Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 14:01)
pas mane virtuve kartu su svetaine smile.gif labai norejau erdves, isgriovem puse sienu, aisku tas kurias galima buvo, nenesamas taip sakant smile.gif
likau patenkinta, tik dabar jai griauciau tai padaryciau biski kitaip  blush2.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif oi kaip grazu, kaip gerai kad daug vietos.
Atsakyti
Prisiskaiciau ivairiausiu nuomoniu, bet vistiek nzn kaip reikes padaryti doh.gif Namo plana darydami, galvojom, kad bus viena erdve - virtuve su svetaine kartu, o kai dabar reikia isirengti - galvojam, kaip atskirti 4u.gif Ir galvojam, kad statysime sienele, su praejimais is abieju pusiu, sviestuvelius ant sieneles ir taip viska isspresim smile.gif ir kartu bus, ir atskirai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 02, 20:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif oi kaip grazu, kaip gerai kad daug vietos.

wub.gif aciu
Atsakyti
as tai tikrai darysiu svetaine kartu su virtuve, nes vakar vyras pareiske kol tu gamini valgyt man be taves liudna wub.gif ax.gif tai kartu galesiu gaminti ir kalbetis su vyru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 02, 20:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif oi kaip grazu, kaip gerai kad daug vietos.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jauki virtuve. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 07, 14:37)
as tai tikrai darysiu svetaine kartu su virtuve, nes vakar vyras pareiske kol tu gamini valgyt man be taves liudna wub.gif  ax.gif tai kartu galesiu gaminti ir kalbetis su vyru 4u.gif

o tu nenori pasiūlyti jam prisidėti prie gaminimo?
Tada liūdėti nereikėtų biggrin.gif
Atsakyti
axa puikus tavo pasiulymas, reikes pabandyti, pasiulyti, nes kaip nebuvom vede tai prisidedavo, o dabar jau tamposi tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 08 vasario 2008 - 08:56
Sveikos,
o čia monoji būsimoji svetainė su virtuve kartu.
Gal būt kai turėsiu didelį namą ir užsinorėsiu atskiros virtuvės, bet kol kas šitoks variantas man pats tas thumbup.gif
user posted image
Vasarop turėtų būti ir tikrasis variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 08, 20:17)
Sveikos,
Gal būt kai turėsiu didelį namą ir užsinorėsiu atskiros virtuvės, bet kol kas šitoks variantas man pats tas thumbup.gif
user posted image

Mano dukterėčios butas, tip top, tik spalvos kitos.
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 08, 19:17)
Sveikos,
user posted image

LABAI grazu, man patinka toks stiliukas ir isplanavimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 09, 13:37)
LABAI  grazu, man patinka toks stiliukas ir isplanavimas  wub.gif

Na stiliukas (spalvytės) mažu gal dar ir pasikeis iki kol reiks irengineti. Bet gali tik tobulėti wub.gif
Atsakyti
su kokia cia programa projektuota. grazu.
Atsakyti