Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

as isbandziau susikurkfotoknyga.lt ir picturehappy.lt tai skirtumas akivaizdus - susikurkfotoknyga.lt mokejau brangiau, o kokybe tragiska, veidai susilieje, spalvos iskraipytos, paciai atsispausdinus su spausdintuvu kokybe jauciu butu geresne nei gavau.. doh.gif o picturehappy.lt kokybe tokia, kaip zurnaluose - spalvos ryskios, neiskraipytos, matyti net smulkiausios detales, o dar pataikiau isigyti su akcija thumbup.gif tikrai rekomenduoju pastaraji tinklapi
Atsakyti
Gal kas darėtės knygą per eurokosfoto.lt. Aš užsisakinėjau pas juos nuotraukas, net ir A4 formato tai kokybe patenkinta. O kaži kaip pagamina fotoknygą? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

labai susidomejau fotoknyga. Manau, kad verta joje iamzinti reiksmingus ivykius (mano atveju, krikstynas). Bet taip ir nesupratau, kokia standartinio dydzio knygos kaina? Kiek dar mazdaug maketavimas (nuotraukos+siek tiek teksto) kainuoja? Ar cia negalima apie kainas kalbeti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 23 rugsėjo 2010 - 23:15
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 09 24, 00:07)
Sveikutes,

labai susidomejau fotoknyga. Manau, kad verta joje iamzinti reiksmingus ivykius (mano atveju, krikstynas). Bet taip ir nesupratau, kokia standartinio dydzio knygos kaina? Kiek dar mazdaug maketavimas (nuotraukos+siek tiek teksto) kainuoja? Ar cia negalima apie kainas kalbeti g.gif

Siaip maketavimas nieko nekainuoja, bent jau as meketuoju pati online - labai paprasta. Tik aisku nesakysiu kur - nes vel pagalvos, kad reklamuoju doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pasidalinsiu savo patirtimi apie fotoknyga.... su vyru pasitareme ir nusprendeme pasidaryti is vestuviniu ir medaus menesio nuotrauku fotoknyga. pasirinkome susikurkfotoknyga.lt (kur Mindaugo gatveje). Ilgai maketavom savo albuma, deliojom nuotraukas. Vakar pagaliau pasiemiau pagaminta. Ir esu ziauriai nusivylusi ir pikta. 180 lt kaip i uzpakali. kokybe tragiska. nezinau ar del pasirinkto melyno fono ar del nekokybisko spausdinimo, spalvos neryskios, nenaturalios, vienam lape isvis ant veido melynas dazu plemas. kur turetu buti rusva ar gelsva spalva, yra kazkokia oranzine. gailiuosi, kad isvis ta knyga pasiemiau, reikejo pas juos ofise atydziau paziureti ir nemoketi pinigu, tegul sau pasilieka.
Atsakyti
laba diena, gal kas galesite man padeti smile.gif ar imanoma kur nors rasti fotoalbuma, kad tilptu 360vnt. 10x15cm nuotrauku? visur tik standartiniai po 200vnt. verysad.gif o gal yra kokia spaustuve ar firma, kur butru galima uzsisakyti toki fotoalbuma pagal uzsakyma savo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutik @ 2010 10 06, 09:16)
Sveikos merginos,

pasidalinsiu savo patirtimi apie fotoknyga.... su vyru pasitareme ir nusprendeme pasidaryti is vestuviniu ir medaus menesio nuotrauku fotoknyga.  pasirinkome susikurkfotoknyga.lt (kur Mindaugo gatveje). Ilgai maketavom savo albuma, deliojom nuotraukas. Vakar pagaliau pasiemiau pagaminta. Ir esu ziauriai nusivylusi ir pikta. 180 lt kaip i uzpakali. kokybe tragiska. nezinau ar del pasirinkto melyno fono ar del nekokybisko spausdinimo, spalvos neryskios, nenaturalios, vienam lape isvis ant veido melynas dazu plemas. kur turetu buti rusva ar gelsva spalva, yra kazkokia oranzine. gailiuosi, kad isvis ta knyga pasiemiau, reikejo pas juos ofise atydziau paziureti ir nemoketi pinigu, tegul sau pasilieka.

