Įkraunama...
Įkraunama...

Kai auklei virš 60

Nagi ir as pasidziaugsiu savo lobiu wub.gif
Musu auklytei 61-eri, net nezinau, uz ka, kas ir kodel mums atsiunte sita silta miela zmogeliuka wub.gif turbut pats Dievulis rolleyes.gif niekad nenorejau jaunos aukles, ieskojom solidaus amziaus ramios tvarkingos rupestingos moterytes ir radom thumbup.gif butent tokia thumbup.gif db ji su mus peliuku patys geriausi draugai, niekad nemaciau islydint mane darban asaru, o ir isleist auklytes maziukas nelabai nori...tai mums didelis irodymas visu jos pliusu.
Pasikartosiu - visiems linkeciau tokios auklytes wub.gif
Atsakyti
keliu temele i virsu.. 4u.gif

gal kas siuo metu turi auklyte nuo 60 iki 65 metu..pasidalinkit ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat pirmajai mergytei turejome aukle gerokai virs 60 tai buvo musu kaimyne, labai nuostabi moteris deka jos mano mergaite ismoko raides skaicius ir aplamai labai daug mums dave si moteris ,esu jai be galo dekinga kad buvo su mumis kai reikejo, didziausia jai pagarba jauciu iki sios dienos, bendraujam ir siai dienai bet ne darbo reikalais o jau savo malonumui ir mergaites mano ja labai myli ir aplanko vos ne kiekviena diena thumbup.gif
Atsakyti
Kaip ir daugeliu kitu atveju, taip ir siuo, viskas priklauso nuo zmogaus, asmenybes, pomegiu, meiles vaikams ir pan. Amzius tikrai ne pagrindinis rodiklis (nekalbu apie 15 m ir 80mete aukle).
Atsakyti
Musu auklei – 67, dirba 4 metus. Pradejo dirbti, kai mano berniukui buvo 8 men., nes tada suzinojau, kad laukiuosi dar vieno ir man tikrai reikes pagalbininkes, tai galima sakyti, mano mergyte nuo pat pirmos dienos uzaugino. Be galo pareiginga, atsakinga, punktuali, trykstanti optimizmu (gal todel, kad vaikysteje pati labai vargo), kupina energijos (net nuo kalniuko su vaikais ant uzpakalio ciuozia), retas jaunas zmogus tiek energijos turi, uz mane simta kartu praktiskesne (is kirvio sriuba isvirtu). Vienintele beda - sveikata suprastejo, bet gal del to, kad saves nemokejo tausoti - visa save vaikams atidave.
Atsakyti
Turėjom auklę 67 m. - viskas buvo lyg ir gerai, bet dukrai pradėjus bėgioti, jai pasidarė per sunku lakstyti iš paskos, tai pradėjo skųstis, kad mergaitė nevaldoma, jai tik lipti, tik bėgti, su smėliu nežaidžia kaip kiti NORMALŪS vaikai ir taip toliau. Atsisveikinom su šita.

Paskui buvo moterytė ~45 m., atrodė aktyvi, bet iš tiesų buvo tinginių tinginė; tai po kelių savaičių irgi pasipylė panašūs skundai, kad dukra judri, reik daug vaikščioti iš paskos.

Dabar jau metus turim 60 m. auklę ir viskas čiki. Ir mergaitė paklusni ir nejudri tapo tongue.gif , ir viskas tvarkoj pasidarė, ir namai prižiūrėti auklės iniciatyva, ir maisto ji pagamina neprašoma.

Šiaip viskas priklauso nuo asmenybės, nuo pačios auklės, bet amžius savo vistik daro. Sakyčiau, kad virš 60 m. auklėms tikrai gali būti fiziškai per sunku dirbti su normaliais, ne lėtapėdžiais vaikais.
Atsakyti
Aš tai manau, kad virš 60 m. tai nieko tokio, aišku,jei auklė nenukvakusi smile.gif Bet jau apie 70 m. tai tikrai būtų sudėtingiau paskui vaikutį ištisą dieną laikstyti g.gif
Atsakyti
Mano vaiko auklei 75, bet sveitaka puiki, moteris save labai prisižiūri, per paskutinius pusantrų metų nei karto nesirgo net sloga, energijos per akis, susitvarko net kai du savo vaikus nuvežu (ji žiūri juos savo namuose, man taip patogiau). Kas kartą pasitinka mus lauke, man nereikia bėgt į 4 aukštą, net ir dabar per šalčius. Tiesa vaikutį pradėjo žiūrėt nuo 1 m 9 mėn. Lauke su juo nuolat būna, daug juda. Žodžiu iš šono niekada tiek metų jai neduočiau ir absoliučiai jokių priekaištų niekada jai neturėjau. Judri faina močiutė kaip toj Povilaičio dainoj "Senelė mūsų jauna..." Aišku toli gražu ne visos moterėlės tokio amžiaus gali būti tokios šaunios, bet mums pasisekė tokią rast.
Atsakyti
QUOTE(Spygliux6 @ 2009 09 14, 18:20)
Musu auklei – 67, dirba 4 metus. Pradejo dirbti, kai mano berniukui buvo 8 men., nes tada suzinojau, kad laukiuosi dar vieno ir man tikrai reikes pagalbininkes, tai galima sakyti, mano mergyte nuo pat pirmos dienos uzaugino. Be galo pareiginga, atsakinga, punktuali, trykstanti optimizmu (gal todel, kad vaikysteje pati labai vargo), kupina energijos (net nuo kalniuko su vaikais ant uzpakalio ciuozia), retas jaunas zmogus tiek energijos turi, uz mane simta kartu praktiskesne (is kirvio sriuba isvirtu). Vienintele beda - sveikata suprastejo, bet gal del to, kad saves nemokejo tausoti - visa save vaikams atidave.

Pasiseke jums su auklyte thumbup.gif
Nors man kazkaip jaunos labaiu noretusi, na gal manyciau kad su ja paprasciau susisneketi, sveikatos daugaiu turi. Bet aiksu cia nera taiskykle 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad nuo žmogaus priklauso, kaip jis jaučiasi tokio amžiaus būdamas. Mano močiutė 82 m. atvažiuoja man vaikų pasaugoti ir puikiai susitvarko. O kai ieškojome auklės, bendravome su 70 m. Moteriške, kuri, mano manymu, labai jau sunkiai susitvarkytų su mažyliu. Taip kad, turbūt reikia į žmogų pažiūrėt ir pabendraut, o ne iškart nuspręst, kad virš kažkokios amžiaus ribos jau tikrai netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2009 05 17, 21:32)
Kaip ir daugeliu kitu atveju, taip ir siuo, viskas priklauso nuo zmogaus, asmenybes, pomegiu, meiles vaikams ir pan. Amzius tikrai ne pagrindinis rodiklis (nekalbu apie 15 m ir 80mete aukle).

pritariu,svarbiausia ,kad sveika butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangustas: 17 sausio 2012 - 13:36
As aukles virs 60,nesamdyciau. Ne del senatves,tiesiog zmogui jau per sunku lakstyt paskui guvu vaikuti,nesioti ji,kiloti ir pan. Optimalus aukles amzius butu 46-55 metai. 4u.gif Vyresnes jau buna pavarge nuo gyvenimo.
Atsakyti