Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

svekos, mamytes.pasidalinsiu ir as savo patirtimi. dariausi fotoknyga jokuzio spaustuveje. uzsisakiau ir dizainerio paslauga. jis mane nustebines pranese, kad nieko daug keisti nereikia, tad man reikes moketi uz jo paslaugas ne 50lt, o 30 ar 20 neatsimenu dabar. gerai, galvoju - fainai. dariau didele knyga - 30*30, puslapiu didziausias skaicius. sumokejau api 350lt.ir ka jus galvojate - daug nuotrauku, na koks 10 procentu nera ryskios...o kitu ir spalva man pasirode iskraipyta... zodziu viskas ne taip kaip tikejausi. na bet kita karta zinosiu - darysiu mazesne knyga, tada turetu ir nuotraukos gautis ryskios. o del spalvu tai net nezinau, vienos nuotraukos morkines kitos blankios. bet kita karta vistiek ten darysiu, nes ir virselis labai patiko (auksinis), ir siaip, manau, kad pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2010 02 11, 16:04)
350 lt???  blink.gif  is kur tokios kainos?  doh.gif

ar 35 lt?  rolleyes.gif  Nes minkstais virseliais apie 35 Lt gaunasi kur as gaminuosi....

Ar Jūsų knyga irgi tokia didelė? PictureHappy, kiek pamenu, siūlo 21x21 cm , ir puslapių skaičius taip pat labai smarkiai įtakoja kainą 4u.gif
Atsakyti

tai , va, kad 350lt... mano knyga 30*30, kietu virseliu su langeliu, o puslapiu 80... kaizkaip jau galvojau kaip darysiu tai negailesiu, visas nuotraukas beveik sudejau kokias turejau su vyru pasidariusi smile.gif kartu 5 metai, tai nuotrauku apie 450 gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaiste: 12 vasario 2010 - 14:25
QUOTE(skaiste @ 2010 02 11, 15:52)
svekos, mamytes.pasidalinsiu ir as savo patirtimi. dariausi fotoknyga jokuzio spaustuveje. uzsisakiau ir dizainerio paslauga. jis mane nustebines pranese, kad nieko daug keisti nereikia, tad man reikes moketi uz jo paslaugas ne 50lt, o 30 ar 20 neatsimenu dabar. gerai, galvoju - fainai. dariau didele knyga - 30*30, puslapiu didziausias skaicius. sumokejau api 350lt.ir ka jus galvojate - daug nuotrauku, na koks 10 procentu nera ryskios...o kitu ir spalva man pasirode iskraipyta... zodziu viskas ne taip kaip tikejausi. na bet kita karta zinosiu - darysiu mazesne knyga, tada turetu ir nuotraukos gautis ryskios. o del spalvu tai net nezinau, vienos nuotraukos morkines kitos blankios. bet kita karta vistiek ten darysiu, nes ir virselis labai patiko (auksinis), ir siaip, manau, kad pavyks smile.gif

Tai nuo puslapiu skaiciaus kokybe nei isaugs nei pamazes. rolleyes.gif
Tai paruosimo spaudai problema. blush2.gif Be to, tai yra skaitmenine spauda o ne fotonuotrauku gamyba. Skirtumas tarp abieju budu yra labai akivaizdus tiems,kas vertina kokybe 4u.gif
Atsakyti
rasiliuk, matai man kompiuteryje lyg ir gerai rode... aisku buvo tas geltonas trikampelis (ispejantis apie kokybe)nemazai kur, bet juk tam ir norejau, kad dizaineris paziuretu... tu turbut juos ten pazysti visus biggrin.gif juk daug ten esi dariusi 4u.gif tai, va, gaila,bet atmestinai mano darba perziurejo... kita karta su juo telefonu daugiau pakalbesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaiste @ 2010 02 12, 15:43)
rasiliuk, matai man kompiuteryje lyg ir gerai rode... aisku buvo tas geltonas trikampelis (ispejantis apie kokybe)nemazai kur, bet juk tam ir norejau, kad dizaineris paziuretu... tu turbut juos ten pazysti visus  biggrin.gif juk daug ten esi dariusi  4u.gif tai, va, gaila,bet atmestinai mano darba perziurejo... kita karta su juo telefonu daugiau pakalbesiu  smile.gif

