Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(Remigute @ 2010 06 13, 21:00)
Aciu uz informacija, paziurejau, taciau vel vienas trukumas- negalima ant virselio detis savo foto, uzdeda tik aliuminio spalvos  doh.gif

Aliuminio spalvos virselis-standartinis. Toki pati tures dauguma...
Virseli su nuotrauka daro nedaug spaustuviu, nes tam reikia tam tikros irangos blush2.gif Vestuviu knygai esu dariusi virseli,spausta ant drobes. Labai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas zinot kur Kaune tokias fotoknygas "pagamina"? blush2.gif
Nes susidomejau picturehappy, bet jie uz siuntima i Kauna ima, o noretusi nuvaziuot ir pasiziuret kaip padare, kad po to nekiltu nesusipratimu del nuotrauku kokybes, spalvu.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulka5: 15 birželio 2010 - 12:21
Pasidarem foto knyga krikstynu proga. Idejom eilerastuku, graziu minciu. Super! Dar darysiuos tokia knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2010 06 14, 15:51)
Aliuminio spalvos virselis-standartinis. Toki pati tures dauguma...
Virseli su nuotrauka daro nedaug spaustuviu, nes tam reikia tam tikros irangos  blush2.gif Vestuviu knygai esu dariusi virseli,spausta ant drobes. Labai labai graziai atrodo  wub.gif

O kur taip daro? Man vestuviniam albumui ir reikia, o per ta langeli tai nelabai grazu man...ir dydzio neradau kokio noriu- 30x30, speju teks is uzsienio uzsisakinet, nes dar nera cia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 06 15, 16:00)
O kur taip daro? Man vestuviniam albumui ir reikia, o per ta langeli tai nelabai grazu man...ir dydzio neradau kokio noriu- 30x30, speju teks is uzsienio uzsisakinet, nes dar nera cia  blink.gif

formatas 30x30 standartinis, turi daryti daug kas. 4u.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai fotoknyga - mes darėm savo vestuvėms, ir patys ir visi kiti negali atsistebėti grožiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 06 17, 11:13)
Vienareikšmiškai fotoknyga - mes darėm savo vestuvėms, ir patys ir visi kiti negali atsistebėti grožiu  wub.gif

Irgi picturehappy daretes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2010 06 17, 08:49)
Svarbiausia kiek domejausi yra tai, kad butu tikra stora drobe, o ne audinys. Tai pat labai svarbu itempimas, na kad netabaluotu pagaminus...

ant audinio tokiu paveiksliuku parastai nelabai ir daro, nes tai jau silkografija, kita technologija. O stora drobe yra kieta, ji nera gerai, nes kampuose trukineja dazai, jei dar netycia stuktelsi lenkimo vieta, tai liks balta vieta nubirejus dazui. Itempima galima reguliuoti bet kokiu atveju, tam remo kampuose yra spraustukai, kuriuos, atsilaisvinus drobei reikia pakalti ir remas prasiplecia
Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2007 09 14, 10:22)
Šiandien pamačiau dar viena technikos stebuklą- fotoknygą. Draugė darėsi amerikoj, bet radau, kad jau galima ir žymiai pigiau pasidaryt lietuvoj. Gal kas jau turit, ar tikrai verta?
Man tai nerealiai patiko, knyga vos 1cm storio, joje gali ir komentarus pasidaryt ir visą pasakojimą surašyt. 20 lapų galima sutalpint iki 300 nuotraukų. Super...O svarbiausia , kad pats esi "dizaineris". Pagalvojau, kad būtų labai faina dovana sutuoktuvių dešimtmečiui ar vaiko augimą atspindinti knyga, arba kelionių reportažas- knyga  blush2.gif
Dar idomu, gal taip ilgiau išsilaikytų nuotraukos, pvz yprastos nuotraukos pasensta, keičiasi spalva, fotojuostelės irgi neamžinos, kompaktai nebepasileidžia, gal foto knygos būtų išeitis
pati balsuoju už, gal kam nors nepatinka ir esat prieš.. ką manot?

aš už fotoknygas. mieliau vartyti ir geriau atrodo:)
Atsakyti
Tai kur vis delto geriausia darytis fotoknyga, kad butu ne mazesniu nei 30x30 formatu?
Atsakyti
Mes užsakinėjom manofotoknyga.lt Maketavom patys. Kadangi visos grupės vaikų albumas - tai berods 34 psl išėjo, kietas viršelis su mūsų dizainu, A4 formato. Šiaip po išsiuntimo e.paštu jiems pagamino per 3 dienas. Kai užsakinėjom antrą tokią pat knygą - gavom nuolaidą. Sutinku, kad tokios raiškos, kaip su nuotraukom neišgauna. Tai jau minusas. Dar 1 minusas - kaina. Kai metasi daug žmonių - 125 lt. nedaug. Bet savo šeimos nuotraukas jei norėčiau sudėliot į tokias knygas - tai tektų nemažas sumeles paklot. Išvada - ypatingų švenčių (krikštynos, vestuvės, jubiliejai) - fotoknyga. Šiaip gražiems prisiminimams - albumas.
Atsakyti
sveikos, reik pagalbos
Pasidariau maketą su Unibind_Photobook. Bet nežinau kame reikalas, kai paspaudžiu Print, pas mane nėr to "do PDF". Trūksta kažkokios programos? Gal kas žinot, padėkit ax.gif
Atsakyti