Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

QUOTE(Owly @ 2008 02 01, 17:30)
Man tai visiška nesąmonė kai svetainė - virtuvė kažkam tampa "miegamuoju"  schmoll.gif  Ar pati norėtum miegot tokiam "kambary"?  g.gif Juolab, kad čia uošvio butas...

4u.gif o as nematau nieko blogo miegoti svetaineje sujungtoje su virtuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2008 02 01, 18:21)
4u.gif o as nematau nieko blogo miegoti svetaineje sujungtoje su virtuve  ax.gif

Gal kai gyveni vienas biggrin.gif
Bet... jeigu ne, ir jeigu žmonės keliasi, eina gult, valgo ir t.t. ir t.p. skirtingu laiku - tada tai problema. Jeigu pas kažką ateina svečių/ draugų, o kažkas nori pabūt ramiai, bet jo "kambarys" yra svetainė, kur tada dėtis tam žmogui? Savo namuose tada esi be savo kampelio tongue.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 02 01, 19:43)
Gal kai gyveni vienas  biggrin.gif
Bet... jeigu ne, ir jeigu žmonės keliasi, eina gult, valgo ir t.t. ir t.p. skirtingu laiku - tada tai problema. Jeigu pas kažką ateina svečių/ draugų, o kažkas nori pabūt ramiai, bet jo "kambarys" yra svetainė, kur tada dėtis tam žmogui? Savo namuose tada esi be savo kampelio  tongue.gif  schmoll.gif

Matai, uošis šiame bute ypatingai retai nakvoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2008 02 01, 20:09)
Matai, uošis šiame bute ypatingai retai nakvoja  ax.gif

Tada kitas reikalas 4u.gif
Atsakyti
Gyvenu tokioj svetainėj su virtuve tik pusė metų ir negaliu atsidžiaugti. Dėl kvapų jokios problemos, nes yra rekuperatorius - vėdinimo sistema.Labai patogu, nes nereikia užsidaryti nuo visų savo virtuvėj, žiūri TV ir gamini. JĖGA thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus virtuvės siena išgriauta ir sujungta su kitu kambariu.Dabar kartu yra virtuvė ir kompiuterio stalas taip pat minkštas kampas, bet čia ne svetainė, o tokia "padidinta " 25 kv.m. virtuvė.Kadangi gyvenam 4 kambarių bute tai mūsų svetainė yra visai kitas kambarys. Tame kambary, kur yra virtuvė, svečių nesodinam, bet patys mėgsame vakarais paplepės ant to minkšto kampo. Bet jei ką nors gaminu, čirškinu, kepu, įsijungiu gartraukį, prisieina kokį indą išplauti gaunasi visai triukšminga t.y. tikrai vyksta "veiksmas".Tada mano šeimyna eina į kitą kambarį žiūrėti TV nes visada sako, kad sunku atydžiai žinias pasižiūrėti arba vaikui knygutę paskaityti.
Jei gyvenčiau mažame bute virtuvės kartu su svetaine nejungčiau.
Atsakyti
o kaip su garsais svetaineje-virtuvej?pvz.seimyna ziuri idomu filma ar idomia laida, o jus cepakams bulves tarkuojat ar indus plaunant barskat ir t.t.unsure.gif virtuveje duris gali uzsidaryt, vis mazesnis triuksmas,o cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dita*: 02 vasario 2008 - 09:11
QUOTE(*Dita* @ 2008 02 02, 09:10)
o kaip su garsais svetaineje-virtuvej?pvz.seimyna ziuri idomu filma ar idomia laida, o jus cepakams bulves tarkuojat ar indus plaunant barskat ir t.t.unsure.gif virtuveje duris gali uzsidaryt, vis mazesnis triuksmas,o cia?

Oi viskas išsprendžiama mirksiukas.gif cepakams bulves galima sutarkuot per kokią reklamą, na o jei indus plaunu, tai mano šeimyna televizorių pasigarsina hihihi.gif
Bet čia turbūt kiekvienai savo, aš tai numirčiau iš nuobodulio viena užsidarius virtuvėje verysad.gif nemėgstu gaminti viena schmoll.gif , o kai virtuvė kartu su sveteine tai visus matau, paplepam biggrin.gif Sprendimas čia ne mūsų, kai pirkom jau buvo, bet mes labai patenkinti thumbup.gif Kadangi pas mus 3 kambariai, tai niekas nemiega svetainėje, bet va jei reiktų kažkam miegot, tai jau ne schmoll.gif sesuo kelias naktis nakvojo, tai atsikėlus nei arbatos nėra kaip pasidaryt, prikelt tai nesinori blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitta: 02 vasario 2008 - 11:16
pas mane virtuve kartu su svetaine smile.gif labai norejau erdves, isgriovem puse sienu, aisku tas kurias galima buvo, nenesamas taip sakant smile.gif
likau patenkinta, tik dabar jai griauciau tai padaryciau biski kitaip blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Garsams ir kvapams juk yra šiuolaikiniai tyliai veikiantys gartraukiai ir indaplovės tongue.gif ir išvis - kodėl šeimyna žiūrės teliką, o mamą uždarys į virtuvę cepakų tarkuot? blink.gif kai virtuvė svetainės kampe - ir į talką bulvių nulupimui teliko žiūrėtojus lengviau prisišaukti mirksiukas.gif
O šliaužiukams zbitkininkams atskiroj virtuvėj išvis neišeisi net košės išvirt - arba bandyk pataikyt užmigdyt visus kartu, arba tempkis į virtuvę, arba namo stogą nukels vieni kambary likę 2.gif devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 02 vasario 2008 - 13:45
Pas mus taip pat svetaine jungta su virtuve, isplauoti kitaip nejo, nes virtuvyte miniatiurine is vis gautusi jei ja dar butumem bande uzdaryti. Mes gyvename palepiniame variante. Esu patenkinta, nei man nei vyrui nei sveciams netrukdo, kai sukiojuosi virtuveje, nors nera dar gartraukio, bet kvapus kuo puikiausiai istraukia stoglangio ventiliacija, indaplove dar neimontuota tai kai dirba girdisi, bet tada paprasciausiai pasigarsinam tv tongue.gif O kas del nakvojanciu sveciu, niekam net nesove i galva kad miega virtuveje, gal del to kad yra toliau nuo virtuvytes sofos rolleyes.gif o ir kai mazieji sveciai ateina juos lengva bendroje erdveje priziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyrelis yra technikos maniakas, todėl namuose doh.gif , kur yra virtuvė kartu su svetaine, įrengta naujausia, geriausia technika (mano galva pinigų švaistymas). Nesusitvarko technika su kvapais, o jau apie garsu jau nekalbu. verysad.gif

Sutinku su tom thumbup.gif kurios rašė, kad virtuvė-svetainė yra gera tiems kurie dažnai negamina, negausi šeima, namuose praleidžia mažai laiko.

Mes gi, dabar statydami namą atsisakėme jungti, ir tam, kad būti su visa šeima, planuojam šeimos kambarį, ten valgom, dirbam, poilsiaujam, o svetainė švari, visa spindinti laukia svečių. ax.gif

Man asmeniškai nepatinka atėjus į svečius, nors ir artimus gimines, užklupti bevalgančius. schmoll.gif Arba nejaukiai jaučiuosi, kai jaučiu, kad maišau vienam iš šeimininkų žiūrėti TV, ilsėtis, o „pasislėpti“ ir paplepėti, niekur kitur negali tik į miegamąjį. mega_shok.gif
Atsakyti