Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

jei doanar šventės įamžinimui tai fotoknyga , šiaip albumas 4u.gif
Atsakyti
aš už fotoknygas, nes galima meniškai sukomponuoti nuotraukas, prirašyti komentarus... Yra užsienietiškų psl, kur galima labai pigiai ir kokybiškai pasidaryti, paskaitykit temą "Internetinės parduotuves be tarpininkių" smile.gif
Atsakyti
As irgi uz fotoknyga smile.gif
Atsakyti
Man prie sirdies albumas, taciau vestuviu, krikstynu ir kelioniu pasidariau fotoknygas.
Atsakyti
manau fotoknygos progoms, o šiaip albumai smile.gif
Atsakyti
fotoknygos thumbup.gif turiu pasidariusi pilvelio nuotrauku knyga wub.gif
Atsakyti
Man foto knyga tai jau knyga, albume nepatiko foto -pakeičiau kita o iš ten jau neišmesi, tai fotoknygą daryčiau kai turėčiau profesionalo darytas foto: vestuvių, krikštynų, jubiliejaus...
Atsakyti
As vaikuciu knygutes pagal metus susideliojau, siaip labai grazi ir miela dovana seneliams..
Atsakyti
man labiau prie sirdies fotoalbumas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galite padaryti fotoknyga per savaite? Labai reikia.Veiksmas butu Kaune.Turiu tik nuotraukas, reikia gatavo gaminio ax.gif
Atsiprasau jei patersiau tema, bet nezinau kur tiksliai kreiptis blush2.gif
Lauksiu az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2011 03 30, 16:22)
aš už fotoknygas, nes galima meniškai sukomponuoti nuotraukas, prirašyti komentarus... Yra užsienietiškų psl, kur galima labai pigiai ir kokybiškai pasidaryti, paskaitykit temą "Internetinės parduotuves be tarpininkių" smile.gif

Gal atsimenate linkus?

AS dabar kaip tik ieskau kur pigiausia tai (fotoknyga) imanoma pasidaryti. Gal kas galite pasidalinti informacija???
A6 susimaketuociau pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 28, 22:20)
jei doanar šventės įamžinimui tai fotoknyga , šiaip albumas 4u.gif

Manau lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti