Gal kas patikslins, kada jau bus aisku del priimtu pirmokeliu, kas pateko i sia pradine?

QUOTE(Gurmano @ 2013 05 07, 09:22)
Gal kas patikslins, kada jau bus aisku del priimtu pirmokeliu, kas pateko i sia pradine? 

Sveiki, sąrašai jau yra - vyksta susipažinimo pamokėlės.

Mano nuomonė apie šią mokyklą yra labai gera. Ją baigiau 2010m. (atrodo
). Brolis taip pat šiuo metu eina į šią mokyklą. "Vyturio" pradinės mokyklos mokiniai labai stipriai paruošiami ir vėlesnėse klasėse sunkumų nekylą. Mokiniai yra draugiški, mokytojai savo darbą puikiai išmano, suprantamai dėsto pamokas. Iš šios mokyklos išėjau kupina meilės mokyklai, tačiau nuėjusi į "Taikos" progimnaziją pasibaisėjau viskuo...
Apie "Vyturio" pradinę tik geri atsiliepimai! Klauskit, būtinai atsakysiu.

Gal kas zino, kiek vaikuciu buvo priimta i I klase is to saraso vaiku, kurie nepatenka pagal gyv vietos registracijos adresa priklausanti mokyklai ?

Sveiki,
Idomu butu suzinoti ar tikrai vaikuciai kiekviena diena privalo eiti su uniforma? Man ji tokia nepatogi atrodo,o ir mano bernui kostiumines kelnes ir storas grauziantis dzemperis visai ne prie sirdies
Idomu butu suzinoti ar tikrai vaikuciai kiekviena diena privalo eiti su uniforma? Man ji tokia nepatogi atrodo,o ir mano bernui kostiumines kelnes ir storas grauziantis dzemperis visai ne prie sirdies

QUOTE(Creed @ 2013 08 21, 17:58)
Sveiki,

Tik penktadieni galima laisva apsirengimo forma.

QUOTE(Gutjera @ 2013 08 21, 18:06)
Gaila....nors turim kaimynu is Vyturio ir ne viena ryta nemaciau berniuku einant su uniforma

QUOTE(Creed @ 2013 08 22, 08:47)
Gaila....nors turim kaimynu is Vyturio ir ne viena ryta nemaciau berniuku einant su uniforma
Gal jie ten persirengia?
Ir kas tokios uniformos "dizaineris"?
Nezinau ka reiks daryt,nes mano pirmokas is vis atsisako eiti i mokykla,jei reikes rengtis uniforma..... 

Švarkelis yra privalomas. Jis tikrai patogus. O kelnės turi būti tamsios. Aš saviškiui perku juodus ar tamsiai mėlynus džinsus, o švenčių proga apsimauna uniformines. Kai ateis į mokyklą ir pamatys visus vaikus su uniformomis, užsinorės dėvėti

Gal kas ka nors girdejot apie jogos bureli ir jo vedeja Laima Petroniene?
Labas vakaras, mamytes
nuo rugsėjo leisim sunu I Vyturio pradyne mokykla. Gal kas iš mamyciu gali patarti, pasidalinti savo nuomone, pas kokia mokytoja leisti. Pirmieji metai patys sunkiausi vaikui, pirmas ispudis apie mokykla ir mokytoja... taip baisu..
buciau laaaabai dekinga

QUOTE(Alionele @ 2014 01 03, 17:11)
Labas vakaras, mamytes
nuo rugsėjo leisim sunu I Vyturio pradyne mokykla. Gal kas iš mamyciu gali patarti, pasidalinti savo nuomone, pas kokia mokytoja leisti. Pirmieji metai patys sunkiausi vaikui, pirmas ispudis apie mokykla ir mokytoja... taip baisu..
buciau laaaabai dekinga 

Sveiki,
mano dukra šiais metais baigia "vyturio" pradinę mokyklą, galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus apie šią mokyklą. Turim nepaprastą mokytoją, nežinau ar galima būtų norėti ko nors geresnio. Visada buvo rūpestis visais vaikais kaip savais. vien nuo minties kad reikės su ja atsisveikinti darosi graudu, nes bijau toliau bus tik sunkiau. Jei pavyks tartis tai siūlau Rasą Adomavičienę (nors nežinau kitų ir nieko negaliu pasakyti) tačiau ši mokytoja atiduoda visą dūšią vaikams didžiausia pagarba ir dėkingumas jai.