Mes irgi jau 4 metai gyvenam tokiam bute, kur virtuve sujungta su svetaine. Man tai , nes as irgi kitaip net negaleciau gyventi, nesijauciu mama-vireja. O kai ateina sveciu, dazniausiai tai geri ir artimi draugai, nera jokiu problemu, nes vakareliai buna bendri, tad ir vaises kartu gaminam. Ir nenusibegioji, viskas vietoj. As matau vien tik pliusus.
Na, bute, taip sutinku del erdves tai labai geras variantas
Bet ka jus manote apie nama? Ar verta bendrai su sveitaine virtuve daryt, kai jau ir taip ta svetaine butu nemaza?
Bet ka jus manote apie nama? Ar verta bendrai su sveitaine virtuve daryt, kai jau ir taip ta svetaine butu nemaza?
Pas mus irgi bus bendra virtuve ir svetaine. Nematau problemos del sveciu, todel kad pas mus visi draugai paprasti ir tikrai nieko, kad matys kaip duona dedu i lekstele Visis baliukai buna sumestiniai, tai namu seimininkai daro karstus o sveciai saltus, tai ir nesedziu istisai virtuvej. Be to pas mus taip yra, nes virtuve maza, ner kur stalo pastatyt, tai siena jungiancia svetaine griausim ir desim toj vietoj stalvirsi. Beda tik ta, kad pas mus virtuve bus bendra su prieskambariu. Teisingiau prieskambario nera, ieinam tiesiai i virtuve is lauko. Tai biski baisoka, kad rubai esantys prieskambario spintoj neisigeru maisto kvapu... Na, bet as ne virejele, tai gal neprisigers??
Gyvenu bute ir man virtuve sujungta su kambariu - labai didelis pliusas. Net nepastebiu, jei virtuvej sheininkauju, esu lygiau tokia pat "dalyve" lyg ir sededama svetaineje. Musu virtuve su kambariu sudalo lyg "L"raides forma (apie 30 m2 kambarys ir apie 6 m2 virtuve) - todel ish kambario nesimato jos, o is virtuves matai kambari Jei kambarys but kvadratinis, o virtuve butu palei viena siena - tai tada nenoreciau. Is virtuves yra iejimas i balkona, todel ir vedinti patogu. Kadangi virtuve sujungta su svetaine - tai virtuveje nereikia stalo, su laiku isirengsime bara - tai ishvis pasaka bus.
QUOTE(Ingute @ 2005 02 21, 13:01)
Na, bute, taip sutinku del erdves tai labai geras variantas
Pas vienus pazistamus mane yra labai diele svetaine, virtuve lyg ir atskirai irgi didele, taciau tarp jos ir svetaines ne durys, o tiesiog nera sienos, na, tik krastuose siena, kad virtuveje daugiau kampu gautusi o esant norui slenkancia pertvara galima uzhstumti, bet nei karto dar nemaciau, kad butu uzhstume
Bet jei as name daryciau - tai visvien kartu kad butu virtuve su svetaine.
Pas mus taip pat virtuve, valgomasis ir svetaine viena erdve , tuo mes laaabai patenkinti, garu ir kvapu problema issprendzia geras gartraukis, o toliau vieni pliusai, jeigu ateina kas pietu nekyla problemu kaip begiojimas su lekstemis ir maistais po buta, kaip jau kazkas minejo, jeigu ko ir nespejai iki atvykstant sveciams gali tai padaryti nepalikdamas ju likimo valiai.
P.s. pati virtuve yra nisoje.
P.s. pati virtuve yra nisoje.
Na ziuriu dauguma nenori buti atskirtos virtuveje........ kadangi man tas negresia seimininkaujame dazniausiai kartu ir nereikia sienu griauti kad buti su seimyna kartu tai tas vairiantas atkrenta...... viena seimininkauju itin retais atvejais, kai ka nors rodo per televizoriu (pvz keturi ratai, zvejyba ir pan.), bet tada kad ir isgriauta siena maniskio neprakalbinsiu....... tik va idomu ar netrikdo garsai.... kazkada kalbejome mes apie siena begamindami valgyti..... taigi ir mikseris veikia ir puodai verda, garintuvas ijungtas, jeigu dar indaplove savo darba dirba...... kazkaip lyg ir nera to garso labai didelio, bet vakarais man ir saldytuvas atrodo per garsiai dirba.....
