! | carrotkins, Jums skiriamas viešas įspėjimas už forumo taisyklės pažeidimą: DRAUDŽIAMA: 1. Skelbti informaciją, kuri: <...> 3) informacija, šmeižianti, įžeidžianti žmogų, žeminanti jo garbę ir orumą; 4) įžeidžianti arba kenksminga bet kurio asmens atžvilgiu; 5) pažeistų bet kurio asmens teisę į privatumą; <...>. Visas forumo taisykles rasite čia. Prašau susilaikyti nuo viešų, tik kalbomis ir nuogirdomis pagrįstų, pasisakymų konkrečių žmonių atžvilgiu. |
o paklaust visada galima, bet jeigu nenorit rašyti, tai ir nerašykit. Nieko baisaus, kita mamytė būtų parašiusi.

domina, 23 Lap 2012 - 15:25, parašė:
domina, 23 Lap 2012 - 15:25, parašė: ![]()
Iš tiesų, mano vyresnėlis baigė šią mokyklą, likau patenkinta, bet dėl mažojo sprendžiame dilemą- arčiau namų ar vyturys. Kol kas esu neapsisprendusi.
o paklaust visada galima, bet jeigu nenorit rašyti, tai ir nerašykit. Nieko baisaus, kita mamytė būtų parašiusi.

KAs turi koki supratima ar paskytu is patirties... ar sausio pirmomis dienomis uzrasius vaika i pirma klase imanoma pakliuti i sia m-kla?
Kuomet adresas nepakliuna i siai m-klai tinkancia teritorija...

Gal yra nuomoniu apie busiuju pirmoku mokytojas? Dekoju!!
Gurmano, 02 Sau 2013 - 21:14, parašė:
Gurmano, 02 Sau 2013 - 21:14, parašė: ![]()
KAs turi koki supratima ar paskytu is patirties... ar sausio pirmomis dienomis uzrasius vaika i pirma klase imanoma pakliuti i sia m-kla?
Kuomet adresas nepakliuna i siai m-klai tinkancia teritorija...![]()

Man irgi idomu, ar yra sansu kai neturi jokio spec pirmumo (nei vyresniu vaiku lankanciu mokykla, nei neigalumo, nei socialiai remtini), tiesiog prasyma anksciau paduotume
Gurmano, 02 Sau 2013 - 21:14, parašė:
Gurmano, 02 Sau 2013 - 21:14, parašė: ![]()
Kuomet adresas nepakliuna i siai m-klai tinkancia teritorija...![]()

Moufingirl, 02 Sau 2013 - 22:36, parašė:
Moufingirl, 02 Sau 2013 - 22:36, parašė: ![]()
Man irgi idomu, ar yra sansu kai neturi jokio spec pirmumo (nei vyresniu vaiku lankanciu mokykla, nei neigalumo, nei socialiai remtini), tiesiog prasyma anksciau paduotume
yra šansų

galiu iš patirties pasakyti, dukra buvo 65 ar 66 sąraše, pateko

Tik mes pasirinkom kitą mokyklą

*Lina*, 02 Sau 2013 - 23:40, parašė:
*Lina*, 02 Sau 2013 - 23:40, parašė: ![]()
yra šansų
![]()

o kodel pasirinkote kita? Ir kokia pasirinkote?
Aciu
Moufingirl, 02 Sau 2013 - 23:36, parašė:
Moufingirl, 02 Sau 2013 - 23:36, parašė: ![]()
Na, jei bus 4 pirmoku klases, o klasej po 26 vaikus, tai priims apie 104. Kuo anksciau paduosit, tuo auksciau sarase busit po visu, kurie su lengvatomis ir kt.

Mums patinka si mokykla. Tik musu mokytoja - gerai besimokantiems ir atsakingiems vaikams, o kam ne taip sekasi ir reikia kazkiek versti - tai nelabai nelabai.....

Jolita Mc'r, 03 Sau 2013 - 09:24, parašė:
Jolita Mc'r, 03 Sau 2013 - 09:24, parašė: ![]()
Na, jei bus 4 pirmoku klases, o klasej po 26 vaikus, tai priims apie 104. Kuo anksciau paduosit, tuo auksciau sarase busit po visu, kurie su lengvatomis ir kt.
![]()
Mums patinka si mokykla. Tik musu mokytoja - gerai besimokantiems ir atsakingiems vaikams, o kam ne taip sekasi ir reikia kazkiek versti - tai nelabai nelabai.....

O yra kokiu nuomoniu apie busimuju pirmokeliu mokytojas?
Aisku, rinktis negali.. bet vis tiek rupi

alinaz, 04 Sau 2013 - 17:08, parašė:
alinaz, 04 Sau 2013 - 17:08, parašė: ![]()
sveikos mamytes, me sir bandysim pakliut i sia mokykla, isiu rasyt prasyma, nors gyvenancia vieta nepriklauso mokykloj, bet bandysiu gal pakliusim pas Liucina ar Danguole
o dar daug galvoja cia pakliut?

O kodel sias mokytojas renkates

Kačia, 05 Sau 2013 - 11:25, parašė:
Kačia, 05 Sau 2013 - 11:25, parašė: ![]()
O kodel sias mokytojas renkates

tiesiog sake mamos man, kad jos fainos. as dar neiko nesirenku, nes kieks girdejus vyturi neleidzia rinktis mokytojos, tieisog klausiu kaip jos?
alinaz, 05 Sau 2013 - 15:59, parašė:
alinaz, 05 Sau 2013 - 15:59, parašė: ![]()
tiesiog sake mamos man, kad jos fainos. as dar neiko nesirenku, nes kieks girdejus vyturi neleidzia rinktis mokytojos, tieisog klausiu kaip jos?
Nezinau nuosekliai kaip visur, bet neleidzia rinktis ne tik Vyturyje.
Ir argumentas butu ne vienas.. juk derina, kad klaseje berniuku ar mergaiciu nebutu zenkli persvara, be to, tai uzkertamas kelias pedagogu "viliojimui" i savo puse mokiniu, nes imtu patys rasyti postus i forumus kviesdami ir tt. O tai inestu nesantaika tarp pedagogu. Ar to reikia.. ?
Kita vertus, mokytoja "gera" ar ne...taip subjektyvu

Ir suprask

Man asmeniskai - svarbiausia, kad mokytoja butu:
1. Kompetetinga.
2. Kaip imanoma objektyvi (kai nesirenka simpatiju, antipatiju..).
3. Mylinti vaikus ir pedagogo darba.
Teoriskai - stiprioje m-kloje visos pedagoges turetu buti saunios, pas kuria vaikas bepakliutu. Kita vertus, svarbiausia, kad ji tiktu ir patiktu vaikui, noriai eitu i m-kla, ja tiketu ir pasitiketu (visgi startas mokykloje, esminiai pagrindai...), butu autoritetas ir geriausias prisiminimas...

Bet realybeje - visokiu mokytoju yra kaip ir kitose specialybese...