Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(Rimante_ @ 2010 02 18, 11:52)
Sveikute - nueik ir paziurek i kokybe (jie turi pavyzdziu pasideje), iskart praeis noras pas juos gamintis  blink.gif O ir kainos kandziojasi...  doh.gif

As irgi maciau, baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2010 02 17, 16:12)
na jei 32 kb tai ziauriai maza apimtis  verysad.gif Jei per visa lapa dejote nuotrauka, tai rekejo minimum 1 Mb....  verysad.gif

kiita kart zinosiu koks turi buti mazdaug dydis mirksiukas.gif nenorejau taves tiek daug klausineti-ikyreti (dar pries darant albuma, taves kazko klausiau), o tu pasirodo pati stengiesi padeti neprasoma smile.gif labai aciu tau rasiliuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2010 02 18, 11:52)
Sveikute - nueik ir paziurek i kokybe (jie turi pavyzdziu pasideje), iskart praeis noras pas juos gamintis  blink.gif O ir kainos kandziojasi...  doh.gif

Dekui 4u.gif
Nelabai prie sirdies man Ozas, tad paklausysiu jusu ir nevaziuosiu net ten smile.gif
Atsakyti
Tik fotoknyga, nes galima graziau padaryti, sudeti daugiau foto, o rezultate tikrai pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2010 03 10, 21:23)
Tik fotoknyga, nes galima graziau padaryti, sudeti daugiau foto, o rezultate tikrai pigiau  4u.gif

Taip, tik pasedeti ilgiau reikia.. blush2.gif
Na, bet 25 Lt ne tokie dideli pinigai... O kur tu zinai dar pigiau? Gal ten kokybe nekokia...? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 03 07, 17:13)
Kur akcija, kokia akcija ??? lotuliukas.gif 
Lekiu žiūrėti, darysiu ir aš thumbup.gif

Tai gi cia su minkstu virseliu lotuliukas.gif Vilniuje ir be akcijos panasia kaina galima pasigaminti fotoknyga su minkstu virseliu, tik 4 lt brangiau kainuoja, bet puslapiu siek tiek daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2010 03 11, 13:41)
Tai gi cia su minkstu virseliu  lotuliukas.gif  Vilniuje ir be akcijos panasia kaina galima pasigaminti fotoknyga su minkstu virseliu, tik 4 lt brangiau kainuoja, bet puslapiu siek tiek daugiau smile.gif

Na ir ką, kad su minkštu? Aš jau dvi tokias turiu ir labai patenkinta esu...
Kadangi iš ten dariausi ir siunčiausi jau tris kartus (vieną dariau su kietu ), tai tik iš ten ir tedarysiu...
O tie minkšti viršeliai nėra jau tokie ir skysti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2010 03 11, 14:41)
Tai gi cia su minkstu virseliu  lotuliukas.gif  Vilniuje ir be akcijos panasia kaina galima pasigaminti fotoknyga su minkstu virseliu, tik 4 lt brangiau kainuoja, bet puslapiu siek tiek daugiau smile.gif

Tai tokios kokybes kaip Maxima lankstinukas galima ir dar pigiau pasidaryti... doh.gif
Man svarbu, kad pinigai nebutu ismesti i bala 4u.gif
Atsakyti
Klaipedoje visa sia savaite vyks vestuviu paroda Hera. Joje galima bus pamatyti itin kokybisku fotoknygu 4u.gif
Atsakyti
Tik foto knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 17, 12:14)
Tik foto knyga thumbup.gif

Foto- yra tik sudurtinių žodžių dalis, todėl negali būti rašomas kaip atskiras žodis. Taigi fotoknyga. 4u.gif
Atsakyti
LABA DIENA kaip tik gavau fotoknyga is picturehappy nes uzsisakiau prisiskaicius geru atsiliepimu mirksiukas.gif nu ir ka galiu pasakyti kol pristate laukiau beveik dvi savaites doh.gif doh.gif nzn kurjere tipo vis musu nerasdavo, o visa laika buvom namie iseidavom tik i laukuti valandai nu gal per ta laika ir ateidavo g.gif o kokybe tikejausi tikrai geresnes blush2.gif nes foto tikrai geros raiskos, o padarytos truputi patamsintos norejosi, kad butu isgauta tikroji foto nzn gal man tik taip g.gif bet, kai pamacius negalejau pasakyti VAU bigsmile.gif
Atsakyti