QUOTE(Onora @ 2005 02 21, 14:01)
Gyvenu bute ir man virtuve sujungta su kambariu - labai didelis pliusas. Net nepastebiu, jei virtuvej sheininkauju, esu lygiau tokia pat "dalyve" lyg ir sededama svetaineje. Musu virtuve su kambariu sudalo lyg "L"raides forma (apie 30 m2 kambarys ir apie 6 m2 virtuve) - todel ish kambario nesimato jos, o is virtuves matai kambari Jei kambarys but kvadratinis, o virtuve butu palei viena siena - tai tada nenoreciau. Is virtuves yra iejimas i balkona, todel ir vedinti patogu. Kadangi virtuve sujungta su svetaine - tai virtuveje nereikia stalo, su laiku isirengsime bara - tai ishvis pasaka bus.
Joo,kai L forma tie du kambariai,tai geriau, pas mus tai bus virtuve per visa siena Aj,ka nors sugalvosiu
manau liuks tema, o kur yra ta tema, kad saket jau buvo?
as tai bijau labiausiai del riebalu, kad tik negultu jos ant svetaines bet dar girdejau kad jei dujine yra dujomis kurenama tada blogai, nes pacios dujos degdamos isskiria riebia medziaga, o su elekržtrine ir gartraukiu sako liuks
man tai vistiek noris kazkiek atskyrimo, nors viena siena uzaplvalint ir pasidaryt bariuka, ir dar kokia siena, nes tokia visai atvira man nelabai
bet manau teks taip ir mum daryt, nes kitaip labai jau bus mazuliukas kambariukas, o be to as megstu kad salia manes kas nors butu kai ka nors darau, tai man abai tiks
as tai bijau labiausiai del riebalu, kad tik negultu jos ant svetaines bet dar girdejau kad jei dujine yra dujomis kurenama tada blogai, nes pacios dujos degdamos isskiria riebia medziaga, o su elekržtrine ir gartraukiu sako liuks
man tai vistiek noris kazkiek atskyrimo, nors viena siena uzaplvalint ir pasidaryt bariuka, ir dar kokia siena, nes tokia visai atvira man nelabai
bet manau teks taip ir mum daryt, nes kitaip labai jau bus mazuliukas kambariukas, o be to as megstu kad salia manes kas nors butu kai ka nors darau, tai man abai tiks
Mes dabar taip gyvenam ir matau viena dideli pliusa ir dideli minusa. Pliusas: kai gamini seimynai neesi uzdaryta virtuvej ir esi pilnateisis televizotiaus ziuretojas . O minusas, kai susirenka sveciai ir matosi ne visada suspeta sutvarkyti virtuve
Del riebalu svetainej tai labi nepergyvenkit. Pas mane elektrine orkaite ir tikrai ne superinis dumtraukis, o riebalu svetainej nu tikrai nerasta. Va kaip tik neseniai valiau visa sekcija, tai net pati dar pagalvojau, kad ant jos nera tu "virtuviniu" dulkiu.
Del riebalu svetainej tai labi nepergyvenkit. Pas mane elektrine orkaite ir tikrai ne superinis dumtraukis, o riebalu svetainej nu tikrai nerasta. Va kaip tik neseniai valiau visa sekcija, tai net pati dar pagalvojau, kad ant jos nera tu "virtuviniu" dulkiu.
Pas mus irgi virtuve sujungta su svetaine,kaip kazkas rase L formos tai pas mane taipat.Virtuve gaunasi kampe ir jos beveik nesimato kai sedi svetaineje.is virtuves matai valgomaji.Ir tikrai nenoreciau atskiros virtuves.Kad su visom lekstem varytis per kambarius,o poto dar varyt ir atgal.KUR CIA, GALI BUTI VISKAS VIETOJ.Turejom virtuve atskirai,tai vistiek varydavom valgyt i svetaine,kur jaukiau,ir daugiau vietos,o ne virtuveje,kur seima vos sutelpa prie stalo.Nebent butu labai didele ir su valgomuoju kartu.O jeigu kalbant apie daugumos daugiabuciu virtuves,tai tikrai geriau yra sujungtos,mano nuomone.Sveciai ar draugai nebesaukia ateik prie stalo ,nors prie puodu nestoviu,bet uzsimano kavos ar arbatos,nereikia niekur lekti,o cia pat viska pasidarai.O del vaizdo tai reikia derinti prie interjero,jei pastatysi griozdiskus virtuves baldus ir dar skalbimo masina ,tai aisku kad vaizdelis bus nekoks.o ir tie kvapai ar riebalai nematau jokio skirtumo tarp atskiros virtuves ir bendros su svetaine.Dar netgi svaresne kai kartu su svetaine.