiko, isskyrus tai, kad sukelti nuotraukas sugaisau daug laiko, nes programa luzinejo. Bet produktas puikus. Praktiskaiu nei paprastas nuotrauku albumas, is kurio po kiek laiko ima byreti nuotraukos...
Man fotokknyga atrodo puikus dalykas. Galima susimaketuoti, kaip nori, pasirinkti puslapių skaičių, o ir kainos jų dabar mažesnės nei atskiras nuotraukas darytis. Fotoalbumas faina skrebinančioms mamytėms, galima grožių pasidaryt, o jei tiesiog nuotraukas klijuoti, tai jau kur kas geriau fotoknyga.
Sveiki, parekomenduokite prašau kur galima būti atspausdinti fotoknygą kokybiškai. Esu stipriai nusivylusi kai kurių firmų atspausdintomis fotoknygomis, todėl ieškau tokių gamintojų, kuriem svarbi kokybė, ir iš gerų nuotraukų jie sugeba padaryti gerą fotoknygą. Makėtuoti noriu pati. Man svarbi kokybė spausdinant, kad nebūtų "laikraštinė".
Galima ir į AŽ
Galima ir į AŽ
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2014 08 12, 17:00)
Sveiki, parekomenduokite prašau kur galima būti atspausdinti fotoknygą kokybiškai. Esu stipriai nusivylusi kai kurių firmų atspausdintomis fotoknygomis, todėl ieškau tokių gamintojų, kuriem svarbi kokybė, ir iš gerų nuotraukų jie sugeba padaryti gerą fotoknygą. Makėtuoti noriu pati. Man svarbi kokybė spausdinant, kad nebūtų "laikraštinė".
Galima ir į AŽ
Galima ir į AŽ
Pasidalinkit, kokių firmų fotoknygom nusivylėt
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2014 08 12, 16:00)
Galima ir į AŽ
Galima ir į AŽ
Pasidalinkit, prašau, kokiom firmom nusivylėt
Aš dabar planuoju sūneliui daryti fotoknygą, apsistojau ties www.fotoknyga.com Kaži, kaip apie juos atsiliepimai
man patinka latviuku kokybe,
ir popierius geras ir splvu gama neiskraipyta
picturehappy
ir popierius geras ir splvu gama neiskraipyta
picturehappy
Mes foto knyga gavome vestuviu proga nuo fotografo, esame labai patenkinti
sveikos, ar bandėte su Zoombook? man vis puslapis lūžinėja