Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

Kažkada dariausi fotoknyga is copy1, man patiko tai, kad galima parsisiųsti programą į savo kompą, nereikia būt prisijungus interneto, norint kelt foto, o beto buvo galima pačiai formuotis nuotraukų vietą, dydį. Dariau ir iš Picturehappy, bet šito formatavimo negalėjau daryti.
Šiuo momentu ieškau, kur būtų galima parsisųsti programą į savo kompą, o foto susidėčiau kaip noriu,padarius išsiųsti atspausdinimui. Kur taip yra, gal kas žinot?
Atsakyti
Daremes www.fotobites.lt Viskas patiko, isskyrus tai, kad sukelti nuotraukas sugaisau daug laiko, nes programa luzinejo. Bet produktas puikus. Praktiskaiu nei paprastas nuotrauku albumas, is kurio po kiek laiko ima byreti nuotraukos...
Atsakyti
Man fotokknyga atrodo puikus dalykas. Galima susimaketuoti, kaip nori, pasirinkti puslapių skaičių, o ir kainos jų dabar mažesnės nei atskiras nuotraukas darytis. Fotoalbumas faina skrebinančioms mamytėms, galima grožių pasidaryt, o jei tiesiog nuotraukas klijuoti, tai jau kur kas geriau fotoknyga.
Atsakyti
Aš už fotoknygas nes ten galima ir fona pasirinkti ir nuotraukos jau atspauzdintos. Nes iš albumo vaikai ištraukinėja paskui išsimėto.

Albumus dariau tik krikštynom, nes norėjau, kad tame pačiame albume bųtu ir linkėjimai svečių ir nuotraukos
Atsakyti
As ir uz fotoknygas. Darau viena kart metuose apimant vienus vaiko metus ir per gimtadieni parodau sveciams. Gaunasi mazdaug viena foto per menesi plius jei kokios progos tai ta menesi daugiau. Labai patogu ir grazu!
Atsakyti
Sveiki, parekomenduokite prašau kur galima būti atspausdinti fotoknygą kokybiškai. Esu stipriai nusivylusi kai kurių firmų atspausdintomis fotoknygomis, todėl ieškau tokių gamintojų, kuriem svarbi kokybė, ir iš gerų nuotraukų jie sugeba padaryti gerą fotoknygą. Makėtuoti noriu pati. Man svarbi kokybė spausdinant, kad nebūtų "laikraštinė".

Galima ir į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2014 08 12, 17:00)
Sveiki, parekomenduokite prašau kur galima būti atspausdinti fotoknygą kokybiškai. Esu stipriai nusivylusi kai kurių firmų atspausdintomis fotoknygomis, todėl ieškau tokių gamintojų, kuriem svarbi kokybė, ir iš gerų nuotraukų jie sugeba padaryti gerą fotoknygą. Makėtuoti noriu pati. Man svarbi kokybė spausdinant, kad nebūtų "laikraštinė".

Galima ir į AŽ smile.gif

Pasidalinkit, kokių firmų fotoknygom nusivylėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2014 08 12, 16:00)

Galima ir į AŽ smile.gif

Pasidalinkit, prašau, kokiom firmom nusivylėt 4u.gif

Aš dabar planuoju sūneliui daryti fotoknygą, apsistojau ties www.fotoknyga.com Kaži, kaip apie juos atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PienėKaralienė: 13 rugpjūčio 2014 - 19:50
Aš už albumą, tačiau fotoknyga labiau tinka, pvz., kaip kelionės prisiminimas, kur gali ir atsiminimus parašyti. Žodžiu, fotoknyga labiau tinka tam tikrai progai, o fotoalbumas - visoms nuotraukoms sudėti.
Atsakyti
man patinka latviuku kokybe,
ir popierius geras ir splvu gama neiskraipyta

picturehappy drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes foto knyga gavome vestuviu proga nuo fotografo, esame labai patenkinti wub.gif
Atsakyti
sveikos, ar bandėte su Zoombook? man vis puslapis lūžinėja ohmy.gif
Atsakyti