Viskas paprasat: nesi atgal ir sakai,kad susikistu sau i ******li blink.gif
Su visom firmom kur reikia parsisiusti visokiausias programas ta pati problema: issiunciant duomenys suspaudziami ir kokybe tragiska. Jei kokybe netinkama - turi pilna teise nesti atgal, arba kreiptis i vartotoju teisiu apsaugos tarnyba. Kita karta rinkis firma apie kuria geri atsiliepimai. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 06, 19:23)
laba diena, gal kas galesite man padeti smile.gif ar imanoma kur nors rasti fotoalbuma, kad tilptu 360vnt. 10x15cm nuotrauku? visur tik standartiniai po 200vnt.  verysad.gif  o gal yra kokia spaustuve ar firma, kur butru galima uzsisakyti toki fotoalbuma pagal uzsakyma savo? g.gif

Na albumu HyperMaxima maciau... Na o del fotoknygos nenoriu reklamuot, bet zinau viena kuri manes dar ne karto nenuvyle - parasyk AZ, patarsiu. Ten bent jau neikisa sh, o jeigu bent mazas taskelis ne toks koks turi buti - is karto perdaro. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2010 10 06, 19:41)

Na albumu HyperMaxima maciau... Na o del fotoknygos nenoriu reklamuot, bet zinau viena kuri manes dar ne karto nenuvyle - parasyk AZ, patarsiu. Ten bent jau neikisa sh, o jeigu bent mazas taskelis ne toks koks turi buti - is karto perdaro.  thumbup.gif

aciu, bet ieskau fotoalbumo, ne fotoknygos ax.gif o maximoje maciau, bet telpa tik 200vnt., man reikia kad 360vnt. tiltpu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2010 10 06, 19:41)
Viskas paprasat: nesi atgal ir sakai,kad susikistu sau i ******li  blink.gif
Su visom firmom kur reikia parsisiusti visokiausias programas ta pati problema: issiunciant duomenys suspaudziami ir kokybe tragiska.  Jei kokybe netinkama - turi pilna teise nesti atgal, arba kreiptis i vartotoju teisiu apsaugos tarnyba. Kita karta rinkis firma apie kuria geri atsiliepimai.  drinks_cheers.gif

Rimante, spaudos kokybe priklauso nuo daugelio dalyku: paruoshimo, spaudos mashinos, technologijos ir t.t. Pagaliau nuo imones politikos kokybes atzvilgiu.
Ne visada kalta tik programa. Nors ji ir megejiska, bet reikia tureti bent sioki toki supratima apie tinkamuma spaudai.
Siuo atveju turejo knyga perspausti arba grazinti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2010 10 07, 09:33)
Rimante, spaudos kokybe priklauso nuo daugelio dalyku: paruoshimo, spaudos mashinos, technologijos ir t.t. Pagaliau nuo imones politikos kokybes atzvilgiu.
Ne visada kalta tik programa. Nors ji ir megejiska, bet reikia tureti bent sioki toki supratima apie tinkamuma spaudai.
Siuo atveju turejo knyga perspausti arba grazinti pinigus.

ka jie gali perspausdinti ar grazinti pinigus schmoll.gif tada visiems jie turetu perdaryti knygas... ir mano pvz gauta knyga is susikurkfotoknyga.lt tokia pati baisi buvo.. tai gal tiesiog ju toks spausdinimo "stilius" doh.gif
Atsakyti
kai as sekancia diena paskambinau pasakyti, kad ju pagamintos knygos kokybe sudina, man paaiskino, kad tai geriausia kokybe, kokia jie gali isgauti.... kadangi per dideli skubejima (kai atsiiminejau ta knyga) neskyriau demesio jos perziurai ir nepasiemiau cekio... sad.gif del to kaltinu tik save, kitu atveju buciau ja grazinus jau sekancia diena. Nusprendem su vyru, kad nesigadinsim sau nervu bandydami kovoti ir pamirsim sita reikala ir sita saraskino kontora - susikurkfotoknyga.lt
Atsakyti
Cia manau skonio reikalas. As tai esu uz sena fotoalbuma (ten kur klijuodavo nuotraukas ant lapu). As dar tebeturiu savo vaikystes nuotrauku albuma, kuris labai graziai apipavidalintas, ispaisytas gelytem, prie kiekvienos nuotraukos prierasas. Toki albuma as darau ir savo dukrytei. Tik nuotraukas ne klijuoju tiesiai i albuma, bet kampucius spec nusipirkau albumui 4u.gif
Atsakyti