Mano nuomone svetaine su virtuve kartu yra ir praktiska ir erdvu. Tokios problemos kaip neplauti indai - tai tik mazytis kiekvienos is musu apsileidimas. Seip ar taip esu is patirties pastebejusi, kad jaukiausias kambarys namuose visada yra virtuve, na gal net ne visai taip jei ji labai siaura. O noras pasislepti nuo kitu akiu tai tik kiekvienos is musu asmeniniai kompleksai. Beje siuolaikinis bustas manau tuo ir skiriasi nuo senoviniu degtuku dezuciu, kur kiekvienas turi po savo urveli ir kruva visokiu sandeliuku uzkimstu senienomis, o naujame buste daugiau erdviu ir maziau sienu.
visuomet norejau atskiros virtuves, bet erdvios kadangi taip nesigavo, tai siuo metu yra bendra, atskirta nuo svetaines zidiniu ir baru aisku minusas, tai kvapai, ventiliacija ju vistiek taip gerai neistraukia. pliusas, kad tikrai daug erdves ir visa seima kartu neliudna maista gaminti
Na as planuoju daryti virtuve tikraikartu su svetaine, nors ir kvadraturos bus nemazai. bet man labai nesmagu kai kas norsa atvaziuoja ir as turiu viena pati sau kuistis virtuveje negaliu su niekuo bendrauti. tada visi sulekia i virtuve ir gaunasi tas pats kad jie visi stebi maisto ruosimo procesa. o planuojam taip par isigyti ir indu plovimo masina. kad lekstes neikauptu ant spinteliu viska reikia sudeti is karto i masina ir nakciai uzstatyti plauti. paskui ryte atsikeli ir visus indus isdelioji i ju vietas. (cia as taip darydavau kai dirbau vienoj sveicaru seimoje) ir tikrai tada virtuveje buna tvarka.
iš pradžių pas mus virtuvė ir valgomasis buvo atskirtas, lyg ir buvo gerai, bet vėliau tėvai sugalvojo išgriauti pertvarą ir padaryti be pertvarų, tik kad baras skirtų, tai man labai patiko, daug erdvės, o jei irkas ateina, tai kol kuitiesi virtuvėje esi neizoliuota nuo kitų, gali bendrauti
Mes irgi zadame daryti virtuve kartu su svetaine As dar labai noreciau pertvaros, bet kadangi vietos yra mazai, tai noreciau dar ir platesnio baro kazkur vidury (kad praejimas butu is abieju pusiu, na kaip buna virtuviu "salales", tik as ten ne vyrikle noreciau sukist, o dziovikle)... Tai va, dabar galvoju, kaip gi man tuos du dalykus suderinti?
Gal kas turit ka panasaus?
Gal kas turit ka panasaus?
Mūsų virtuvė jau yra kartu su svetaine, nors aš to nenorėjau. Savos priežastys, keisti nieko negaliu, taigi prasidėjo įrengimo problemos
Norėčiau jūsų nuomonės dėl šios vientisos erdvės interjero, spalvinio sprendimo. Norėčiau virtuvę daryti melsvą su šviesiais baldais (šiaurinė pusė), o svetainę - su geltonu ir žaliu (tokių velikinių atspalvių). Kaip manot, ar nebus labai "šalta" ir marga?
Norėčiau jūsų nuomonės dėl šios vientisos erdvės interjero, spalvinio sprendimo. Norėčiau virtuvę daryti melsvą su šviesiais baldais (šiaurinė pusė), o svetainę - su geltonu ir žaliu (tokių velikinių atspalvių). Kaip manot, ar nebus labai "šalta" ir marga?
Norėčiau virtuvę daryti melsvą su šviesiais baldais (šiaurinė pusė),
Kiaip tik siulyciau siltas spalvas šiaurinėj pusej, juk ten ir taip saules nebus, o siltos spalvos kompensuos jos trukuma.
QUOTE(muminukas @ 2005 03 02, 14:50)
Mūsų virtuvė jau yra kartu su svetaine, nors aš to nenorėjau. Savos priežastys, keisti nieko negaliu, taigi prasidėjo įrengimo problemos
Man butu per marga, o ir siaurinej pusej zydros tikrai nedaryciau.
QUOTE(muminukas @ 2005 03 02, 12:50)
Geriau nemaisyk tiek daug spalvu-juk viena erdve Ir salti tonai siaurinej pusej tikrai nelabai tinkami, nebent tai butu pvz. darbo kambarys arba miegamasis..
Aš ir dėl to... Jau seniai svajojau apie marinistinio stiliaus virtuvę, o dabar tikriausiai nieko neišeis