Na,keista,kad neispejo jusu. As visuomet gaunu taip,kaip matosi ekrane: ir spalvas ir ryskuma... Ne karto nebuvau nuvilta. Gal delto,kad akis 'atmusta'. Siaip, darant knygas 30x30 butina daugiau nei gera nuotrauku kokybe...
Kokios apimites viena nuotrauka buvo pas jus?
Ar darete ant teksturinio popieriaus ar ant paprasto-lygaus?
Atsakyti
QUOTE(skaiste @ 2010 02 12, 15:25)
tai , va, kad 350lt... mano knyga 30*30, kietu virseliu su langeliu, o puslapiu 80... kaizkaip jau galvojau kaip darysiu tai negailesiu, visas nuotraukas beveik sudejau kokias turejau su vyru pasidariusi smile.gif kartu 5 metai, tai nuotrauku apie 450 gavosi.

Na 350 lt uz 80 psl. brangiai labai, yra kur pigiau daro, ir kokybe gera
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

O gal kas daretes Vilniuje, Oze (www. asanta.lt)?
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2010 02 12, 15:50)
Na,keista,kad neispejo jusu. As visuomet gaunu taip,kaip matosi ekrane: ir spalvas ir ryskuma... Ne karto nebuvau nuvilta. Gal delto,kad akis 'atmusta'. Siaip, darant knygas 30x30 butina daugiau nei gera nuotrauku kokybe...
Kokios apimites viena nuotrauka buvo pas jus?
Ar darete ant teksturinio popieriaus ar ant paprasto-lygaus?

32.0KB jei neklystu apie sita dydi klausi? 4u.gif nelabai suprantu as ju, bet sita nuotrauka buvo beveik per puse lapo ir ji buvo blogiausias variantas visoje fotoknygoje ir dariau ant paprasto popieriaus-lygaus, nes kito pasirinkimo ir nemaciau,kaip suprantu reikejo ant teksturinio?butu, gal maziau matesi mano broko?
Atsakyti
QUOTE(skaiste @ 2010 02 17, 16:04)
32.0KB jei neklystu apie sita dydi klausi?  4u.gif nelabai suprantu as ju, bet sita nuotrauka buvo beveik per puse lapo ir ji buvo blogiausias variantas visoje fotoknygoje ir dariau ant paprasto popieriaus-lygaus, nes kito pasirinkimo ir nemaciau,kaip suprantu reikejo ant teksturinio?butu, gal maziau matesi mano broko?

na jei 32 kb tai ziauriai maza apimtis verysad.gif Jei per visa lapa dejote nuotrauka, tai rekejo minimum 1 Mb.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2007 09 14, 13:22)
Šiandien pamačiau dar viena technikos stebuklą- fotoknygą. Draugė darėsi amerikoj, bet radau, kad jau galima ir žymiai pigiau pasidaryt lietuvoj. Gal kas jau turit, ar tikrai verta?
Man tai nerealiai patiko, knyga vos 1cm storio, joje gali ir komentarus pasidaryt ir visą pasakojimą surašyt. 20 lapų galima sutalpint iki 300 nuotraukų. Super...O svarbiausia , kad pats esi "dizaineris". Pagalvojau, kad būtų labai faina dovana sutuoktuvių dešimtmečiui ar vaiko augimą atspindinti knyga, arba kelionių reportažas- knyga  blush2.gif
Dar idomu, gal taip ilgiau išsilaikytų nuotraukos, pvz yprastos nuotraukos pasensta, keičiasi spalva, fotojuostelės irgi neamžinos, kompaktai nebepasileidžia, gal foto knygos būtų išeitis
pati balsuoju už, gal kam nors nepatinka ir esat prieš.. ką manot?

Jo, labai thumbup.gif dalykelis, maciau tokia pas drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2010 02 17, 13:22)
Sveikutes smile.gif

O gal kas daretes Vilniuje, Oze (www. asanta.lt)?

Sveikute - nueik ir paziurek i kokybe (jie turi pavyzdziu pasideje), iskart praeis noras pas juos gamintis blink.gif O ir kainos kandziojasi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimante_: 18 vasario 2010 - 10:54