Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(Rimante_ @ 2009 07 28, 13:47)
Ten kazkokia angliska programa reikia siustis, instaliuotis...
Bandziau, bet kompas pakibo..  doh.gif

as tai atsisiunciau, buvau isijungus, bet nieko dar nebandziau daryti
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2009 07 26, 01:42)
Oi nekvailiok brangioji... nueik i picturehappy, ten kuo puikiausiai susimaketuosi, nereikia siustis jokiu programu ir viskas lietuviu kalba. Labai labai paprasta. Pati ten dariausi ir neleisciau niekam kitam to daryti..  doh.gif  rolleyes.gif

tiesa pasakius esu megeja fotografuoti ir isbandziau keleta svetainiu. turime tradicija po kiekvieno ivykio ar keliones atsispausdinti fotokyga. labai suprantu jei nekyla noro maketuoti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Anema @ 2009 07 28, 16:29)
as tai atsisiunciau, buvau isijungus, bet nieko dar nebandziau daryti

taip reikia didvyrisko pasiryzimo smile.gif)) o kiti variantai irgi keisti tas picturehappy stringa ir knygu kokybe nekokia

Papildyta:
gal kas bandete tuka? esu girdejusi, kad lapai byra... o kaip spaudos kokybe? kaip nuotraukos?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
pasisakičiau... laaaaaaabai susidomėjau...
jeigu gerai supratau, tai http://www.picturehappy.lt - geriausias? Bet... kiek suprantu ten tik ploni viršeliai... o aš noriu kietų viršelių...

Laaaaaaaaaaaabai prašau, patyrusios... gal galėtumėt man, žaliai, patart... kur kreiptis? wink.gif
Atsakyti
Pcturehappy dariau beveik prieš 2 metus. Pakartoti nenoriu schmoll.gif
Ir bendrai, kalbėjau su fotografe, tai nuomonė tokia, taip kaip fotoknygos šiuo metu yra gaminamos, jų foto kokybė negali prilygti foto gamintų fotolaboratorijose
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 08 07, 19:42)
Pcturehappy dariau beveik prieš 2 metus. Pakartoti nenoriu schmoll.gif
Ir bendrai, kalbėjau su fotografe, tai nuomonė tokia, taip kaip fotoknygos šiuo metu yra gaminamos, jų foto kokybė negali prilygti foto gamintų fotolaboratorijose

Nevisu fotoknygu kokybe prasta. Yra kas daro tikrai aukstos kokybes fotoknygas,kurios mazai skiriasi nuo fotonuotrauku kokybes.
Jeigu kalbeti apie fotonuotraukas, jas taip pat nevisada galima atspausdinti kokybiskai cool.gif

Redaguota moderatoriaus: pašalinta komercinė nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 15 lapkričio 2009 - 14:08
QUOTE(Rimante_ @ 2009 08 14, 10:57)

Yra pas juos ir kieti virseliai - tiesiog labiau pasistudijuok ju svetaine wink.gif

Gal galetumete nufotografuoti kaip tos knygos atrodo ir ideti i foruma? Idomu, kokia ju reali kokybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2009 07 07, 21:04)
Na ka mielosios, pasidalinsiu ir as patirtimi  ax.gif
Siandien gavau siuntini is www.picturehappy.lt su 3 albumais  yahoo.gif
Labiausiai del ko nerimavau, tai del kokybes, o kokybe - super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jei kurios noresit pamatyti parasykit man i privata - permesiu kelias foto.
LT raides yra, o kaina lyginant su kitomis alternatyvomis 2x mazesne gavosi  drinks_cheers.gif
Negaliu atsidziaugti, perverciau kiekvena gal po koki 30 kartu jau  biggrin.gif

ax.gif  topsecret.gif  karsta.gif

ir as labai patenkinta www.picturehappy.lt

Pigiau niekur neradau o ir kokybe tikrai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dariausi viena su kietais virseliais pernai ir du su minkstais siais metais smile.gif LAAAAAbai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetolanka @ 2009 08 07, 17:09)
Sveikutės 4u.gif
pasisakičiau... laaaaaaabai susidomėjau...
jeigu gerai supratau, tai http://www.picturehappy.lt - geriausias? Bet... kiek suprantu ten tik ploni viršeliai... o aš noriu kietų viršelių...

Laaaaaaaaaaaabai prašau, patyrusios... gal galėtumėt man, žaliai, patart... kur kreiptis? wink.gif

NETIESA, yra ir kieti viršeliai smile.gif
Atsakyti
Atsisiunciau programele ir pati darau 50 -cio proga mamai knyga thumbup.gif Gal kas daretes atsiliepimu yra kokiu?

http://www.copymaste...ndex.php?page=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 09 rugsėjo 2009 - 14:27
Praeitą savaitę teko darytis fotoknygą Bruknėje. Foto knyga buvo skirta tėvuko jubiliejui. Iš 80 nuotraukų pusę ten man nuskenavo. Kadangi knygos reikėjo rimtam reikalui, tad maketą dariausi ten, nors sakė, kad galima susimaketuot pačiai. Būvau įkyri klientė, bet galiu pasakyti,kad knyga esu labai patenkinta. Įdomu kaip reaguos tėvukas :-)?

Atsakyti
Kaip saunu ir faina, siaip pagalvojus tai pati nuostabiausia dovana (bent jau man siuo metu butu), kiek minciu daug kilo is karto ir kiek problemu issiprende clap.gif originali mintis PASISAKAU UZ FOTOKNYGAS!!!!
Atsakyti
Nereikia nei prasyti, nei kazkam dar pinigus moketi. Uzsisakyti fotoknyga galima ir cia - http://www.tuka.lt/tavo_unikali_knyga/ drinks_cheers.gif
Atsakyti