Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

fotoknyga maketavau pati, pagal is ju tinklapio atsisiusta sablona.

Dristu nesutikti su yali 4u.gif Mano draugas nera fotografas, nera profas, bet atsivertes knyga iskart pamate, kad tai nera gerai. As esu ganetinai smulkmeniska, bet niekada del kazkokiu smulkmenu nesikabineju, jei vos vos nukrypastama nuo tikrosios nuotrauku spalvos ar pan. Taciau, tai ka as gavau is www.susikurkfotoknyga.lt buvo tikrai klaiku. Klaidos ten tikrai grubios.
Visiskai sutinku su zmogum, kuris pasake, kad skupas moka du kartus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 10 30, 12:43)
Taciau, tai ka as gavau is www.susikurkfotoknyga.lt buvo tikrai klaiku. Klaidos ten tikrai grubios.
Visiskai sutinku su zmogum, kuris pasake, kad skupas moka du kartus.  unsure.gif

Kaip matau jūs neskaitėte iki galo ką aš parašiau (arba jūs blondinė biggrin.gif )... Pakartosiu, aš esu PRIEŠ knygų spausdinimą į komerciją, o ne į kokybę besiorientuojančią firmelėje. Tegu jau maketas būna kuklesnis, be įmantrių šriftų, įspūūūūdingų fonų, bet dailus ir tvarkingas pačių pasidarytas namuose, pasirenkant juoda/balta/pilka klasikines spalvas (išvengiant papildomų išlaidų už maketus "a la" "profesionalams"), o sutaupytus pinigėlius paskirti knygos spausdinimui geroje spaustuvėje, kuri orientuojasi NE TIK Į KOMERCIJĄ, BET IR Į MENĄ, FOTOGRAFIJĄ. Jūsų paminėta firmelė komercinio pobūdžio. Tokioje aš tikrai nesispaudinčiau knygos schmoll.gif O va rasiliuko kažkada rekomenduota spaustuvė yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 10 30, 12:43)

Dristu nesutikti su yali  4u.gif Mano draugas nera fotografas, nera profas, bet atsivertes knyga iskart pamate, kad tai nera gerai. As esu ganetinai smulkmeniska, bet niekada del kazkokiu smulkmenu nesikabineju, jei vos vos nukrypastama nuo tikrosios nuotrauku spalvos ar pan. Taciau, tai ka as gavau is www.susikurkfotoknyga.lt buvo tikrai klaiku. Klaidos ten tikrai grubios.
Visiskai sutinku su zmogum, kuris pasake, kad skupas moka du kartus.  unsure.gif

Manyciau,jums reiktu prasyti,kad jie perdarytu jusu knyga. Kitu atveju kreipciausi i www.vartotojoteises.lt
Atsakyti
Manau, kad kaip nebūtų gaila, pas mus dar šalyje reikėtų kokius 5 metus dar palaukti kol supopuliarės fotoknygos. Dabar tai gan branguoka ir ne visi įsisavino kompiuterio bei foto menus, kad patiems daryti tokios knygos. Nors manau knyga visada yra gražiau... bet jau nuotraukos močiutei neišimsi ir nepodovanuosi atminčiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 07 20, 11:38)
Stai dzastinkos dovanele kriksto dukrai  wub.gif

Kur tokia gamina?
Papildyta:
Gal kas zinuote kur Vilniuje spaudzia fotoknyga ant kietesnio popieriaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 13 lapkričio 2009 - 20:31
QUOTE(copita @ 2009 11 11, 18:43)
Sveikos merginos,
Galiu tik atsiprasyti Jusu, Rencia1, kad Jums net asara isspaude is musu gauta nekokybiska knyga, bet del to, tikrai neverta kreiptis i vartotoju teises. Jums pakaktu kreiptis i mus, atvezti, ar atsiusti ta knyga pastu, ir mes, issiaiskine problemas, Jums tikrai nemokamai ja perspausdintumem.
Pagarbiai,
www.susikurkfotoknyga.lt

Laba diena,

na i vartotoju teises kreiptis nezadu, bet maloniai nustebinot, pasiulydami ivertine klaidas perspausdint nemokamai. Jei jus kalbejot visiskai rimtai, mielai pasinaudociau siuo Jusu pasiulymu, galbut pavyktu isgauti kazkiek geresne kokybe.

Redaguota moderatoriaus: sutrumpintas cituojamas tekstas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 13 lapkričio 2009 - 19:44
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 10 29, 17:50)
Is patirties galiu pasakyti,kad norint geros kokybes spaudoje, butina tinkamai paruosti maketa.  blush2.gif

labas mamyte, klausyk , o is kur reikia atsisiusti programele, kad pati galeciau sukurti savo maketa? ir dar vienas klausimelis tu spausdini klaipedoje, jokuzio spaustuveje ten "progrese" (tik ten zinau, kad jokuzio parduotuve)? aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
As sesei 30mecio proga dariau fotoknyga per http://www.pictureha...tobooks/prices/
rezultatas man patiko.
ryt iteiksiu sesei, tai ziuresiu kokia jos reakcija bus.
Atsakyti
QUOTE(gaga99 @ 2009 11 13, 15:36)
As sesei 30mecio proga dariau fotoknyga per  http://www.pictureha...tobooks/prices/
rezultatas man patiko.
ryt iteiksiu sesei, tai ziuresiu kokia jos reakcija bus.

labas norejau paklausti, as kaip tik sunenui pasidariau ir picturehappy.lt knygutes maketa, bet nelabai suprantu kaip ten ta pavedima pinigeliu padaryti. kaip tu jiems siuntei kortele ar banku? ziopla jauciuosi doh.gif
Atsakyti
Aš dariausi albumą Bruknėje, tai likau ir patenkinta, ir nustebinta gera kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Mertišė @ 2009 11 27, 01:40)
Aš dariausi albumą Bruknėje, tai likau ir patenkinta, ir nustebinta gera kokybe.

Kur ta Brukne?

O gal kas bandete daryti cia? Kokie atsiliepimai?
http://www.vilbrafoto.lt/foto/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidux: 27 lapkričio 2009 - 11:15
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 07, 14:28)
Kur tokia gamina?
Papildyta:
Gal kas zinuote kur Vilniuje spaudzia fotoknyga ant kietesnio popieriaus?

Sveikos Mamytės,
aš jau turiu labai profesionaliai padarytą fotoknygą: ant fotopopieriaus, viršeliai kieti, nuotraukos ar skenuotos, ar iš skaitmeninės laikmenos, visos yra puikios kokybės. Tiesa, maketavau ne pati, darė profesionalai, bet užtai rezultatas puikus. Kaina ne pati žemiausia, bet juk už kokybę reikia mokėti. Tokias daro Skaitmeninės fotografijos centras Vilniuje , www.profoto.lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti