net vokieciu www.fotobuch.de ir tie i lietuva nesiuncia...jaučiuosi kaip gyvendama zimbabvej
Kaip tai nesiunčia? Man visas tris fotoknygas, kurias buvom užsakę atsiuntė be problemų...ir iš Anglijos, ir iš JAV, ir iš Vokietijos... Tiesa, būtent iš photobuch.de nebandžiau atsisiųsti.
O ką jie rašo, kodėl neatsiunčia?
O ką jie rašo, kodėl neatsiunčia?
as kai registravausi, pastebejau, kad gali tik pasirinkti sali, negali irashyti
tai kaip prisiregistravau gavosi- gatve x-x, vilnius lietuva, vokietija
yra duotos vos kelios shalys, mano drauge tai irgi is amerikos siunciasi, be jokiu problemu...o cia europossajunga..blabla..nana...afrika cia, o ne ES
tai kaip prisiregistravau gavosi- gatve x-x, vilnius lietuva, vokietija
yra duotos vos kelios shalys, mano drauge tai irgi is amerikos siunciasi, be jokiu problemu...o cia europossajunga..blabla..nana...afrika cia, o ne ES
Gal pabandyk vis dėlto šį saitą http://www.kodakgallery.eu.com, tiesiog registruojantis nurodyk šalį "Europe & Middle East". O kai jau norėsi užsisakyti savo sukurtą fotoknygą tada ir galėsi nurodyti šalį. Man iš šito saito atsiuntė ir nuotraukas be problemų, pagal voką mačiau, kad siuntė iš Švedijos, labai greit gavau ir žymiai pigiau nei kokiam Fotocentre (akcijas jie pastoviai daro).
Jau ir as galiu pasidalinti savo patirtimi. Siandien kaip tik gavau savo pirmaja foto knyga. Pirmas blynas gal siek tiek ir prisviles, turiu omeny, nuotrauku isdestyma albume. Kita karta deliosiu kitaip. Keleta nuotrauku gavosi neryskios. bet cia gal mano kalte pasirenkant. Nors, kuriant albuma, galetu koks zenkliukas atsirast, jei nekokybiska nuotrauka pasirenki. Visa kita, lyg ir tvarkoj. Pradzioj buvau susipergyvenusi, kad saskaita apmokejau litais, o ne eurais ar latais. Gaila dar, kad srifto pasirinkt negalima. Ir dar programoj neradau, kaip pasididint puslapiu kieki.
Bus seneliams gera dovana Kaledoms, nes i albuma dejau savo merginu nuotraukas.
P.S. uzsisakinejau happypicture
Bus seneliams gera dovana Kaledoms, nes i albuma dejau savo merginu nuotraukas.
P.S. uzsisakinejau happypicture
Na labai mąstau ir aš apie fotoknygą. Įdomu, tik kaip su tomis lietuviškomis raidėmis. Duona, ar pas tave atspausdino?
Papildyta:
Pasižiūrėjau www.PictureHappy.lt ir www.Kodakgallery.eu.com kainas, tai kaip suprantu Kodake brangiau. Tas pats A4 formatas kodake nuo 34 eurų, o PictureHappy 19, 22 arba 30 eurų (priklausomai nuo viršelio).
Papildyta:
Pasižiūrėjau www.PictureHappy.lt ir www.Kodakgallery.eu.com kainas, tai kaip suprantu Kodake brangiau. Tas pats A4 formatas kodake nuo 34 eurų, o PictureHappy 19, 22 arba 30 eurų (priklausomai nuo viršelio).
Del nuotrauku kokybes galiu pasakyti tiek, jei nepakankamo ryskumo nuotrauka arba jei truksta pikseliu, kodake atsiranda toks ispejantis geltonas trikampiukas tada zinai, kad tokios fotkes geriau nedeti.
