Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoknyga ar fotoalbumas?

QUOTE(vikusituka @ 2009 06 26, 03:31)
na ispanijoje gyvenu, tad ir ispaniskus variantus man geriau ir pigiau darytis. tik gaila, kad lietuviu kalbos raideliu nera  unsure.gif

Geras, nepamaciau,kad gyvenate Ispanijoje doh.gif Galvojau, gal kokia naujove Lietuvoje: 'Ispaniskas variantas' lotuliukas.gif
O raideles galite susirinkti lietuviskame worde,o paskui nukopijuoti 4u.gif
Idomu,kaip atrodo tos ispaniskos knygos. Gal iseitu parodyti kai pasidarysite ... rolleyes.gif
Atsakyti
As neseniai senelio 80-meciui dariau foto knyga. Sudejau nuotraukytes is viso gyvenimo, dar prirasiau keleta zodeliu...
Uzsakiau pas viena mamyte cia SM.
Na, tikejausi, kad bus fainas dalykelis, bet kad taip ispudingai viskas iseis, net nesapnavau thumbup.gif
Kas dar neisbandet tokio stebuklo - butinai pasidarykit!
Dabar planuoju padaryti tevams ant vestuviu 30 mecio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 06 26, 09:40)
Geras, nepamaciau,kad gyvenate Ispanijoje  doh.gif  Galvojau, gal kokia naujove Lietuvoje: 'Ispaniskas variantas'  lotuliukas.gif 
O raideles galite susirinkti lietuviskame worde,o paskui nukopijuoti  4u.gif
Idomu,kaip atrodo tos ispaniskos knygos. Gal iseitu parodyti kai pasidarysite ...  rolleyes.gif

kol kas neskubu darytis, nes pinigelius reikia kaupti leliuko kraiteliui... bet galiu numesti nuoroda mirksiukas.gif siaip dauguma ispanisku zodziu labai panasus i angliskus smile.gif tad esme galima suprasti thumbup.gif
http://www.extrafilm.es/
Atsakyti
sveiki visi smile.gif gal galetumet man padeti seme krikstynu skirelyja buvau radusi kad kazkas daro foto knygas,bet neper brukne o zmogus pats(na gal suprasite as cia taip painiai susakiau)niekaip neberandu as jau antra diena visas temeles vartau doh.gif

i 
 Šioje temoje forumo dalyviai pasirodo, pasigiria,  kokias FOTO knygas sukūrė patys arba įsigijo, užsakė pagaminti  savo vaikučiams, savo krikšto vaikams.

Tačiau čia ne vieta komercinio pobūdžio skelbimams, kuriuose siūloma užsisakyti, įsigyti  tokią prekę/paslaugą ir pateikiami kontaktiniai duomenys, kainos.

Čia laukiame komentarų, kuriuose bus ne tik prisegtas FOTO knygos (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei  600x500 taškų) paveiksliukas, bet ir plačiau  pakomentuotas jos turinys, įdomiausi akcentai.  

Vien tik nuotrauka be komentaro bus ištrinta.

Komercinio pobūdžio skelbimai iškart trinami, o dalyviui skiriamas įspėjimas.

Dėkojame, kad laikotės temos taisyklių!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 23 rugsėjo 2009 - 13:15
QUOTE(dzastinka @ 2009 06 29, 16:47)
sveiki visi smile.gif gal galetumet man padeti seme krikstynu skirelyja buvau radusi kad kazkas daro foto knygas,bet neper brukne o zmogus pats(na gal suprasite as cia taip painiai susakiau)niekaip neberandu as jau antra diena visas temeles vartau doh.gif

Radau, kad daro internete http://ryko.projektas.lt/
Atsakyti
Fotoknygas pradejo daryti http://www.fotoknygos.lt/, paziurekit cia, rasit visa reikiama informacija - ir kainas, ir kontaktus
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2009 06 29, 22:12)
Fotoknygas pradejo daryti  http://www.fotoknygos.lt/, paziurekit cia, rasit visa reikiama informacija - ir kainas, ir kontaktus

taip daro, as si savaitgali atsiimu fotoknyga vaikucio, dovanosiu per krikstynas, labai fainas dalykas, ypac kai vaikutis dar neturi savo nei vieno albumelio, tai as sumasciau jam padovanoti smile.gif, bet as dariausi eurokosfoto.lt, kainos irgi surasytas, man isejo 100lt, pati viska susidedi parsisiuntus programas, sumaketuoji ir nusiunti uzsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belina: 30 birželio 2009 - 11:13
As irgi ismeginau fotoknyga ir esu labai patenkinta! neskaiciau visos temos, bet gal klaipedietes dar nezino, kad galima labai lengvai ir pas mus ja pasidaryti per www.ve.lt/fotoknyga
o as darau savo dukrytes pirmo menesio toki kaip dienorasti. labai faina, kad galima susidelioti kaip tik nori tas nuotraukas, kai kurias nuotraukas ir kaip fona panaudojau, tekstus visur tvarkingai surasyti galima, zodziu, man labai patiko, ir butinai darytiu veliau dukrytes pirmuju metu knyga biggrin.gif
Atsakyti
As irgi pasisakysiu apie fotoknyga...Pernai krikstijom savo maziuke.Nusprendziau nuotraukas sudet i fotoknyga.Gavosi plona 10psl knygele su labai graziais zodziais.Dare kazkas is SM (nepamenu nei kas,nei kiek kainavo).Padarem 5 vnt.Sau,kriksto teveliams po 1 ir seneliams thumbup.gif Visi liko labai patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir man pavyko pasidaryti krikstynu fotoknygute su savo pasirinktu viršeliu. thumbup.gif pavyko smile.gif Kodėl anksciau tokiu dalyku nebuvo....
Dariausi Mindaugo. g Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(fixi132 @ 2009 07 16, 10:31)
Pagaliau ir man pavyko pasidaryti krikstynu fotoknygute su savo pasirinktu viršeliu.  thumbup.gif pavyko  smile.gif Kodėl anksciau tokiu dalyku nebuvo....
Dariausi Mindaugo. g  Vilniuje.

Sveikinu! bigsmile.gif O ten spaustuve kazkokia? Kaip kokybe, kaip kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimante_: 16 liepos 2009 - 13:41
sweikutes,gal kartais zinot kokia lietuviska programele fotoknygai sukurti?buciau sirdingai beproto dekinga biggrin.gif
Atsakyti