Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(Rasiliukas @ 2009 06 07, 21:25)
oi, zinau kur super kokybiskai daro  biggrin.gif

pasidalinkit sita info jei tik negaila blush2.gif 4u.gif ...noriu dukrytei padaryti tokia knyga metuku proga ax.gif ...iskart galvojau daryt tukoi doh.gif , bet gerai, kad uztikau sita temele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2009 07 21, 10:02)
pasidalinkit sita info jei tik negaila blush2.gif  4u.gif ...noriu dukrytei padaryti tokia knyga metuku proga ax.gif ...iskart galvojau daryt tukoi doh.gif , bet gerai, kad uztikau sita temele thumbup.gif

Tukoj kokybe zymiai pagerejo, nes jie keite kazkokias detales,
o del bet kokios spaustuves galiu pasakyti tiek - jokia spaustuve su savo masinom nepadarys foto knygu kokybes tokios kaip fotolaboratorijos ant foto popieriaus ir su savo aparatais daro nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2009 07 19, 22:49)
sweikutes,gal kartais zinot kokia lietuviska programele fotoknygai sukurti?buciau sirdingai beproto dekinga biggrin.gif

www.picturehappy.lt - viskas lietuviskai wink.gif

plius nereikia siustis jokiu programu ir taip uzkrauti savo kompiuterio! cool.gif
Papildyta:
QUOTE(kariatide @ 2009 07 21, 11:02)
pasidalinkit sita info jei tik negaila blush2.gif  4u.gif ...noriu dukrytei padaryti tokia knyga metuku proga ax.gif ...iskart galvojau daryt tukoi doh.gif , bet gerai, kad uztikau sita temele thumbup.gif

Pusesere gaminosi tukoi - neseniai iskrito trecdalis lapu - pinigai kaip i bala! doh.gif
Skupus moka 2 kartus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 07 21, 21:02)
labai grazu  4u.gif  bet man cia panasiau i zurnaliuka....minksti virseliai ir susegimas....

Yra ir kietais viršeliais.
Žiūrinėjau šiame puslapyje. Tai galima ir dydį ir viršelį pasirinkti, susimaketuoti pačiai, tik reikia atsisiųsti programėlę arba su kokia kita sau priimtinesne, pvz. .pdf. Tik gal brangiau gaunasi, nes dar ir siuntimas kainuoja nemažai.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 07 22, 15:06)
Yra ir kietais viršeliais.
Žiūrinėjau šiame puslapyje. Tai galima ir dydį ir viršelį pasirinkti, susimaketuoti pačiai, tik reikia atsisiųsti programėlę arba su kokia kita sau priimtinesne, pvz. .pdf. Tik gal brangiau gaunasi, nes dar ir siuntimas kainuoja nemažai.

zinau sita puslapi....idomumo delei buvau parsisiuntusi ir ta programa knygos maketavimui....galiu pasakyt, kad baisiai baisu doh.gif labai jau prasti sablonai...pasidarius tokia knyga jokio individualumo ir silumos nelieka....jau tada geriau i paprasta foto albuma nuotraukas susidet....
vis delto individualus foto knygos maketavimas ir su meile atliktas zmogaus darbas niekad neprilygs jokiems sablonams ar programoms, kurios belekaip sumeta nuotraukas i puslapius...
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 07 22, 16:21)
zinau sita puslapi....idomumo delei buvau parsisiuntusi ir ta programa knygos maketavimui....galiu pasakyt, kad baisiai baisu  doh.gif  labai jau prasti sablonai...pasidarius tokia knyga jokio individualumo ir silumos nelieka....jau tada geriau i paprasta foto albuma nuotraukas susidet....
vis delto individualus foto knygos maketavimas ir su meile atliktas zmogaus darbas niekad neprilygs jokiems sablonams ar programoms, kurios belekaip sumeta nuotraukas i puslapius...

Nesiginčysiu. Nespėjau išbandyti tos programos.
Man asmeniškai be galo malonūs ir šilti jausmai užlieja vartant ir klasikinį močiutės albumą su klijuotom nuotraukom. Nespjaunu ir dovanotą foto knygą su atostogų įspūdžiais, pvz. O kad individualumo būtų daugiau, galima ir scrapbooking užsiimti, bet čia jau skonio reikalas. smile.gif
Kaip kam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 22 liepos 2009 - 21:00
QUOTE(she @ 2009 07 26, 09:01)
Yra labai paprastas budas juos is balos iskrapstyti - nunesti kad atgal suristu  mirksiukas.gif

Siaip turetu ne tik perristi, bet perspausti is naujo ta knyga. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 07 26, 09:50)
Siaip turetu ne tik perristi, bet perspausti is naujo ta knyga.  rolleyes.gif

o kam ja spaust is naujo jei tik lapai iskrito? man irgi buvo iskrite, be problemu suspaude is naujo ir viskas ok nuo to laiko. lapai kai iskrenta jie nesusibrokuoja, nei kliju, nei issiliejusiu dazu -nieko..
Atsakyti
QUOTE(she @ 2009 07 26, 14:18)
o kam ja spaust is naujo jei tik lapai iskrito? man irgi buvo iskrite, be problemu suspaude is naujo ir viskas ok nuo to laiko. lapai kai iskrenta jie nesusibrokuoja, nei kliju, nei issiliejusiu dazu  -nieko..

Na taip, bet jei moki pinigelius, tai ir kokybes noretusi.. rolleyes.gif
Atsakyti
o kas nors bandete si dalyka www.eurokosfoto.lt
puslapyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 27 liepos 2009 - 13:13
nu kur as anksciau buvau.... 4u.gif tiek naujoviu suzinojau tikrai nebuvau girdejusi
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 07 27, 14:12)
o kas nors bandete si dalyka www.eurokosfoto.lt
puslapyje?

Ten kazkokia angliska programa reikia siustis, instaliuotis...
Bandziau, bet kompas pakibo.. doh.gif
Atsakyti