Sekmes, mergaites, laukiu jusu atsiliepimu, gal vistik reikes buvusiam bosui uzsiminti, kad pradetu ir LT spausdinti tokias fotoknygas, tada tikrai butu su lietuviskom raidelem Matau, kad susidomejimas yra... gal ir gaila, kad nepavyko igyvendinti man to projekto
Papildyta:
Dar prisiminiau, kodake gana daznai skelbiamos ivairios akcijos, tai man vos ne kas savaite e-meilu atsiuncia nuolaidu kuponus tai 20, tai 25 procentai nuolaideles, pvz., kalendoriams, nuotraukoms, fotoknygoms, atvirukams ir t.t. Tereikia sekti, kada kas
As pas juos susikrovus savo mazules nuotraukytes laikau, labai patogu draugus pakviest paziuret
Sekmes, mergaites, laukiu jusu atsiliepimu, gal vistik reikes buvusiam bosui uzsiminti, kad pradetu ir LT spausdinti tokias fotoknygas, tada tikrai butu su lietuviskom raidelem Matau, kad susidomejimas yra... gal ir gaila, kad nepavyko igyvendinti man to projekto
Papildyta:
Dar prisiminiau, kodake gana daznai skelbiamos ivairios akcijos, tai man vos ne kas savaite e-meilu atsiuncia nuolaidu kuponus tai 20, tai 25 procentai nuolaideles, pvz., kalendoriams, nuotraukoms, fotoknygoms, atvirukams ir t.t. Tereikia sekti, kada kas
As pas juos susikrovus savo mazules nuotraukytes laikau, labai patogu draugus pakviest paziuret
QUOTE(xjurga @ 2007 10 03, 12:52)
Na labai mąstau ir aš apie fotoknygą. Įdomu, tik kaip su tomis lietuviškomis raidėmis. Duona, ar pas tave atspausdino?
Papildyta:
Papildyta:
Happy picture su lietuviskom raidem viskas tvarkoj, spausdina.
Dabar kuriu kalendoriu kodak galerijoj. Patiko.
QUOTE(duona @ 2007 10 04, 10:38)
Happy picture su lietuviskom raidem viskas tvarkoj, spausdina.
zinok picturehappy rodo ar nuotrauka tinkama ar ne, tiesiog kai a patalpini reik ant jos pacios uzeiti, ir atsidaro naujas lapas, kuriame ta nuotrauka per visa ekrana, tai viršui rašo jei bloga, kad per silpna, vos iskaitoma. Puslapi kiekiai didinasi tik kai uzpildai visus 25 ar kiek ten lapu, tada spaudi "prideti atvertima" tada ir dasideda, lygiai taip pat nesitrina atvertimai, jei puslapu masziau nei 25.
dar buvau kazkaip atradus jog galima nuotraukas ne tik pakoreguot- nes kompas jas kaip nori pastumia, tai reik bishki pakelt ar pastumt, bet ir ishdidina nuotraukos vieta kuria pasirenki...bet pakol atrandi kas kurioj vietoj ten savinasi, shiaip labai nepatogi programa, negali kaitaliot nei virshelio spalvos, nei vidiniu lapu...kazkur parshyta buvo, kad kai uzsakai gali pasikeist, alia kai tiek nesamoniu tai atshoka fantazija...nors vis tiek fotoknyga- jega
shian gavau kodakgalery pasiulyma mini knygoms- 50 proc nuolaida, gaila kad laiko 10 dienu
bet gal sugalvosiu ka nors pasidaryti
QUOTE(Gato negro @ 2007 10 14, 18:11)
shian gavau kodakgalery pasiulyma mini knygoms- 50 proc nuolaida, gaila kad laiko 10 dienu
Nebloga nuolaida. Bet pasto paslaugos turbut kainuos brangaiu nei pati knyga
Vakar gavau savaji kalendoriu is kodakgalery. Graziai atrodo. Kuriant kalendoriu, galetu leisti irasyt lietuviskas sventes ir pan. Dabar labai tusti dienu langeliai atrodo. Ranka margint nesinori. Vat jei dailininke buciau...